angelosxatz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας παιδια, Θα ειμαι γρηγορος.. 1ον υπαρχει περιπτωση το iphone 6 να βγαζει καλυτερο βιντεο απο το samsung s8?εχω το 6 και εκανα ενα τσεκ στον κοτσοβολο και νομιζω του εριχνε στο s8.. 2ον για αγορα κινητου σε αλλο ατομο αξιζει περισσοτερο να του δωσω το iphone 6 σε αριστη κατασταση η να παρει το huwuai p9 lite 2017?το επιασα και αυτο στα χερια μου αλλα δεν ενθουσιαστηκα μπορω να πω.. Αυτα παιδια ευχαριστω!
isay Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Για το 1ο δεν ξέρω. Για το δευτερο συγκρίνεις τελειως ανόμοια πράγματα και χωρίς να αναφέρεις τις αναγκες του τελικού χρήστη, άρα ειναι δυσκολο να λάβεις ορθή απαντηση. Αν το δεις οικονομοτεχνικά το 6 πωλείται άνετα μεταχειρισμενο 350 ευρω ενώ το p9 καινουργιο εχει κοντα στα 220 ευρω.
angelosxatz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Για το 1ο δεν ξέρω. Για το δευτερο συγκρίνεις τελειως ανόμοια πράγματα και χωρίς να αναφέρεις τις αναγκες του τελικού χρήστη, άρα ειναι δυσκολο να λάβεις ορθή απαντηση. Αν το δεις οικονομοτεχνικά το 6 πωλείται άνετα μεταχειρισμενο 350 ευρω ενώ το p9 καινουργιο εχει κοντα στα 220 ευρω. 350 το 6 μεταχειρισμενο;;που γινεται αυτο να το δωσω τωρα!
vairass Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Για το 1ο δεν ξέρω. Για το δευτερο συγκρίνεις τελειως ανόμοια πράγματα και χωρίς να αναφέρεις τις αναγκες του τελικού χρήστη, άρα ειναι δυσκολο να λάβεις ορθή απαντηση. Αν το δεις οικονομοτεχνικά το 6 πωλείται άνετα μεταχειρισμενο 350 ευρω ενώ το p9 καινουργιο εχει κοντα στα 220 ευρω. 250-280 πάει το πολύ το S6, s7 βρίσκεις με 350-380.
isay Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 οκ και παλι οι αναγκες και η τσέπη του τελικου χρήστη θα καθορίσουν την απαντηση. Πχ με το δικό μου τρόπο σκέψης και αναγκες, θα πηγαινα στο p9 και στο iphone 1
vairass Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 οκ και παλι οι αναγκες και η τσέπη του τελικου χρήστη θα καθορίσουν την απαντηση. Πχ με το δικό μου τρόπο σκέψης και αναγκες, θα πηγαινα στο p9 και στο iphone Το P9 ειναι καλη συσκευη και εγω θα το επαιρνα αν το εβρισκα 2ο χερακι σε καλη τιμη ομως με εγγυηση κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα