udroxoos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ψάχνω ηχοσύστημα 5.1 για το pc, κυρίως για ταινίες και έχω καταλήξει στο Site: Logitech Z906 , το οποίο σύμφωνα με reviews που έχω διαβάσει το βγάζουν κορυφαίο.Είδα ότι το συγκεκριμένο σύστημα παίρνει Site: Bluetooth audio receiver και θα ήταν πολύ βολικό για να συνδέω τάμπλετ, τηλέφωνο, κτλ. Ίσως θεωρείται αυτονόητο αλλά εκείνο που θέλω να ρωτήσω είναι: όσο έχω συνδεμένο το bluetooth receiver θα έχω κανονικά ήχο από το pc, σωστά; Ελπίζω να μη χρειάζεται να το συνδέω κάθε φορά που θα θέλω να έχω ήχο μέσω bluetooth.Και μια δεύτερη ερώτηση. Αυτό είναι THX Certification καθώς Dolby Digital και DTS. Θα έχω όφελος από BluRay 720p που κατεβάζω ή πάπαλα;Υ.Γ.1 Έχω δίλλημα αν θα κρατήσω την ενσωματωμένη κάρτα ήχου ή αν θα άξιζε να την αντικαταστήσω με την Site: Xonar DG . Υ.Γ.2 Ίσως έθεσα αρκετά ερωτήματα αλλά το ένα φέρνει το άλλο...
chios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Από ότι γνωρίζω χωρίς να έχω τα ηχεία είναι ότι αν έχεις το Bluetooth και ακούς από αυτά δεν θα ακούς από το pc θα πρέπει να αλλάξεις πηγή εισόδου. Αν το pc σου έχει έξοδο οπτικής ίνας όποια κάρτα και να βάλεις το ίδιο αποτέλεσμα θα πάρεις. Εγώ έχω αγοράσει την Soundblaster z πάνω σε κάτι Yamaha ηχεία για pc αγορασμένα το 1997 ο ήχος που βγάζει σε σχέση με την on board είναι μαγικός αλλά ισχύει ότι έγραψα παραπάνω. Αν οι ταινίες που κατεβάζεις είναι dts θα ακούς, όμως μόνο με οπτική ίνα θα κάνεις δουλειά αλλιώς μην περιμένεις πολλά πράγματα.
udroxoos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ενδιαφέρον αυτό με την οπτική ίνα chios! Οπότε θα χρειαστώ και την κάρτα που ανέφερα μιας και η ενσωματωμένη στη μητρική δεν έχει τέτοια έξοδο. Σε ότι αφορά στο bluetooth αναρωτήθηκα μήπως έχοντας συνδεμένο το receiver (δίχως να εκπέμπει κάποια συσκευή) δεν θα μπορώ να έχω ήχο από το pc αλλά λογικά κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει. Ίσως και να επιλέγω πηγή όπως λες από το control center.
chios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/2628724/Creative-Sound-Blaster-Z-Bulk.html Αυτήν την κάρτα έχω εγώ, και ναι χωρίς οπτική ίνα μην περιμένεις να ακούσεις σωστό ήχο. 1
udroxoos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πολύ καλή καρτούλα αλλά η δική μου motherboard είναι παλιά και έχω διαθέσιμες μόνο pci και όχι pci-e. Κάτι καλό θα βρω με κύριο χαρακτηριστικό την οπτική έξοδο.
chios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Όταν λες παλιό για τι μηχάνημα μιλάμε; Αν είναι πολύ παλιό μπορεί να δυσκολευτει στην αναπαραγωγή 1080p με 5.1 dts ήχο, το έχεις τσεκάρει αν παίζει;; μήπως αντί να βάζεις κάρτα ήχου να αγοράσεις ένα Android box για τις ταινίες σου που θα παίζει τα πάντα;
udroxoos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ναι μια χαρά είναι από ισχύ το pc. Απλά η motherboard τα έχει τα χρονάκια της. Η Site: MSI G41M-P28 είναι. CPU Intel Q9550S RAM 8 GB DDR3 GPU AMD Radeon HD 5450
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα