mpiskoto12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Είπα να ρίξω μια ευκαιρία στο Android. Δυστηχώς τα πάντα γύρω μου είναι apple. Αυτό που μου έχει λείψει περισσότερο από το iPhone είναι τα αυτόματα sync (μουσικής περισσότερο, με το που έμπαινε μπρίζα γινόταν αυτόματα sync με το iTunes library). Φυσικά και ο λογαριασμός μου όλος στο iCloud. Γενικά ήθελα να δω αν εχετε και αλλοι android και πως διαχειρίζεστε την κατάσταση. tips and general. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σε μερικα θεματα, ενα android κινητο μπορει να συνεργαζεται καλυτερα με αλλες apple συσκευες, πχ ενα λαπτοπ. Πχ: α) τα ακουστικα που χρησιμοποιεις στο λαπτοπ, μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και στο κινητο σου. (δεν χρειαζεσαι ανταπτορα lightning) β) αν εχεις καινουριο apple laptop με usb-c, δεν χρειαζεται στα ταξιδια να κουβαλας εξτρα φορτιστη/καλωδιο για φορτιση του android κινητου σου με usb-c, ενω με iphone χρειαζεσαι λογω lightning. Στο θεμα της μουσικης, εν ετει 2017 δεν θελω καν να μπλεκω με το δυσχρηστο iTunes, οποτε με spotify ή apple music θεωρω πως κανεις πιο ανετα την δουλεια σου. Επισης, μπορεις να χρησιμοποιησεις το ανωτερο google photos, που σου κανει δωρεαν backup ολες τις φωτογραφιες/video και οχι μονο 5gb οπως το δωρεαν icloud. Οι φωτογραφιες εμφανιζονται χωρις να κανεις τιποτα και στο ipad σου(στην εφαρμογη google photos) αν εχεις. Εννοειται πως contacts γινονται sync μεσω google contacts και υπαρχουν σε ολες τις συσκευες σου. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2017 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Και εγω τον ιδιο φοβο ειχα, μιας και οτι δουλευω επαγγελματικα ειναι apple, αλλα τελικα δεν αντεξα και γυρισα το 6s μου σε s8. Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, εχασα το πλεονεκτημα του αυτοματου sync icloud, αλλα για ολα υπαρχουν λυσεις. Για οτι χρειαζεσαι υπαρχει εναλλακτικη, εως και πολυ καλυτερη. Τα αρχεια τα περναω πανευκολα απο το macbook μου και επιτελους δε χρειαζεται να ξανανοιξω το itunes Για μουσικη δε ξερω αν χρησιμοποιεις το apple music αλλα το spotify ειναι μιλια μακρια και δε συγκρινεται με τιποτα. Το icloud εννοειται το κραταμε για τις υπολοιπες συσκευες και τα back-up 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Και το Google Music είναι πολύ καλό για να ακούς τη δικιά σου μουσική παντού, δωρεάν, με μόνο μειονέκτημα ότι ακόμα δεν έχουν βάλει έξυπνες playlists. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Και το Google Music είναι πολύ καλό για να ακούς τη δικιά σου μουσική παντού, δωρεάν, με μόνο μειονέκτημα ότι ακόμα δεν έχουν βάλει έξυπνες playlists. http://www.insomnia.gr/topic/656611-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-groove-music-pass-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/656611-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-groove-music-pass-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83/ Στο Google music αναφερθηκε ο φιλος, οχι στο groove music της microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Στο Google music αναφερθηκε ο φιλος, οχι στο groove music της microsoft. Πρεσβυωπία λέγεται... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Επισης, μπορεις να χρησιμοποιησεις το ανωτερο google photos, που σου κανει δωρεαν backup ολες τις φωτογραφιες/video και οχι μονο 5gb οπως το δωρεαν icloud. Οι φωτογραφιες εμφανιζονται χωρις να κανεις τιποτα και στο ipad σου(στην εφαρμογη google photos) αν εχεις. Απο το 2008 που έχω iPhone μέχρι σήμερα το μόνο που κάνω κάθε φορά που αλλάζω μοντέλο είναι να βάζω το iCloud ID μου στο επόμενο ή πολύ παλιά sync απο iTunes. Το τωρινό μου τηλ. κουβαλάει μέσα ότι δεδομένο είχε το πρώτο μου 3G το 2008! Backup, μηνύματα, notes, photos, τα πάντα μέχρι και τα missed calls! Αυτό για μένα είναι ευκολία και εμπειρία χρήσης, με μια απλή κίνηση, όλα συγχρονισμένα παντού σε όλες τις Apple συσκευές μου χωρίς να ασχοληθώ, χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσω διαφορετικά utilities, κλπ. Αυτή η ευκολία δεν ισχύει στο Android ecosystem (πχ, backup τα sms), δε λέω ότι δεν γίνεται, αλλά μιλάω για ευκολία χωρίς να πρέπει να κάνω τα μισά με το τάδε utility και τα άλλα με καλώδιο και τα άλλα με κάτι άλλο. Τώρα αναφορικά με τo Photos, αν κάνεις ένα shared folder και ανεβάζεις τις φωτογραφίες εκεί (με μονο τον εαυτό σου αν θες) δεν υπάρχει περιορισμός στα 5GB! Πέραν αυτού τα 99 cents/μήνα για 50GB αποθηκευτικού χώρου που ζητάει η Apple είναι νομίζω ότι φτηνότερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό (πχ, Dropbox). