Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θέλω να συνδέσω σε μία τηλεόραση που έχει μία υποδοχή HDMI 2 συσκευές, 1 αποκωδικοποιητή HD και 1 android box. Υπάρχει τρόπος? Κυκλοφορεί καμμιά μούφα που να μπορώ να τις συνδέω ταυτόχρονα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θέλω να συνδέσω σε μία τηλεόραση που έχει μία υποδοχή HDMI 2 συσκευές, 1 αποκωδικοποιητή HD και 1 android box. Υπάρχει τρόπος? Κυκλοφορεί καμμιά μούφα που να μπορώ να τις συνδέω ταυτόχρονα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Αυτό που λεει ο βετερανος και να προσέξεις να ειναι switch και οχι splitter. To switch κανει αυτό που θες, ενω το splitter παιρνει εικόνα απο μια πηγη (π.χ. box) και την απεικονίζει σε 2-3 συσκευές ταυτόχρονα. Τα splitter δε δουλευευν αναποδα (σαν λογική)

Δημοσ.

Και πώς ενεργοποιώ κάθε φορά διαφορετική θύρα?

Σκέφτομαι να πάρω αυτό.ΟΚ?

Εξαρταται απο το switch. Πολλα ειναι αυτοματα (δλδ ενεργοποιουνται οταν παρει σημα μια θυρα) άλλα εχουν και κουμπακι επανω που οριζεις εσυ ποια θυρα θες . Εγω εχω ενα τετοιο που παρολο που εχει κουμπι , το κανει αυτοματα .

post-317401-0-15105300-1507015745_thumb.jpg

Δημοσ.

Έγώ επειδή είναι δύσκολο να έχω πρόσβαση στις συγκεκριμένες θύρες καθώς και στο Switch καθώς θα τα έχω πίσω από την τηλεόραση για να μην φαίνεται θα με ενδιέφερε να είναι και τα 2 μόνιμα στο switch και να μην χρειάζεται να τα συνδέω / αποσυνδέω (αυτόματο) για να δει κάποιο αλλά ούτε να πατάω κουμπί (χειροκίνητο) καθώς το switch θα είναι κρυμμένο. Επομένως πάω στη λύση του remote control.

Υπάρχει τέτοιο?

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να τα συνδεεις / αποσυνδεεις . Θα τα εχεις ολα καρφωμενα και οταν περασει σημα απο την πηγη ενεργοποιειται.

Παντως πολλα εχουν και remote control .

post-317401-0-51389300-1507017612_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να τα συνδεεις / αποσυνδεεις . Θα τα εχεις ολα καρφωμενα και οταν περασει σημα απο την πηγη ενεργοποιειται.

Παντως πολλα εχουν και remote control .

attachicon.gif A1GK_1298964620635937501uvzz74G1E.jpg

δηλαδή λες ότι έχω και τα 2 καρφωμένα με το ένα ανοιχτό (αποκωδικοποιητής) και όταν βάλω το άλλο στο ρεύμα (android box) θα αλλάξει λόγω νέου σήματος? Εάν είναι έτσι όλα δεν θέλω ούτε τηλεκοντρόλ, ούτε κουμπάκι...

Δημοσ.

Πάρε με κουμπάκι ή selector γιατί τα αυτόματα μπορεί να σε μπερδευουν ή να αλλάζουν αν κάτι μπει στο ρευμα με διαφορετική σειρα.

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

Όλα θέλουν τροφοδοσία? Μπαλαντέζα με μικρό φις πού μπορώ να βρω?

post-77568-0-96807300-1507019193_thumb.jpg

Δημοσ.

καλυτερα να ειναι με τροφοδοσια . Μπαλαντεζα πηγαινε σε εναν με ηλεκτρικα και σου φτιαχνει επι τοπου , αν δεν βρεις στο μαγαζι του ετοιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...