Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγκεκριμένα δεν έχω έξοδο στην οθόνη και οταν πατάω το κουμπί ανοιγματος, κάνει έναν ήχο και έχει η μητρική ενδείξεις..Παιδια καμια βοηθεια;; έχω αλλάξει μνήμες και επεξεργαστή..

Δημοσ.

Λειτουργούσε κανονικά το pc και τώρα δεν ανοίγει; Έκανες κάτι, καθάρισες, έβγαλες ψύκτρα cpu και τώρα δεν ανοίγει;

Πες τα όλα  :-D

Δημοσ.

μέτρα τα μπιπ και ψάξε στο ιντερνετ τι σημαίνει αυτό που δείχνει στην οθόνη η μητρική

ούτε ποια μητρική έχεις,ουτε με τι πάνω,ούτε τι έβαλες,μην περιμένεις να απαντήσουμε κοιτώντας τη μαγική μας σφαίρα. :-)

Δημοσ.

Δούλευε κανονικά μέχρι που τερμάτισα το πισι, έβγαλα έναν σκληρό δίσκο( 3ος σά τα) για να βάλω έναν άλλον.φορμαρισα τον νέο σκληρό πάλι σα τα απλα μεγαλύτερο τερμάτισα και μετά δεν ξανά άνοιξε..

Η μητρική ειναι gigabyte ga-x58a-ud3r

Ο επεξεργαστής ειναι i7 920 2.66

Οι μνήμες ειναι: Kingston ddr3 3*2gb

Η κάρτα γραφικών ειναι Asus gtx 950

Tο τροφοδοτικό ειναι thermaltake litepower 700watt.

Και έχω και ένα σκληρό κουμπωμενο s s d Kingston 120 gb.

Δεν μπορω να καταλάβω απο τα μπιπ ..συγνωμη αλλα ειμαι άσχετος σε αυτά..

Τέλος σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας..

Ότι μπορώ άλλο να βοηθήσω για να με βοηθήσετε..

Πάντως απο τους τεχνικούς που το είδαν μου ειπανε πως πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό μνήμη επεξεργαστή και μητρική.... :(

Δημοσ.

μέτρα τα μπιπ και έχε στο νου σου αν κάνει συρτά η κοφτά μπιπ.

παράδειγμα.

https://www.youtube.com/watch?v=1dZUhxV9ju8

οταν βγάζει την κάρτα και λεει πρόβλημα με τα γραφικά ακούγονται  1 μακρυ και 3 κοφτά beep.

επίσης,κοιτώντας τη μητρική και τα 2 revisions που έχουν βγει,δεν βλέπω κάπου να έχει οθονίτσα για ενδείξεις.

Δημοσ.

Δες αν είναι κουμπωμένες σωστά οι μνήμες η κάρτα γραφικών και τα καλώδια είτε τα εσωτερικά στο κουτί είτε εξωτερικά όπως της οθόνης.

Ένα beep ακούς ή πολλά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...