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 To icloud 50 gb ειναι must, τα περισσοτερα σημαντικα τα στελνω εκει μη ξεχαστω και τα σβησω, νομιζω δεν υπαρχει καν ανταγωνισμος λογω τιμης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Τώρα αναφορικά με τo Photos, αν κάνεις ένα shared folder και ανεβάζεις τις φωτογραφίες εκεί (με μονο τον εαυτό σου αν θες) δεν υπάρχει περιορισμός στα 5GB! Πέραν αυτού τα 99 cents/μήνα για 50GB αποθηκευτικού χώρου που ζητάει η Apple είναι νομίζω ότι φτηνότερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό (πχ, Dropbox). To icloud 50 gb ειναι must, τα περισσοτερα σημαντικα τα στελνω εκει μη ξεχαστω και τα σβησω, νομιζω δεν υπαρχει καν ανταγωνισμος λογω τιμης Κανενας δεν ειπε οτι δεν υπαρχουν λυσεις και με apple icloud οσον αφορα τις photo. Απλα μπορει πρεπει να πληρωσεις (εστω και ελαχιστα) και μπορει να ειναι κατωτερες. Προτιμαω την ευκολία και εμπειρία χρήσης του google photos, γιατι χωρις να κανω τιποτα, εχω backup και διαθεσιμες τις φωτο σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευη μου, δημιουργει αυτοματα gif, κολαζ και βιντεο απο ταξιδια ενω ταυτοχρονα προσφερει αψογο search(πχ γραφεις bike in beach και σου εμφανιζει τις φωτογραφιες σου που περιεχουν ενα ποδηλατο σε παραλια). Αυτην την εμπειρια χρησης δεν την προσφερει το icloud photos και για αυτο το google photos εχει επιτυχια ακομα και στους χρηστες iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Τωρα που μεταπηδησα και εγω σε android το google photos χρησιμοποιω, το icloud πλεον μου εμεινε να σηκωνω οτι εχω στο macbook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Τωρα που μεταπηδησα και εγω σε android το google photos χρησιμοποιω, το icloud πλεον μου εμεινε να σηκωνω οτι εχω στο macbook Ειναι εξαιρετικο το google photos και η ευκολια και εμπειρια χρησης που προσφερει. Αν θελεις να ανεβαζεις τελειως ασυμπιεστες φωτο ανω των 16mpixel και βιντεο αναλυσης μεγαλυτερης απο full hd, τοτε προσφερει χωρο με 2€ για 100gb. Αν απλα κανεις backup σε φωτο.βιντεο χαμηλοτερης αναλυσης απο τα παραπανω ορια, τοτε προσφερει δωρεαν απεριοριστο χωρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Προτιμαω την ευκολία και εμπειρία χρήσης του google photos, γιατι χωρις να κανω τιποτα, εχω backup και διαθεσιμες τις φωτο σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευη μου, δημιουργει αυτοματα gif, κολαζ και βιντεο και ταυτοχρονα προσφερει αψογο search(πχ γραφεις bike in beach και σου εμφανιζει τις φωτογραφιες σου που περιεχουν ενα ποδηλατο σε παραλια). Αυτην την εμπειρια χρησης δεν την προσφερει το icloud photos και για αυτο το google photos εχει επιτυχια ακομα και στους χρηστες iphone. Όλα αυτά που αναφέρεις τα κάνει το Photos, όπως και το intelligent search εδώ και καιρό! Επίσης στο Apple ecosystem, όπως είπα και πριν έχεις ένα unified sync/backup system που τα πάντα συγχρονίζονται άψογα μεταξύ συσκευών χωρίς να κάνεις τίποτα και το πιο σημαντικό χωρίς να χρειάζεται να κάνεις το μεν με αυτό και το δε με κάποιο άλλο tool, πχ SMS backup και transfer απο Android σε Αndroid! Δεν λέω ότι δεν γίνεται, όμως την συνολική ευκολία χρήσης που μεταφράζεται σε εμπειρία χρήσης της Apple δεν την έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Όλα αυτά που αναφέρεις τα κάνει το Photos, όπως και το intelligent search εδώ και καιρό! Επίσης στο Apple ecosystem, όπως είπα και πριν έχεις ένα unified sync/backup system που τα πάντα συγχρονίζονται άψογα μεταξύ συσκευών χωρίς να κάνεις τίποτα και το πιο σημαντικό χωρίς να χρειάζεται να κάνεις το μεν με αυτό και το δε με κάποιο άλλο tool, πχ SMS backup και transfer απο Android σε Αndroid! Δεν λέω ότι δεν γίνεται, όμως την συνολική ευκολία χρήσης που μεταφράζεται σε εμπειρία χρήσης της Apple δεν την έχει. Δεν τα κανει ολα αυτα. Ενδεικτικα, για τον topic starter που ενδιαφερεται για sync μεταξυ του κινητου και του apple laptop/ipad, το icloud photos δεν προσφερει αυτην την ευκολια. Δεν προσφερει αυτο που εγραψα πριν: "backup και διαθεσιμες τις φωτο σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευη μου" Επισης, το search σε icloud photos ειναι κατωτερο. Ειναι λογικο να μην φθανει την google στο θεμα search , που ειναι expert σε αυτον τον τομεα. Eιναι κατωτερο το icloud photos, χωρια που προσφερει μονο 5gb δωρεαν backup. Δεν λεω λοιπον οτι δεν γινεται, όμως την συνολική ευκολία χρήσης που μεταφράζεται σε εμπειρία χρήσης του google photos δεν την έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Νταξει ρε παιδια μην τρελενεστε, ολα καλα ειναι, απο την μια το icloud ηταν οπως ειπε ο Δοκτωρας, 5 χρονια συνεχομενα με iphone πατουσα ενα κουμπι και ολτα γινονταν synced, απο την υπαρχουν αρκετες λυσεις και στο απεναντι λειτουργικο. Να μαστε καλα να τα χαιρομαστε και τα 2 Εγω παντως την κακια μου θα την πω, το itunes καθολου δε μου λειπει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα