lupus_Hegemonia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Λοιπόν... το ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ είναι αυτό που βουίζει σαν... C-130!!!! Δεν κάνω τίποτα, είμαι στο desktop και το κοιτάζω... και βουίζει σαν να το 'χω "τερματίσει" το μηχάνημα! Τον επεξεργαστή τον έχεις με αυτόματο Vcore? Mην ποστάρεις τα logs, βγάλε screenshot το παράθυρο του hardware monitor. Δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτα στο μηχάνημα, ούτε overclocking, τίποτα. Μόνο στην κάρτα γραφικών έχω Vsyc enable και το FPS στα 60 (για το Skyrim) - τίποτα άλλο δεν έχω αλλάξει. Το τροφοδοτικό είναι, παιδιά. Ακούγεται σαν πανάρχαιο PC του 80, το μηχάνημά μου - και ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ έτσι πριν (παλιότερα).
bazzil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Λοιπόν... το ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ είναι αυτό που βουίζει σαν... C-130!!!! Δεν κάνω τίποτα, είμαι στο desktop και το κοιτάζω... και βουίζει σαν να το 'χω "τερματίσει" το μηχάνημα! Δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτα στο μηχάνημα, ούτε overclocking, τίποτα. Μόνο στην κάρτα γραφικών έχω Vsyc enable και το FPS στα 60 (για το Skyrim) - τίποτα άλλο δεν έχω αλλάξει. Το τροφοδοτικό είναι, παιδιά. Ακούγεται σαν πανάρχαιο PC του 80, το μηχάνημά μου - και ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ έτσι πριν (παλιότερα). Πρέπει να το φυσήξεις. Αγόρασε ενα σπρέι αέρα ή αν θέλεις αγόρασε αυτό. Οτι καλύτερο έχω αγοράσει. Κάνει το pc πεντακάθαρο.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δεν νομίζω ότι είναι ζήτημα "φυσήματος". Απλά πιστεύω ότι το 750αράκι που έχω (Corsair) δεν πρέπει να "σηκώνει" ό,τι έχω "κουμπώσει" πάνω στο PC...
Sheogorath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Έχει πρόβλημα. Τα 750 watt σηκώνουν 3 φορές το pc σου σχεδόν. 9
Alexlooker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Το πιθανοτερο, μπορεισ να αλλαξεις τον ανεμιστήρα στο τροφοδοτικο. (το εχω κανει)
bazzil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Το τροφοδοτικό όπως έγραψαν και πιο πάνω μια χαρά είναι. Αν δεν λυθεί το θέμα με καλό φύσημα, τότε, αγοράζεις ένα φουρφουρι και το περνάς.
Alexlooker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εγω εχω κυριλε pc παντως, με ανεμιστηρες (fan) ακου φουρφουρια!
lupus_Hegemonia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μα το πρόβλημά μου ΔΕΝ είναι ο "ήχος" (των fans). Αδιαφορώ. Το πρόβλημά μου είναι ότι ΛΑΓΚΑΡΕΙ το μηχάνημα και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Το ακούω που "ζορίζεται" και ΛΑΓΚΑΡΕΙ. Το να ζορίζεται αλλά να τρέχει μια χαρά, δεν με πειράζει. Με πειράζει που ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ σωστά.
mixalis95320 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Το πιθανοτερο, μπορεισ να αλλαξεις τον ανεμιστήρα στο τροφοδοτικο. (το εχω κανει) How about...να βρει τι προκαλει το προβλημα και την μη σωστη λειτουργια αντι να ψαχνει τροπο να το μπαλωσει με αλλαγη φαν? οεο Μα το πρόβλημά μου ΔΕΝ είναι ο "ήχος" (των fans). Αδιαφορώ. Το πρόβλημά μου είναι ότι ΛΑΓΚΑΡΕΙ το μηχάνημα και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Το ακούω που "ζορίζεται" και ΛΑΓΚΑΡΕΙ. Το να ζορίζεται αλλά να τρέχει μια χαρά, δεν με πειράζει. Με πειράζει που ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ σωστά. Παιζει να υπαρχει ιος στο συστημα σου? Κανε μας μια χαρη λοιπον βαλε το msi Afterburner και τρεξε το παιχνιδι σου να δουμε ποσο δουλευει η gpu και ο cpu οταν παιζεις, θα μας λυσει πολλες αποριες. Screenshot σε παρακαλω. Το τροφοδοτικό όπως έγραψαν και πιο πάνω μια χαρά είναι. Αν δεν λυθεί το θέμα με καλό φύσημα, τότε, αγοράζεις ένα φουρφουρι και το περνάς. Το τροφοδοτικο μπορει και να εχει θεμα στο fan controller, με το να αλλαξεις fan δεν λυνεις κανενα προβλημα.
Sheogorath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εγγύηση δεν έχει? Πίσω στο μαγαζί. Μην το ανοίξεις εσύ.
LastSurvivor Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Αν θες, θα μπορούσες να τσεκάρεις ένα-ένα τα υποσυστήματα του υπολογιστή για να δεις αν λειτουργούν όλα κομπλέ! -Τσέκαρε πρώτα τους δίσκους και δες το health τους και αν έχουν bad sectors. -Στρέσσαρε την pcu με το prime95 Και δες αν βγάλει πρόβλημα, Επίσης δες αν κρατάει ψηλά χρονισμούς ή αν έχουν drops οι πυρήνες. -Στρέσσαρε την γραφικών και δες πως συμπεριφέρεται με το MSI Combustor. Έλεγχε τις θερμοκρασίες κατά την διάρκεια των τεστ και δες που κυμαίνονται. Επίσης θα μπορούσες να ελέγξεις για ιούς στον υπολογιστή με μερικά προγράμματα. Αν θες μπορώ να σε παραθέσω ένα λινκ με βήματα για να ελέγξεις επαρκώς τον υπολογιστή για ιούς. Όλα τα προγράμματα και antivirus που χρησιμοποιούν είναι δωρεάν.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δώσε μου λινκς να δω. Δεν πιστεύω ότι είναι ιοί. Πιστεύω ότι κάτι τρέχει είτε με την θερμοκρασία είτε με κάποιον ΔΙΣΚΟ - άσχετα αν ακούω το τροφοδοτικό να ζορίζεται. Και δεν το κάνει πάντα, εννοώ χθες το 'χα ΟΛΗ τη μέρα κλειστό. Όταν το άνοιξα ήταν (αρχικά) κομπλέ - μετά όμως άρχισε η ίδια ιστορία, άρα ενδεχομένως όταν άρχισε να ζεσταίνεται.
Balantakos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Η Σειρα CX Builder Series ειναι απο τις χειροτερες.....ειναι παλιο η καινουριο? Μαλλον δινει οτι να ναι ρευματα. Ειχα απο την σειρα CX και εβγαλε αρκετα προβληματα.
Alexlooker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ακομα δεν μασ εχεισ δωσει τις θερμοκρασιεσ που ΕΜΕΙΣ θελουμε να ξερουμε!!!
lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Η Σειρα CX Builder Series ειναι απο τις χειροτερες.....ειναι παλιο η καινουριο? Μαλλον δινει οτι να ναι ρευματα. Ειχα απο την σειρα CX και εβγαλε αρκετα προβληματα. Σχετικά καινούργιο (κάνα 6μηνο). Ακομα δεν μασ εχεισ δωσει τις θερμοκρασιεσ που ΕΜΕΙΣ θελουμε να ξερουμε!!! Θερμοκρασίες έδωσα πιο πάνω, στο μεγάλο ποστ. Τί άλλες θερμοκρασίες και πώς να βγάλω; Δεν έχω σχέση ιδιαίτερη μ' αυτά - απλός user είμαι, δεν είμαι PC-guru.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα