MrBad Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και πάνω που είχα καταλήξει στην Dell S2318H, διαβάζω κάπου οτι και η HP 24es είναι glossy (ναι θέλω glossy). Από τη μία η Dell έχει ηχεία που με βολεύει πολύ, από την άλλη η HP που δεν έχει ηχεία είναι πανέμορφη και πολύ λεπτή. Από το site της HP σχετικά με την HP 24es: Μειώστε την αντανάκλαση Οι αντανακλάσεις που είναι συνηθισμένες στις γυαλιστερές οθόνες, εδώ μειώνονται αισθητά χάρη στη βελτιωτική λειτουργία χαμηλής θολότητας, χωρίς να επηρεάζεται η καθαρότητα και η αντίθεση της εικόνας. Υπάρχει περίπτωση λόγω του παραπάνω να "πηγαίνει" πολύ προς matte η HP; (στα βίντεο που έχω δει στο youtube είναι σαν κανονική matte) Δε μπορώ καθόλου αυτές τις οθόνες. Μου δημιουργούν μια θολούρα στα μάτια. Θέλω απόλυτη καθαρότητα σε αυτό που βλέπω. Δε με απασχολούν οι αντανακλάσεις. ***Δε με ενδιαφέρει το gaming. Σε ποια από τις 2 να πάω; Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2017 από MrBad
madnifestah Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 η dell εκτός από ηχεία έχει low blue light και είναι και flicker free... +1 από εμένα, 2 πολύ βασικά πράγματα για δουλειά γραφείου. τα μάτια σου μετά από 2 ώρες exsel θα σε ευγνωμονούν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα