Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Θα ειμαι γρηγορος..

1ον υπαρχει περιπτωση το iphone 6 να βγαζει καλυτερο βιντεο απο το samsung s8?εχω το 6 και εκανα ενα τσεκ στον κοτσοβολο και νομιζω του εριχνε στο s8..

2ον για αγορα κινητου σε αλλο ατομο αξιζει περισσοτερο να του δωσω το iphone 6 σε αριστη κατασταση η να παρει το huwuai p9 lite 2017?το επιασα και αυτο στα χερια μου αλλα δεν ενθουσιαστηκα μπορω να πω..

Αυτα παιδια ευχαριστω!

Δημοσ.

Για το 1ο δεν ξέρω.

Για το δευτερο συγκρίνεις τελειως ανόμοια πράγματα και χωρίς να αναφέρεις τις αναγκες του τελικού χρήστη, άρα ειναι δυσκολο να λάβεις ορθή απαντηση. Αν το δεις οικονομοτεχνικά το 6 πωλείται άνετα μεταχειρισμενο 350 ευρω ενώ το p9 καινουργιο εχει κοντα στα 220 ευρω. 

Δημοσ.
Για το 1ο δεν ξέρω.

Για το δευτερο συγκρίνεις τελειως ανόμοια πράγματα και χωρίς να αναφέρεις τις αναγκες του τελικού χρήστη, άρα ειναι δυσκολο να λάβεις ορθή απαντηση. Αν το δεις οικονομοτεχνικά το 6 πωλείται άνετα μεταχειρισμενο 350 ευρω ενώ το p9 καινουργιο εχει κοντα στα 220 ευρω. 

350 το 6 μεταχειρισμενο;;που γινεται αυτο να το δωσω τωρα!

Δημοσ.

Για το 1ο δεν ξέρω.

250-280 πάει το πολύ το S6, s7 βρίσκεις με 350-380.

Δημοσ.

οκ

και παλι οι αναγκες και η τσέπη του τελικου χρήστη θα καθορίσουν την απαντηση.

Πχ με το δικό μου τρόπο σκέψης και αναγκες, θα πηγαινα στο p9 και στο iphone

• Like 1
Δημοσ.

οκ

και παλι οι αναγκες και η τσέπη του τελικου χρήστη θα καθορίσουν την απαντηση.

Πχ με το δικό μου τρόπο σκέψης και αναγκες, θα πηγαινα στο p9 και στο iphone

Το P9 ειναι καλη συσκευη και εγω θα το επαιρνα αν το εβρισκα 2ο χερακι σε καλη τιμη ομως με εγγυηση κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...