Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχει ξεμεινει κανα φλιπεραδικο στην Αθηνα? Η βαση μου ειναι κεντρο Αθηνα, παω και με τα ποδια, το παιζω urban explorer και γυρναω. Επιπλεον παω οπου παει και το μετρο. 

Ξερεις, ψαχνω το κλασικο φλιπερακι, ασηκωτο μηχανημα, χτυπητηρια με τα κουμπια τους να ειναι στο πλαι, 100 φωτακια , ηχοι μπλιπ μπλιπ και πιου πιου, να περνει κερματα...το κλασικο φλιπερακι που ολοι αγαπησαμε.

Δε μπορει να μην εχει ξεμεινει καποιο γαμωτο. Εχω περιπου 6 χρονια να παιξω :(

Ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Μας έφαγε η τεχνολογία.

Ακούνε τα σημερινά παιδιά Φλίπερ , ποδοσφαιράκι , μπιλιάρδο και σε κοιτάζουν παράξενα λες και 

βλέπουν Αρχαίο Έλληνα. :-D  :lol:

Πλάκες , στοιχήματα,κόντρες.Τώρα παίζουν μοναχικά με ένα σμάρτφον στο χέρι με άγνωστους 

συμπαίκτες καθώς και αντιπάλους από διάφορα μέρη της γης.

• Like 7
Δημοσ.

@redhotstef δε πειραζει, καπως θα βρουμε να φτασουμε και μεχρι εκει. thanks

@Manjaro ρε ψηλε μου, αν ειχα τα φραγκα να παρω ενα τετοιο σπιτι μου, τοτε δε θα εψαχνα για φλιπεραδικο, θα σας καλουσα σπιτι μου να αραξουμε και να παιξουμε

• Like 1
Δημοσ.

@redhotstef δε πειραζει, καπως θα βρουμε να φτασουμε και μεχρι εκει. thanks

@Manjaro ρε ψηλε μου, αν ειχα τα φραγκα να παρω ενα τετοιο σπιτι μου, τοτε δε θα εψαχνα για φλιπεραδικο, θα σας καλουσα σπιτι μου να αραξουμε και να παιξουμε

Έχεις ψάξει πόσο κάνει; Μπορεί να βρεις καμιά ευκαιρία σε μεταχειρισμένο.

Δημοσ.

Δεν μενω μονιμα Αθηνα. Οποτε και φτηνο φλιπερακι να βρω, θα μου βγει 2πλο κοστος με τα μεταφορικα μαζι για να του φερου' ιεπαρχχια' πιδακι' μ'

• Like 1
Δημοσ.

Μη του βάζεις ιδέες και συ!  :P

• Like 1
Δημοσ.

Ποδοσφαιράκι και μπιλιάρδο θα έλεγα εγώ :)

Μπιλιαρδο θελω αρκετα χρονια ν παρω αλλα θελει πολυ χωρο ρε γαμωρο γυρω γυρω και δεν βολευει σε διαμερισμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπιλιαρδο θελω αρκετα χρονια ν παρω αλλα θελει πολυ χωρο ρε γαμωρο γυρω γυρω και δεν βολευει σε διαμερισμα.

Εχει στο playstore :P

Φλιπερακι πρωτη φορα επαιξα στο νοκια 3510. Ηταν ενα απο τα πεντε παιχνιδια του.

Δεν εζησα τα χρονια με τα φορητα.

Αν και θυμαμαι οταν ειχαμε περιπτερο ειχαμε ποδοσφαιρακι που εβαζες 50 η 100 δραχμες για 5 η δεκα μπαλες. Ειχε και τζαμι απο πανω για να μη φευγει η μπαλα!

Δημοσ.

Δεν μενω μονιμα Αθηνα. Οποτε και φτηνο φλιπερακι να βρω, θα μου βγει 2πλο κοστος με τα μεταφορικα μαζι για να του φερου' ιεπαρχχια' πιδακι' μ'

Ναι μεν αλλα, εκτος απο ευχαριστηση, ειναι και <επενδυση>!

Διχως καθολου πλακα -ουτε καν υπερβολη- μονο αν μετα το...

σπασεις παντελως(!) θα πιανει λιγοτερα, απ' τα χρηματα που

που το αγορασες αρχικα -αν ψαξεις και το βρεις σε καλη τιμη

:devil: 

Διαβολε καποιοι τα θελουν, ακομη κι ως διακοσμητικα, μονο...

• Like 2
Δημοσ.

Μας έφαγε η τεχνολογία.

Ακούνε τα σημερινά παιδιά Φλίπερ , ποδοσφαιράκι , μπιλιάρδο και σε κοιτάζουν παράξενα λες και

βλέπουν Αρχαίο Έλληνα. :-D :lol:

Πλάκες , στοιχήματα,κόντρες.Τώρα παίζουν μοναχικά με ένα σμάρτφον στο χέρι με άγνωστους

συμπαίκτες καθώς και αντιπάλους από διάφορα μέρη της γης.

Κάθε εποχή έχει τα δικά της... Και το 70 παίζανε με μπίλιες... Το 80 παίζαμε "χαρτάκια" και φυσοκαλαμα... Το 90 amiga, Atari κλπ, το 2000 βγήκαν τα κινητά με ίντερνετ και το 2010 τα έξυπνα τηλέφωνα...

Δνε υπάρχει καλό ή κακό σε όλη την ιστορία αυτή, απλά έτσι είναι η μόδα, το 2020 και μετά θα βγει κάτι άλλο και πάει λέγοντας.

Τα φλίπερ εγώ του 1975 τα πρόλαβα αλλά πιο πολύ πρόλαβα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια στα ουφαδικα, όπως κ να έχει τα φλίπερ ήταν είναι κ θα είναι υπέροχος τρόπος διασκέδασης διότι είχες φίλους ζωντανούς δίπλα σου και αυτός που θα έκανε ρεκόρ με ένα κέρμα ήταν ο νικητής :)

Παλιες καλές εποχές...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...