zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Καλά σιγά. Λες και το χρησιμοποιώ συχνά (ούτε καν 10.000km το χρόνο)... Άρα το πιο πιθανό είναι να το ξαναβάψω όλο μαύρο να τελειώνουμε. Αν κάνω μόνο το καπό, μετά θα ξεχωρίζει όλο το υπόλοιπο και θα μου σπάει τα νεύρα! Μπορείς να κάνεις και carbon look το καπό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να κάνεις και carbon look το καπό... Δεν μπορείς να φανταστείς τι λέει το στόμα μου κάθε φορά που βλέπω τέτοια στο δρόμο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορείς να φανταστείς τι λέει το στόμα μου κάθε φορά που βλέπω τέτοια στο δρόμο... Ήμουν σίγουρος, για πλάκα στο έβαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Κάποιος γείτονας που προφανώς κάνει την πάπια, πέταξε ή του έπεσε κάτι από το πίσω μπαλκόνι και πέτυχε το αμάξι μου είναι παρκαρισμένο στην πιλοτή (είναι ακάλυπτος ο χώρος στο πίσω μέρος). Στη μία φωτό που έβαλα και το βελάκι, εκτός από το βαθούλωμα "έσπασε" και το χρώμα στο κάτω μέρος. ΦανΚαλά σιγά. Λες και το χρησιμοποιώ συχνά (ούτε καν 10.000km το χρόνο)... πας με μηχανακι πιο πολυ ? εμεις εδω στο χωριο χωρις αυτοκινητο δεν γινεται τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 παντως για νάκανε τετοιο βαθούλωμα και στην κούρμπα πάνω, πρέπει νάπεσε κάτι χοντρο. βρήκες τιποτα γυρω γυρω στο πάτωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εμενα μου κανει για σιδερο τεντας να επεσε. Αυτο με το αγκιστρο που ανεβοκατεβαζουμε τις τεντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 wrapping μονο οι καγκουρες τα κανουν.ασε που φαινετε μια αηδια. το ολικο βαψιμο 1500 τουλαχιστον για τι με 1000 δεν παιζει εκτος να σου βαψει το αμαξι εξωτερικα .εσα στις πορτες θελουν ξυλωμα ολα .ξερεις τι δουλεια ειναι αυτο ασε. το καλυτερο ειναι κανε μια ολικη βαφη στο καπο συν φτιαξιμο.το εχω κανει στην bmw.300 ευρω θα δωσεις.σε καλο φαναρτζη δεν θα φαινετε τιποτα.δωσε αλλα 80 για κερωμα γυαλισμα ολου του αυτοκινητου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα