Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι φοιτητής στη Ρόδο και θέλω μια βοήθεια σχετικά με την πιο συμφέρουσα (τοσο οικονομικά όσο και "ποιοτηκα") επιλογή πακέτου. Αρχικά θέλω να αποφύγω, όπως όλοι πιστεύω,"πτώσεις" της ταχύτητας και διακοπές στη σύνδεση μου κυρίως λογω online gaming. Απο μια μικρή έρευνα που έκανα στα site των εταιριών διαπίστωσα ότι υπάρχουν φοιτητικές προσφορές σε cosmote (18,80€/μηνα Internet), Vodafone (από 18,15€/μήνα Internet). Επιπλέον είδα πως στη nova σε περίπτωση προπληρωμης το ανάλογο πακέτο, αν και δε το χαρακτηρίζει φοιτητικό, κοστίζει 15,75€/μήνα ενώ το 3play της nova 26,77€/μήνα...κάνοντας με να σκεφτώ και την υπηρεσία τηλεόρασης μιας και τη σήμερον ημέρα τα ελεύθερα κανάλια δεν έχουν κατι αξιόλογο να προσφέρουν. Ωστόσο δε γνωρίζω ποια εταιρεία ειναι η ποιο εμπιστη και προσφέρει σταθεροτερο και γρηγοροτερο Internet οπότε οποίος εχει άποψη επι του θέματος ας δώσει τα φώτα του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καποια φοιτητικα στον οτε εχουν αλλο username Και βγαινουν απο αλλη δρομολογηση και καποιοι ειχαν πει οτι σε pings δεν ηταν οτι καλυτερο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εννοεί ότι το routing με εξωτερικό της ΕΔΕΤ μπορεί να είναι χειρότερο από του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα να έχεις χειρότερo latency με κάποιους servers στο εξωτερικό.

Δημοσ.

επειδη ειμαι απο ροδο ειτε βαλεις voda h cosmote τα ιδια ειναι επισης και εγω που ειμαι σχεδον στο κεντρο κλειδωνω με 8 mb γενικα αυτο θεωρειται το μεγιστο σε γενικες γραμμες,η vodafone απλα νοικιαζει γραμμες απο τον οτε.Να ξερεις και κατι σημαντικο ο πρωτος λογαριασμος θα σου ρθει ο κουκος αηδονι γιατι βαζουν αναλογικα παγια υπολογιζε μαζι με το τελος ενεργοποιησης στα 102.8 ευρω τοσα πληρωσα εγω με το προγραμμα 21.20(voda),αν μου ελεγες ποια προτεινω θα σου ελεγα voda οποτε χρειαστει να παρω τεχνικο τμημα εχουν δωρεαν κληση επισης σου λεει το χρονο αναμονης εαν δεν θες να περιμενεις σου κανουν επανεκληση,οτε μαυρα χαλια 20 λεπτο για πλακα στο περιμενε,φορτηνετ χρεωνεται ο πενταψηφιος αριθμος.

• Like 1
Δημοσ.

Καποια φοιτητικα στον οτε εχουν αλλο username Και βγαινουν απο αλλη δρομολογηση και καποιοι ειχαν πει οτι σε pings δεν ηταν οτι καλυτερο.

Αυτό ίσχυε παλιά πλέον όλοι βγαίνουν από oteglobe.

Δημοσ.

Τι εννοεις απο αλλη δρομολόγηση πουλινος;

αυτο που ειπε ο thresh οτι βγαινεις εξωτερικο απο αλλη γραμμη να το πω οσο πιο απλα γινεται που εχει μεγαλυτερο Ping

επειδη ειμαι απο ροδο ειτε βαλεις voda h cosmote τα ιδια ειναι επισης και εγω που ειμαι σχεδον στο κεντρο κλειδωνω με 8 mb γενικα αυτο θεωρειται το μεγιστο σε γενικες γραμμες,η vodafone απλα νοικιαζει γραμμες απο τον οτε.Να ξερεις και κατι σημαντικο ο πρωτος λογαριασμος θα σου ρθει ο κουκος αηδονι γιατι βαζουν αναλογικα παγια υπολογιζε μαζι με το τελος ενεργοποιησης στα 102.8 ευρω τοσα πληρωσα εγω με το προγραμμα 21.20(voda),αν μου ελεγες ποια προτεινω θα σου ελεγα voda οποτε χρειαστει να παρω τεχνικο τμημα εχουν δωρεαν κληση επισης σου λεει το χρονο αναμονης εαν δεν θες να περιμενεις σου κανουν επανεκληση,οτε μαυρα χαλια 20 λεπτο για πλακα στο περιμενε,φορτηνετ χρεωνεται ο πενταψηφιος αριθμος.

το ποσο συγχρονιζει καποιος ειναι ασχετο με το Ping.επισης στο Ping μπορει καποιος να βαλει και Fast path απλα θα χασει σε ταχυτητα.επισης σε καθε περιοχη παντα θα υπαρχουν αυτοι που ειναι μακρια και παιζουν χαλια αυτοι που ειναι διπλα και παιζουν 24αρι και μετα ολοι οι υπολοιποι.οποτε και στην ροδο θα δεις ατομα να παιζουν ταπα.

Αυτό ίσχυε παλιά πλέον όλοι βγαίνουν από oteglobe.

αν το αλλαξαν μια χαρα.μεχρι πριν μερικους μηνες καποιος που ειχε ανοιξει και θεμα εδω ειχε θεμα και τελικα το γυρισε σε κανονικο account και επαιξε σωστα.

αυτο με τα φοιτητικα ειναι οτι να ναι.στην αρχη και αλλοι παροχοι σου ελεγαν παρε ιντερνετ φοιτητικο αλλα ειναι μονο ιντερνετ οποτε γραμμη τηλεφωνου πρεπει να παρεις απο οτε. (shared llu).αλλο τα εβγαζαν διαμεσω αλλων γραμμων με αποτελεσμα χαλια Ping/ταχυτητες.μετα σιγα σιγα ολοι ξεκινησαν να δινουν κανονικα account και στα φοιτητικα απλα με εκπτωση.

ουτε shared llu ουτε αλλες δρομολογησεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...