3kalos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Συγκεκριμένα δεν έχω έξοδο στην οθόνη και οταν πατάω το κουμπί ανοιγματος, κάνει έναν ήχο και έχει η μητρική ενδείξεις..Παιδια καμια βοηθεια;; έχω αλλάξει μνήμες και επεξεργαστή..
argimeg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Λειτουργούσε κανονικά το pc και τώρα δεν ανοίγει; Έκανες κάτι, καθάρισες, έβγαλες ψύκτρα cpu και τώρα δεν ανοίγει; Πες τα όλα
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 μέτρα τα μπιπ και ψάξε στο ιντερνετ τι σημαίνει αυτό που δείχνει στην οθόνη η μητρική ούτε ποια μητρική έχεις,ουτε με τι πάνω,ούτε τι έβαλες,μην περιμένεις να απαντήσουμε κοιτώντας τη μαγική μας σφαίρα.
3kalos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δούλευε κανονικά μέχρι που τερμάτισα το πισι, έβγαλα έναν σκληρό δίσκο( 3ος σά τα) για να βάλω έναν άλλον.φορμαρισα τον νέο σκληρό πάλι σα τα απλα μεγαλύτερο τερμάτισα και μετά δεν ξανά άνοιξε.. Η μητρική ειναι gigabyte ga-x58a-ud3r Ο επεξεργαστής ειναι i7 920 2.66 Οι μνήμες ειναι: Kingston ddr3 3*2gb Η κάρτα γραφικών ειναι Asus gtx 950 Tο τροφοδοτικό ειναι thermaltake litepower 700watt. Και έχω και ένα σκληρό κουμπωμενο s s d Kingston 120 gb. Δεν μπορω να καταλάβω απο τα μπιπ ..συγνωμη αλλα ειμαι άσχετος σε αυτά.. Τέλος σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.. Ότι μπορώ άλλο να βοηθήσω για να με βοηθήσετε.. Πάντως απο τους τεχνικούς που το είδαν μου ειπανε πως πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό μνήμη επεξεργαστή και μητρική....
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 μέτρα τα μπιπ και έχε στο νου σου αν κάνει συρτά η κοφτά μπιπ. παράδειγμα. https://www.youtube.com/watch?v=1dZUhxV9ju8 οταν βγάζει την κάρτα και λεει πρόβλημα με τα γραφικά ακούγονται 1 μακρυ και 3 κοφτά beep. επίσης,κοιτώντας τη μητρική και τα 2 revisions που έχουν βγει,δεν βλέπω κάπου να έχει οθονίτσα για ενδείξεις.
dancer_69 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Βγάλε το δίσκο που έβαλες και δοκίμασε μήπως ανοίξει.
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δες αν είναι κουμπωμένες σωστά οι μνήμες η κάρτα γραφικών και τα καλώδια είτε τα εσωτερικά στο κουτί είτε εξωτερικά όπως της οθόνης. Ένα beep ακούς ή πολλά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα