Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικα δεν υπαρχει ακριβης ορισμος για την stochastic process καθως πολλοι χρησιμοποιουν και την ανελιξη αλλα και την διαδικασια ή και τα δυο ταυτοχρονα...ελληνικα βιβλια εχουν κ τους δυο ορους οποτε δεν εχει κανενα νοημα η τοποθετηση σου

Θα σου το θέσω με τρόπο που να μην σε προσβάλω: Μαθηματικοί (master race) -> Ανέλιξη.

Δεν μπαίνω στον κόπο να εξηγήσω το γιατί η λέξη ανέλιξη είναι τάξεις μεγέθους αντιπροσωπευτικότερη απεικόνιση της έννοιας σε σύγκριση με την αισχρή μετάφραση ως "διαδικασία" - όποιος το βλέπει, το βλέπει.

Δημοσ.

Καταλαβα μονο τα αρθα και τα σημεια στιξης

Δεν θα διαβασω ποτε τα σχολια γιατι ειμαι σιγουρος οι θεωρητικοι φυσικοι με τους αστοφυσικους εχουν αρχισει να σκοτωνονται οπως κανουν οι φανατικοι θρησκοληπτοι

• Like 3
Δημοσ.

Έχω κατά καυλώσει. Για πάμε λίγο να γουσταρουμε.λοιπον θέλω καποιος να μου εξηγήσει αν είναι δυνατόν πώς λειτουργεί ενας κβαντικός υπολογιστής.

Δημοσ.

Έχω κατά καυλώσει. Για πάμε λίγο να γουσταρουμε.λοιπον θέλω καποιος να μου εξηγήσει αν είναι δυνατόν πώς λειτουργεί ενας κβαντικός υπολογιστής.

http://legacy.cup.gr/Files/files/chapters/kbanto_II_kef_15.pdf

Έχω και λινκ με δωρεάν βιβλίο πανεπιστημιακού, 150 σελίδων, αν θες να διαβάσεις, αλλά αν κρίνω απο την φρασεολογία σου...

• Like 6
Δημοσ.

Προτείνω να ξεκινήσουμε με κάτι ποιο απλό: Πώς δουλεύει το google και το youtube.

• Like 9
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για το λινκ ,θεωρώ ότι με καλύπτει!η; η φρασεολογία μου δ έχει να κάνει με τις γνώσεις μου. Paparovic πώς; Συλλέγουν αποτελέσματα και στα εμφανίζουν. Μηχανές αναζήτησης. Η;????

Δημοσ.

Και ποιος μου λέει ότι αυτή η μελέτη δεν είναι ένα patch που πέρασαν στον συμπαντικο προσομοιωτή στον οποίο ζούμε ώστε να εξαλείψουν το bug της αυτογνωσίας???

• Like 5
Δημοσ.

Ρε μαγκες, θα ηθελα αν μπορουσε καποιος, να μου εξηγήσει τσακα-τσακα την θεωρία των Χορδών, και τι γίνεται αν ειναι ξεκουρδιστες..

Και,αν τις εχουν εσκεμμένα ξεκουρδιστες, οι υπευθυνοι..

Γιατι, παω μαλλον να βγαλω άκρη.

Δημοσ.
Θα σου το θέσω με τρόπο που να μην σε προσβάλω: Μαθηματικοί (master race) -> Ανέλιξη.

Δεν μπαίνω στον κόπο να εξηγήσω το γιατί η λέξη ανέλιξη είναι τάξεις μεγέθους αντιπροσωπευτικότερη απεικόνιση της έννοιας σε σύγκριση με την αισχρή μετάφραση ως "διαδικασία" - όποιος το βλέπει, το βλέπει.

Και μόνο που υπάρχει μετάφραση είναι από μόνο του αισχρό...

Μαθηματικοι την αποκαλούν ανέλιξη αλλα κ διαδικασία. Όσοι βέβαια σέβονται την επιστήμη των Μαθηματικων απλα την λένε process.

• Like 1
Δημοσ.

Εκατομμύρια άνθρωποι ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, τα παιδάκια στην Αφρική δεν έχουν να φάνε, το πόσιμο νερό είναι είδος πολυτελείας για την πλειοψηφία της ανθρωπότητας και κάποιοι Zohar Ringel, Dmitry Kovrizhin από κάποια πανεπιστήμια της πλάκας ασχολούνται με κάτι ντεμεκ παραμορφώσεις στο χωροχρονικό συνεχές, κβαντικές φυσικές και πράσινα άλογα...ρε ταΐστε ρε τον κοσμάκη που πεινάει κι αφήστε την μέθοδο Μόντε Κάρλο, F1 κτλ ρε

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...