koeltzakoatl Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 ότι τα κινητά βελτιώνονται αυτό ισχύει: οθόνες, μνήμες, λειτουργικά, ασφάλεια, ταχύτητα, κτλ. το ότι ακριβαίνουν επίσης: νομοτελειακά όλα ακριβαίνουν, ειδικά όταν θες να είσαι global παίκτης. εγώ βλέπω μια τάση των κατασκευαστών να βρουν και πρόσθετη χρήση (π.χ. αντικατάσταση σταθερού υπολογιστή για χρήση office, video, κτλ). προφανώς αν θες virtualization ή άλλες βαριές χρήσεις, κτλ. δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό. ισχύ έχουν πολλή τα κινητά, παραμένει θέμα η οθόνη, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι, οπότε για αυτό και τα dock. το PC (προσοχή: δεν εννοώ το workstation) μάλλον πεθαίνει, τα tablets έχουν σταθεροποιηθεί, οπότε είναι η ευκαιρία τους να πάρουν ένα κομμάτι από αυτήν την πίτα. κακά νέα για τα πορτοφόλια μας πάντως 2
logistoulis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ερχεσαι στα λογια μου, τα πραγματα που ζητας εσυ τα βρισκεις πολυ ευκολα σε ενα κινητο τον 200ε, θα κανεις την δουλεια σου απροβληματιστα. Δυστηχως για καποιους οι οποιοι ασχολουνται αρκετα με το ειδος και τους αρεσουν οι νεες καινοτομιες και θελουν να ειναι μεσα στο κομματι της αλλαγης, τοτε πρεπει να ξεβολευτουν, π.χ αλλαζοντας το headphone jack σε wireless κτλπ. όχι ακριβώς, επειδή είμαι "βαρύς χρήστης" (και όχι όπως το φαντάζονται οι περισσότεροι για τον εαυτό τους, όντως βασίζομαι απίστευτα στο κινητό μου) θέλω τον δυνατό επεξεργαστή για αυτό και εκνευρίζομαι κάθε φορά που θέλω να πάρω κινητό γιατί δεν με ενδιαφέρουν οι περιττές βλακείες και σίγουρα όχι η υπερτιμολόγηση που έρχονται πακέτο με κινητά που έχουν καλά soc και φυσικά εκνευρίζομαι να κυκλοφορώ συνέχεια με powerbank στη τσάντα μου αντί να μπορώ να πάρω με 15-20αρικο ανταλλακτικές μπαταρίες και να μην βασίζομαι στο service να μου τις αλλάξουν όταν αρχίσουν να τα φτύνουν απλά τα smartphone όσο πάνε γίνονται όλο και πιο lifestyle gadget παρά εργαλεία, αυτή είναι η πικρή αλήθεια ότι γίνονται καλύτερα γίνονται, αλλά όχι όσο θα μπορούσαν ή προς την απόλυτα σωστή κατεύθυνση 1
spirostgm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πούλησα το νεφρό μου για να πάρω iPhone. Τί να πουλήσω τώρα σκεύτομαι. Το συκότι σε τί χρησιμεύει? Χωρο πιάνει απλά μεγάλε. Θα νιωθεις και πιο "ελαφρυς" θα χεις και το εργαλειο. 2
boulevar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 όχι ακριβώς, επειδή είμαι "βαρύς χρήστης" (και όχι όπως το φαντάζονται οι περισσότεροι για τον εαυτό τους, όντως βασίζομαι απίστευτα στο κινητό μου) θέλω τον δυνατό επεξεργαστή για αυτό και εκνευρίζομαι κάθε φορά που θέλω να πάρω κινητό γιατί δεν με ενδιαφέρουν οι περιττές βλακείες και σίγουρα όχι η υπερτιμολόγηση που έρχονται πακέτο με κινητά που έχουν καλά soc και φυσικά εκνευρίζομαι να κυκλοφορώ συνέχεια με powerbank στη τσάντα μου αντί να μπορώ να πάρω με 15-20αρικο ανταλλακτικές μπαταρίες και να μην βασίζομαι στο service να μου τις αλλάξουν όταν αρχίσουν να τα φτύνουν απλά τα smartphone όσο πάνε γίνονται όλο και πιο lifestyle gadget παρά εργαλεία, αυτή είναι η πικρή αλήθεια ότι γίνονται καλύτερα γίνονται, αλλά όχι όσο θα μπορούσαν ή προς την απόλυτα σωστή κατεύθυνση Κατα την αποψη μου υπαρχουν κινητα για ολα τα γουστα αυτην την στιγμη, ισως ομως κανενα να μην εχει πανω απο μια μερα μπαταρια χρησης, οντως. Γνωμη μου ειναι οτι το oneplus5 θα σου εκανε περισσοτερη δουλεια απο ολα τα υπολοιπα, ειναι το ποιο γρηγορο, πολυ καλη μπαταρια, πολυ καλη εργονομια και εχει dash charge σε περιπτωση που χρειαζεται να γεμισεις στο ενδιαμεσο της ημερας, και τελος πολυ καλη σχεση ποιοτητας/ τιμης . Χρησιμοποιω το ιδιο για τους ιδιους λογους.
logistoulis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Κατα την αποψη μου υπαρχουν κινητα για ολα τα γουστα αυτην την στιγμη, ισως ομως κανενα να μην εχει πανω απο μια μερα μπαταρια χρησης, οντως. Γνωμη μου ειναι οτι το oneplus5 θα σου εκανε περισσοτερη δουλεια απο ολα τα υπολοιπα, ειναι το ποιο γρηγορο, πολυ καλη μπαταρια, πολυ καλη εργονομια και εχει dash charge σε περιπτωση που χρειαζεται να γεμισεις στο ενδιαμεσο της ημερας, και τελος πολυ καλη σχεση ποιοτητας/ τιμης . Χρησιμοποιω το ιδιο για τους ιδιους λογους. ναι το έχω στα υπόψιν .. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Απο την μια την καταλαβαίνω γιατι οταν θες να χτυπησεις Apple/Samsung πρεπει να προσφερεις συσκευες με αντιστοιχα χαρακτηριστικα και τιμες. Ειναι και το ψυχολογικο κομματι. Ο μέσος καταναλωτης που δεν ασχολειται με spec βλεπει μια συσκευη με 1029 και μια με 690 και αμεσως σκεφτεται οτι για να εχει σχεδον μιση τιμη ειναι κατωτερη. Απο την αλλη ομως σκεφτομαι. Πλέον ειμαστε ολοι σε οικοσυστηματα. Apple, Samsung κτλ. Εγω πχ εχω ξοδεψει λεφτα στο Samsung Store. Αν εφευγα απο Samsung θα ηταν επειδη δεν μπορω να πληρωσω Samsung οποτε αν μπορω να δωσω αυτα τα χρήματα γιατι να παρω Huawei
Giannakos83 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Θα σας πουλανε τηλεφωνα 1000 euro κι εσεις θα τα παιρνετε ((( Παϊσιος ))) αλλη μια προφητεια βγηκε αληθινη.Φίλε μου εύγε για την απάντηση σου.... πολύ σωστός....! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Είναι πολύ λογικό, πλέον όλα τα κινητά είναι επαρκώς δυνατά για να αποτελέσουν εργαλεία σε desktop docks. Φυσικά ακόμη δεν μπορούν να συγκριθούν με κανονικά PC στο θέμα GPU, αλλά για τα βασικά μια χαρά είναι. Εσείς που λέτε ότι είναι πολύ ακριβά, εντάξει ρε παιδιά, περιμένετε 2-3 χρόνια και θα έχετε τέτοιο κινητό στα 70 ευρώ. Απλά είναι τα πράγματα.
Neg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Έχουν ξεφύγει με τις τιμές στα κινητά, ωραίος όμως ο σχεδιασμός
tsofras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εκτός απο την κάμερα και την οθόνη τι παραπάνω κάνει ένα κινητό αξίας 1000ε απο ένα τον 250-300 ? Χάσαμε την λέξη κινητό με τα χρόνια Οκ να βλέπεις τα email σου, social apps κανα youtube συμφωνώ. Τα κάνεις όλα με 250ε και με λιγότερα. Σε 2 χρόνια με τα updates των λειτουργικών και τους προγραμματιστές να σκέφτονται όπως στα pc τα τελευταία χρόνια θα θέλουμε 8πύρηνο επεξεργαστή και 16G Ram στο κινητό για να παίξουμε candy crash. Αν με 1000ε μου έδιναν τον κινητό , dock για να γίνεται laptop , θήκη με οθόνη για να γίνεται tablet και το έβαζα και στην τηλεόραση να το έχω σαν κονσόλα ναι θα τα έδινα. Αλλιώς δεν την δικαιολογώ την τιμή Άσε που αν σου πέσει κάτω ή πας παραλία και στο φάνε θα πάθεις εγκεφαλικό. 2
Dr.Tesla Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 κατηγορούμε τις εταιρίες για τις τιμές του 1000αρικου αλλά , έχουν κάμερες που αντίστοιχες compact μηχανές βγαίνουν στα 250ευρώ. Ζητάμε οθόνες με τεχνολογία monitor. Επεξεργαστές με απόδοση μίας Mobile CPU (σειρά U intel) Πιστοποιημένη αδιαβροχοποίηση. ( extra κόστος.) Η νέα τεχνολογία πάντα κοστίζει το ίδιο.. Σε όποια συσκευή και να μπεί τα ίδια νούμερα θα φτάσει. Το ζήτημα είναι ότι δεν χρειάζεσαι τέτοια κάμερα σε κινητό , γιατί απλά δεν ξέρεις να την χρησιμοποιείς... Mιλάμε για dual lens και f1.6 όταν δεν ξέρουμε προς τα που πρέπει να βλέπει ο ήλιος για να πιάσουμε σωστή σκίαση . ( άσε που τα τρέχουμε σε auto και δεν μπορούμε καν να κρίνουμε ένα σωστό background ) Αντίστοιχα για τις CPU .. Ξαφνικά θέλουμε να πιάσουμε τα benchmark του 7200U. Αυτό πρώτον κοστίζει , και δεύτερον όποιος το έχει ανάγκη δουλεύει σε 2-1 ή ultrabook. Μην μου πείτε ότι δουλεύετε excel σε 6" , θα τρελαθώ... Το καπέλο μπαίνει αμέσως , γιατί αυτά δεν είναι τσάμπα. Η τιμή είναι ίδια για κάθε εταιρία που βάζει αυτά τα πράγματα. Είναι ωραία τα ψιλολόγια , αλλά το λίγο καλύτερο σε κάθε κατηγορία καταλήγει σε πολύ μεγάλη διαφορά στην τιμή. όσο αναφορά το mate 10 , όλο ο ντόρος είναι για τον επεξεργαστή. Αν η αρχιτεκτονική δουλέψει με το αντίστοι optimize που έχει φάει ο Α11 , τότε θα μιλάμε για καινοτομία. 4
Dr.Richard Axel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Andromium !!No thank you προτιμώ να κάνω την δουλειά μου με windows xp pc παρά με αυτή την αναπηρία.και εν το μεταξύ Ο κ. Bing δεν απέκλεισε..... ...ο ποιος; χαχαχα 1
nectons Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αν κάνει ότι υπόσχεται, αν έχει Καλή αυτονομία και αν παίζει σε οθόνη ότι βλέπουμε στην οθόνη του και έχει 6 γιγα μνήμη και πάνω τότε τα αξίζει τα λεφτά του. Όπως είπε φίλος ποιο πάνω κάμερα και υπολογιστής να το χιλιάρικο. Και θα έχεις και ένα ίσως το ποιο γρήγορο κινητό (φαντάζομαι ο 970 θα τα καταπίνει όλα) και κρίνοντας από προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας πανέμορφο σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής. Τα έχουμε πει άπειρες φορές αυτά. Το iPhone δεν αξίζει τα λεφτά του τα Samsung , γίνανε iPhone οπότε η φτηνό κινέζικος καλά χαρακτηριστικά η κάτι παρόμοιοε αυτό που έχει να προσφέρει και κάτι σπάνιο. Αν δε έχει και 60fps 4k video? Κλάψε τους υπόλοιπους γιατί κάμερα έχει σίγουρα καλή αν όχι καλύτερη.
ChimairaX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εγώ αυτό που βλέπω και ξέρω είναι ότι ο κόσμος τόσα χρόνια ζήταγε premium υλικά, μέταλλο και γυαλί για να τα καλύψουν τελικά με πλαστικές θήκες του 1 ευρώ, και στη συνέχεια ζήταγε benchmarks και επιδόσεις για να μπαίνει στο fb και στο youtube. Στο τέλος βλέπω τον κόσμο να τσινάει επειδή το κόστος έχει ανέβει στον Θεό. Όταν ο κόσμος μάθει επιτέλους τι θέλει, τότε θα δεχτώ σχόλια για το κόστος. Οτιδήποτε άλλο , το κάνει κι ένα xiaomi των 150 ευρώ. Περαστικά μας. 3
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρά είναι οι τιμές για τις ώρες έρευνας που έχουν δαπανηθεί και την τεχνολογία που έχουν από πίσω τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα