Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σας, εχω ενα iphone 5s με το 11.0.1 πριν εναν μηνα σταματησε να φορτίζει με το δικο του, γνησιο usb και μεχρι να αγορασω ενα νεο γνησιο, πηρα ενα απο τα jumbo. μεχρι και σημερα φορτιζε με το fake usb, αλλά επειδη το καλωδιο επειτα χαλασε και επρεπε να το πιεζεις προς τα κατω για να φορτισει, μου την εδωσε και το ξαπόστειλα. οπως και να χει, ειπα σε εναν φιλο μου να φερει το δικο του γνησιο usb και ξαφνικα δεν φορτιζε. Εν τελει, ειδαμε οτι φορτιζε μονο απενεργοποιημενο αλλα και παλι, φορτιζε πολυ αργα. Υ.Γ. το γνησιο usb του κινητου μου δεν λειτουργουσε μονο στο δικο μου, ενώ στου φιλου μου λειτουργει κανονικα. λετε να ειναι λειτουργικο το προβλημα, η τεχνικο;; και ποσο θα στοιχισει περιπου;
peter tas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να επισκευτεις ένα κατάστημα Γερμανός
Zenor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 U2 λέγεται και μάλλον το έκαψες είτε με το φθαρμενο σου καλώδιο είτε με την κινεζια του jumbo. Βέβαια πρώτα πρέπει να αποκλείσεις τη μπαταρία και κατόπιν το Charging Dock.
Neg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Προφανώς το έκαψες με την κινεζιά, δεν μπορώ να καταλάβω ενώ έχετε ένα Premium Smartphone πάτε και αγοράζετε κινεζιές για να τα φορτίζετε. Τέλοσπαντων, το μόνο που σου μένει να πας σε κάποιο κατάστημα να στο δει τεχνικός. 1
paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 προτου ξεκινησεις να κανεις αυτό δες μηπως εχει πολυ βρωμια η θυρα φορτισης. με τα τζιν κλπ στους αντρες γεμιζουν χνουδια και μπορεις με ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ να την καθαρισεις με μια καρφιτσα ή κατι παρόμοιο. και προς θεου, οχι καλωδιο τζαμπο........ 1
sariil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Είναι πρόβλημα μπαταρίας. Το ίδιο πράγμα μου είχε συμβεί και σε μένα σε ένα iPhone 6S. Φόρτιζε μόνο απενεργοποιημένο. Αφού δοκίμασα τα πάντα, (μέχρι και reset έκανα στο iPhone), το πήγα τελικά για σέρβις. Εκεί, αφού έκαναν τα διαγνωστικά τους, τελικά μου έδωσαν ένα καινούργιο, επειδή ήταν ακόμα στην εγγύηση. Τελικά κατάλαβα ότι δεν τους ήταν άγνωστη αυτή η βλάβη. Αν κάνεις μια αναζήτησή θα δεις ότι πολλά iPhone έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι θα κάνεις κάτι αλλάζοντας καλώδια. Πήγαινε το κατευθείαν για σέρβις.
Zenor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Είναι πρόβλημα μπαταρίας. Το ίδιο πράγμα μου είχε συμβεί και σε μένα σε ένα iPhone 6S. Φόρτιζε μόνο απενεργοποιημένο. Αφού δοκίμασα τα πάντα, (μέχρι και reset έκανα στο iPhone), το πήγα τελικά για σέρβις. Εκεί, αφού έκαναν τα διαγνωστικά τους, τελικά μου έδωσαν ένα καινούργιο, επειδή ήταν ακόμα στην εγγύηση. Τελικά κατάλαβα ότι δεν τους ήταν άγνωστη αυτή η βλάβη. Αν κάνεις μια αναζήτησή θα δεις ότι πολλά iPhone έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι θα κάνεις κάτι αλλάζοντας καλώδια. Πήγαινε το κατευθείαν για σέρβις. Δεν είναι πρόβλημα μπαταρίας. Είναι πρόβλημα στο κύκλωμα φόρτισης της συσκευής γι αυτό σου έκαναν και αντικατάσταση της συσκευής.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εκαψες πιθανοτατα την πλακετα φορτισης. Κοστος ανταλλακτικου καπου στα 15€. Επισης το πιο φθηνο καλωδιο απο voda, cosmote, wind εχει καπου στα 8-10€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα