haHa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει γτ τρελενεστε ρε παιδια, ελεος Ελα ντε. Ο topic starter ανοιξε το thread για να βρει λυσεις για sync μεταξυ android και apple συσκευων. Για το θεμα των φωτογραφιων, το google photos ειναι το ανωτερο μιας και συγχρονιζει με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευη, σε αντιθεση με αυτο που εγραψε ο Dr. Fuzzy οτι το ιδιο κανει και το apple photos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ελα ντε. Ο topic starter ανοιξε το thread για να βρει λυσεις για sync μεταξυ android και apple συσκευων. Για το θεμα των φωτογραφιων, το google photos ειναι το ανωτερο μιας και συγχρονιζει με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευη, σε αντιθεση με αυτο που εγραψε ο Dr. Fuzzy οτι το ιδιο κανει και το apple photos. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Apple συσκευή, ο καθένας που διαβάζει καταλαβαίνει τι εννοώ, εξυπακούεται από τα συμφραζόμενα! Το ίδιο ισχύει και για το ΟΛΑ εφόσον αναφερόμουν στο Apple eco system. Επίσης, περιμένουμε το evaluation των αλγορίθμων για image classification που να δείχνει ότι της Google είναι πιο efficient απο της Apple στο intelligent search όπως αυθαίρετα και χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση υποστηρίζεις. Να σου θυμίζω ότι εγώ είπα "είναι παρόμοιο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Apple συσκευή, ο καθένας που διαβάζει καταλαβαίνει τι εννοώ, εξυπακούεται από τα συμφραζόμενα! Το ίδιο ισχύει και για το ΟΛΑ εφόσον αναφερόμουν στο Apple eco system. Oταν κανεις καποιον quote που αναφερεται σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευη σε ενα thread που μιλαει για sync μεταξυ android και apple συσκευων, ειναι προφανες οτι η αναφορα ειναι για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευη. Εκτος βεβαια αν παιζεις με τις λεξεις. Καλη συνεχεια στο παιχνιδι με τις λεξεις, η υποδεεστερη λυση που αναφερεσαι, δεν αφορα τον topic starter, το thread, ουτε το quote που εκανες και εγραφε χαρακτηριστικα για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευη, με κεφαλαια γραμματα μαλιστα για τονισμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Oταν κανεις καποιον quote που αναφερεται σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευη σε ενα thread που μιλαει για sync μεταξυ android και apple συσκευων, ειναι προφανες οτι η αναφορα ειναι για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευη. Εκτος βεβαια αν παιζεις με τις λεξεις. Καλη συνεχεια στο παιχνιδι με τις λεξεις, η υποδεεστερη λυση που αναφερεσαι, δεν αφορα τον topic starter, το thread, ουτε το quote που εκανες και εγραφε χαρακτηριστικα για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευη, με κεφαλαια γραμματα μαλιστα για τονισμο. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Apple συσκευή, ο καθένας που διαβάζει καταλαβαίνει τι εννοώ, εξυπακούεται από τα συμφραζόμενα! Το ίδιο ισχύει και για το ΟΛΑ εφόσον αναφερόμουν στο Apple eco system. Επίσης, περιμένουμε το evaluation των αλγορίθμων για image classification που να δείχνει ότι της Google είναι πιο efficient απο της Apple στο intelligent search όπως αυθαίρετα και χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση υποστηρίζεις. Να σου θυμίζω ότι εγώ είπα "είναι παρόμοιο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 @topic starter: Μην παρασυρθεις απο διαφορους που λενε πως το apple photos μπορει να κανει οτι κανει το google photos, πχ δεν μπορει να κανει backup σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευη, ουτε φυσικα δημιουργει αυτοματα gif, κολαζ απο τις φωτο σου. Προτιμαω την ευκολία και εμπειρία χρήσης του google photos, γιατι χωρις να κανω τιποτα, εχω backup και διαθεσιμες τις φωτο σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευη μου, δημιουργει αυτοματα gif, κολαζ και βιντεο απο ταξιδια ενω ταυτοχρονα προσφερει αψογο search(πχ γραφεις bike in beach και σου εμφανιζει τις φωτογραφιες σου που περιεχουν ενα ποδηλατο σε παραλια). Οι λυσεις για sync αναφερθηκαν στην πρωτη σελιδα, οποτε διαφορα μηνυματα για την υποδεεστερη λυση του apple photos δεν εχει σχεση με το thread και το sync μεταξυ android και apple συσκευων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) @topic starter: Μην παρασυρθεις απο διαφορους που λενε πως το apple photos μπορει να κανει οτι κανει το google photos, πχ δεν μπορει να κανει backup σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευη, ουτε φυσικα δημιουργει αυτοματα gif, κολαζ απο τις φωτο σου. Οι λυσεις για sync αναφερθηκαν στην πρωτη σελιδα, οποτε διαφορα μηνυματα για την υποδεεστερη λυση του apple photos δεν εχει σχεση με το thread και το sync μεταξυ android και apple συσκευων. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Apple συσκευή, ο καθένας που διαβάζει καταλαβαίνει τι εννοώ, εξυπακούεται από τα συμφραζόμενα! Το ίδιο ισχύει και για το ΟΛΑ εφόσον αναφερόμουν στο Apple eco system. Επίσης, περιμένουμε το evaluation των αλγορίθμων για image classification που να δείχνει ότι της Google είναι πιο efficient απο της Apple στο intelligent search όπως αυθαίρετα και χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση υποστηρίζεις. Σου θυμίζω ότι εγώ είπα "είναι παρόμοιο". Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2017 από Dr.Fuzzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα