Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχώ την GIGABYTE 970 G1 GAMING και κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστη, όλα ανοίγουν κανονικα, βάζω τον κωδικό για να μου ανοίξει τα Windows και αμέσως μετά μου εμφανίζονται κάποιες γραμμές στην οθόνη (tv 32) και ακούγεται κάποιος θόρυβος σαν ηλεκτροκόλιση για μισο δευτερόλεπτο και μετά όλα είναι Normal, εκτός του όταν κουνήσω το καλώδιο μαυρίζει η οθονη αλλά μετά επανέρχεται και όταν κλήσω το φως ή όταν το ανοίξω πάλι μαυρίζει η οθόνη και μετά επανέρχεται ξανά.

Με την προγούμενη κάρτα δεν είχα κάποιο πρόβλημα, από αυτά τουλάχιστον που ανέφερα πιο πάνω.

Δημοσ.

Ναι αλλά με την προηγούμενη δεν είχα τίποτα 7970 3GB  και με το που έβαλα την gtx 970(πριν 2μερες) να μου έβγαλε πρόβλημα το τροφοδοτικό: 850 τροφοδοτικό έχω, βάζω την μια δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα βάζω μετά την 970 αναβοσβήνη.

Τι να πω.

Δημοσ.

Γράψε όλο το σύστημα και μάρκα από τροφοδοτικό

Επίσης έκανες ένα format καλού κακού όταν άλλαξες τις κάρτες?

Δημοσ.

το σύστημα όλο είναι ολοκαίνουργιο ούτε 3μηνων δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Εφόσον δεν θες να δώσεις πληροφορίες θα σου πω πιθανά ενδεχόμενα με αυτό που μου έδωσες

Θόρυβος και μαύρη οθόνη

1. Coil whine τροφοδοτικού, συνήθως τα "φθηνά" τροφοδοτικά βγάζουν ή αν έχεις πρόβλημα γείωσης (ανοιγοκλείνεις το φως και σβήνει η οθόνη..)

2. Coil whine κάρτας γραφικών, εμφανίζεται όταν τα "fps" της οθόνης είναι απίστευτα ψηλά, η αν έχεις κακό τροφοδοτικό που δεν έχει σταθερή τάση.

3. Κατέβασε το DDU κάνε απεγκατάσταση ότι driver έχεις τώρα και πέρασε τους τελευταίους drivers από το site της nvidia

4. Δοκίμασε άλλη θύρα στην κάρτα/τηλεόραση με το καλώδιο η άλλο καλώδιο (επειδή σβήνει και αν το κουνάς)

5. Κλείσε το pc, βγάλτο απτην πρίζα και βγάλε και ξαναβάλε την κάρτα.

το σύστημα όλο είναι ολοκαίνουργιο ούτε 3μηνων δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν κάποιο πρόβλημα.

Αν το τροφοδοτικό σου ξεκινάει από MS-TECH, DEER, APPROX, ALCATROZ,BITMORE, SUPERCASE, XILENCE, TACENS η μάρκα που όταν την γράφεις στο google σου εμφανίζει πρώτο ένα βιντεάκι 47 δευτερολέπτων στο youtube τότε ίσως να παίζει καποιο πρόβλημα

Δημοσ.

PSU: http://www.corsair.com/en-ww/tx-series-tx850-80-plus-bronze-certified-850-watt-high-performance-power-supply δεν ξέρω άμα αξίζει.

Με τα fps δεν έχω τέτοιο πρόβλημα γιατί δεν είναι πάνω απο 60.

Τους driver τους έχω κάνει απεγκατάσταση και ξανά τους τελευταίους 2 φορες.

Την κάρτα την έχω βγάλει και την έχω ξανα βάλει  3φορές τουλάχιστον.

Όσο για το pc

CPU : i5-7600k

MB : asus rog z270G

RAM: G.Skill TridentZ 2x8GB 3000MHz

SSD : Samsung Evo 850 250gb (ο ίδιος με σένα απ' ότι βλέπω)

CPU Cooler: Noctua NH-D14

GPU: sapphire HD 7970 3GB - GIGABYTE 970 4GB G1 GAMING

Monitor : tv 32 samsung 1080p

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο με την μια κάρτα παίζει κανονικά και με την άλλη μου παρουσιάζει αυτά που ανέφερα πιο πάνω.

Δημοσ.

PSU: http://www.corsair.com/en-ww/tx-series-tx850-80-plus-bronze-certified-850-watt-high-performance-power-supply δεν ξέρω άμα αξίζει.

Με τα fps δεν έχω τέτοιο πρόβλημα γιατί δεν είναι πάνω απο 60.

Τους driver τους έχω κάνει απεγκατάσταση και ξανά τους τελευταίους 2 φορες.

Την κάρτα την έχω βγάλει και την έχω ξανα βάλει  3φορές τουλάχιστον.

Όσο για το pc

CPU : i5-7600k

MB : asus rog z270G

RAM: G.Skill TridentZ 2x8GB 3000MHz

SSD : Samsung Evo 850 250gb (ο ίδιος με σένα απ' ότι βλέπω)

CPU Cooler: Noctua NH-D14

GPU: sapphire HD 7970 3GB - GIGABYTE 970 4GB G1 GAMING

Monitor : tv 32 samsung 1080p

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο με την μια κάρτα παίζει κανονικά και με την άλλη μου παρουσιάζει αυτά που ανέφερα πιο πάνω.

Το πρωτο πραγμα που επρεπε να ειχες γραψει,ειναι την πληρη συνθεση του υπολογιστη σου,οπως εκανες τωρα για να μας γλυτωσεις ασκοπο χρονο ,χωρις πληρη στοιχεια δεν μπορει να πει κανεις κατι.

Με βαση τα νεα στοιχεια που εγραψες,μαλλον η μεταχειρισμενη gtx 970 που αγορασες εχει προβλημα,ενω το τροφοδοτικο σου ειναι πολυ καλο και ουτως η αλλως αφου αν αλλαζεις καρτα δεν εχεις αυτο το προβλημα,ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις οτι φταιει η νεα καρτα που εβαλες. Την τεσταρες πριν την αγορασεις μεταχειρισμενη?

Δημοσ.

Βασικά δεν την αγόρασα είναι ενώς γείτονα την πείρα για να δω τι διαφορά θα έχω στα fps. Το καλό είναι ότι έχει εγγύηση αλλά για 1080p σε 32 tv αξίζει για λίγα χρονάκια με τα πράγματα που έχω σκέφτομαι να αλάξω και τον i5-7600κ για τον ι7-7700κ για να είμαι καλημένος,  άλλοι λένε για gaming μονο, θα είσαι εντάξει με τον  i5 αλλά για  4 χρονάκια και πάνω καλήτερα να πας σε έναν i7 για να είσαι καλημένος. Βγήκα λίγο εκτος θέματος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά δεν την αγόρασα είναι ενώς γείτονα την πείρα για να δω τι διαφορά θα έχω στα fps. Το καλό είναι ότι έχει εγγύηση αλλά για 1080p σε 32 tv αξίζει για λίγα χρονάκια με τα πράγματα που έχω σκέφτομαι να αλάξω και τον i5-7600κ για τον ι7-7700κ για να είμαι καλημένος,  άλλοι λένε για gaming μονο, θα είσαι εντάξει με τον  i5 αλλά για  4 χρονάκια και πάνω καλήτερα να πας σε έναν i7 για να είσαι καλημένος. Βγήκα λίγο εκτος θέματος. 

Εγω αδερφέ μέχρι στιγμής με τον i5 4690k που έχω είμαι αρκετά καλυμμένος και χωρίς υποψία OC αργότερα με ενα καλό OC και μια καλή υδρόψυξη θα έχω 4.2Ghz άνετα και χωρίς να πειράξω Voltage.

Αυτοί που στα λένε μπορεί να βλέπουν τα πράγματα απο άλλη σκοπιά,οχι λάθος αλλά απο άλλη σκοπιά.

Δες για αρχή τι παιχνίδια θέλεις να παίζεις και αν δείς οτι ενδιαφέρεσαι πιο πολύ για Dota,Lol,CS GO αυτά και με εναν i3 είσαι κομπλέ που σημαίνει πας σε i5 και ησυχάζεις δεν σημαίνει οτι i7 σημαίνει αντοχή και επιδόσεις επ'άπειρων,δες για παράδειγμα τον 7700k που ενώ είναι ξεκλέιδωτος δεν παίρνει OC και το ίδιο συνέστησε και η Microsoft με ανακοίνωση της λόγω θερμοκρασιών και φυσικά ούτε λόγος για αλλαγή των επεξεργαστών με καινούργιους,φαντάσου λοιπόν αυτούς που έδωσαν ενα σκασμό λεφτά για να τον πάρουν για αυτό το λόγο και τώρα ξαφνικά δεν μπορούν να τον αξιοποιήσουν,και φυσικά έχουν κάθε δικαίωμα να νιώθουν εξαπατημένοι.

Θέλω να πω να μην πείς στη διαδικάσία να βάλεις πράγματα με το σκεπτικό αν μου έρθει να παίξω αυτό η εκείνο γιατί στο τέλος θα φτιάξεις ενα σύστημα αρκετά ακριβό Overkill για τα παιχνίδια που το θές και το χειρότερο είναι οτι δε θα το αξιοποιείς όπως πρέπει.

Καλοί οι i7 αλλά προσφέρονται κυρίως για High End Gaming και με τα λεφτά του φθηνότερου i7 παίρνεις τον ακριβότερο i5 ξεκλέιδωτο και σε βγάζει άνετα για πολλά χρόνια.

Επεξ/σία από Saggitaro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...