xgol Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μεγαλύτερη αγοραστική δυναμη στην Αθήνα παρα στην περιφερεια? Δε ξερω. Μπορει ο πληθυσμος να είναι περισσοτερος αλλα σε ορισμένες περιοχες εκτος αθηνων διακινείται περισσοτερο χρημα. 3
xrhstosiak Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μεγαλύτερη αγοραστική δυναμη στην Αθήνα παρα στην περιφερεια? Δε ξερω. Μπορει ο πληθυσμος να είναι περισσοτερος αλλα σε ορισμένες περιοχες εκτος αθηνων διακινείται περισσοτερο χρημα. ισχυει 100%, δουλευω αθηνα - επαρχια σε 50-50 αναλογια, οπως στην αθηνα κατι περιοχες κηφισιες γλυφαδες ειναι σε παραλληλο συμπαν ετσι και στην επαρχια ενα ποσοστο της (μικρο σιγουρα) ειναι σαν μην ηρθε σε αυτους ποτε η κριση ειναι θεμα τροπου ή στυλ αλλα φαινεται πολυ πιο εντονα στην επαρχια απλα η αθηνα ειναι πληθησμιακα πολυ μεγαλυτερη και συγκεντρωμενη αγορα οποτε ειναι και λογικο εκει να ριχνουν το βαρος τα καταστηματα, ειδικα οταν μιλαμε τωρα για προιοντα χαμηλου κοστους και μικρου αριθμου αποθεματος
james01gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν υπάρχει amazon ελληνικό. λίγα χρήματα. εάν υποθέσουμε πως στην Αθήνα το 1% του πληθυσμού έχει χρήματα ενώ στην επαρχία το 5% ή ακόμη και το 10% μεμονωμένα σε ξεχωριστές πόλεις, πείτε μου που βρίσκεται το μεγαλύτερο target group. είναι λογικό. δίκαιο φυσικά δεν είναι αλλά τι να πουν και οι νησιώτες...
gabriel1981 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 αγορασα πριν λίγο από το κατάστημα του Χολαργού ένα κομμάτι σε χρώμα χρυσό. Δεν είχε μείνει άλλο χρώμα, θα φέρουν αύριο πάλι μου είπαν. Ερώτηση: ποιος ήσουν εσύ ρε συνφορουμιτη που αγόρασες 5 μαυρα τεμάχια πριν απο μενα ?????
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ερώτηση: ποιος ήσουν εσύ ρε συνφορουμιτη που αγόρασες 5 μαυρα τεμάχια πριν απο μενα ????? Ενταξει, δεν αποκλειεται να ηταν αληθεια αυτο που σου ειπαν, αλλα γιατι το θεωρεις δεδομενο οτι ηταν αληθεια; Τους ξερουμε τους πωλητες και τους εμπορους ποσα ψεματα αραδιαζουν για να καλυψουν διαφορα θεματα τους. "Πριν λιγο εδωσα το τελευταιο" ειναι μια ατακα που μου εχουν πουλησει δεκαδες φορες, δεν τους πιστευω σχεδον ποτε και χανουν απλα την αξιοπρεπεια τους στα ματια μου! 5
keysmith Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 "Πριν λιγο εδωσα το τελευταιο" ειναι μια ατακα που μου εχουν πουλησει δεκαδες φορες, δεν τους πιστευω σχεδον ποτε και χανουν απλα την αξιοπρεπεια τους στα ματια μου! Ε ναι.. από παλιά 3
Pippo90 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πως μπορώ να δω σε ποια καταστήματα υπάρχει?Στο σαιτ το έχουν 269€..
terry308 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πως μπορώ να δω σε ποια καταστήματα υπάρχει?Στο σαιτ το έχουν 269€..2 έχουν αναφερθεί α) Σταδίου & Κοραή - β)Χολαργό (Οι αγγελίες με 31€+ ξεκίνησαν) 1
coyote2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ενταξει, δεν αποκλειεται να ηταν αληθεια αυτο που σου ειπαν, αλλα γιατι το θεωρεις δεδομενο οτι ηταν αληθεια; Τους ξερουμε τους πωλητες και τους εμπορους ποσα ψεματα αραδιαζουν για να καλυψουν διαφορα θεματα τους. "Πριν λιγο εδωσα το τελευταιο" ειναι μια ατακα που μου εχουν πουλησει δεκαδες φορες, δεν τους πιστευω σχεδον ποτε και χανουν απλα την αξιοπρεπεια τους στα ματια μου! Ολόκληρος Βασιλόπουλος πούλησε την τελευταία βραστή γαλοπούλα στο eshop!!!! 1
MakisCE Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 ΑΒ: Φιλαράκι, τώρα μόλις πήρε την βράση, και την στράγγιξα μάνι-μάνι για να την πάρεις.. τελευταίο κομμάτι, φιλαράκι! 1
alxlightning Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πήγα χθες στο κατάστημα στην Κοραή και αγόρασα ένα για τη μαμά μου Νομίζω είναι πολύ οκ vfm.Όμορφο το νέο κατάστημα, καμία σχέση με το παλιό. Προσοχή, βρίσκεται στην απέναντι γωνία από ότι πριν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα