Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάποιος γείτονας που προφανώς κάνει την πάπια, πέταξε ή του έπεσε κάτι από το πίσω μπαλκόνι και πέτυχε το αμάξι μου είναι παρκαρισμένο στην πιλοτή (είναι ακάλυπτος ο χώρος στο πίσω μέρος). Στη μία φωτό που έβαλα και το βελάκι, εκτός από το βαθούλωμα "έσπασε" και το χρώμα στο κάτω μέρος. Φαντάζομαι εκτός από την επιδιόρθωση, βάφω και ολο το καπό?

:mad:

post-40751-0-42148800-1506943684_thumb.jpg

post-40751-0-81715600-1506943692_thumb.jpg

Δημοσ.

Θέλει επιδιόρθωση και σε καλό φαναρτζη τοπική βαφή η οποία δεν πετυχαίνει πάντα. Γι'αυτό οι περισσότεροι το βάφουν όλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θέλει επιδιόρθωση και σε καλό φαναρτζη τοπική βαφή η οποία δεν πετυχαίνει πάντα. Γι'αυτό οι περισσότεροι το βάφουν όλο.

Για όλο σκέφτομαι γιατί έχει διάφορα σημάδια στο χρώμα από τα νύχια των γατιών που κάνουν βόλτες πάνω... Και την κουκούλα μου τη γέμισαν τρύπες... :P 

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο στο πίσω αριστερό φτερό έπαθα με σίδερο που έπεσε από κάποιον.Φυσικά και ο δικός μου

έκανε την πάπια.

Έβαψα το φτερό σε καλό φαναρτζή ο οποίος έκανε καλή δουλειά και έπρεπε να ξέρεις και να κοιτάζεις ώρα

για να δεις τη διαφορά.Βρες καλό φαναρτζή και ελπίζω να τη βγάλεις με τοπικό βάψιμο. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ρε φίλε. Τι καλό ήταν αυτό...; Δυστυχώς με τα pdr δε θα φτιαχτεί γιατί έχει σκάσει το χρωμα. Ακόμα και να έρθει στη θέση του χωρίς σφυροκόπημα δηλαδή θα θέλει βαφή όποτε και εγώ προτείνω να κανείς ολική.

Παρόμοια ζημιά μου έκανε γεια στην άκρη του καπω μπροστά με γλάστρα και μετά από μανούρα με τα παιδιά της πλήρωσαν την επισκευή. Το έχω γράψει παλιότερα.

Επεξ/σία από paylidis
  • Super Moderators
Δημοσ.

γυρω στα 240-250 ισιωμα λιγο στοκαρισμα που χρειαστηκε και ολικη βαφη.

Ταυτόχρονα βέβαια μου έχει καρφωθεί η ιδέα να το βάψω όλο και να το κάνω απο μαύρο ...άσπρο! Αλλά άντε να βρεις καλό μάστορα που δεν θα κάνει πασαλείμματα και δεν θα σου ζητήσει πάνω από 1000 ευρώ... 

Βέβαια μετά θες και αλλαγή στην άδεια και νέα παράβολα κλπ κλπ κλπ...

• Like 1
Δημοσ.

και δε το κανεις με τα μισα λεφτα ενα wrapping?

παιζει να εχουμε και ιδιο ή παρόμοιο αμαξι εν τω μεταξυ απο τις γραμμες του καπω/φτερου που διακρινω...

• Super Moderators
Δημοσ.

και δε το κανεις με τα μισα λεφτα ενα wrapping?

παιζει να εχουμε και ιδιο ή παρόμοιο αμαξι εν τω μεταξυ απο τις γραμμες του καπω/φτερου που διακρινω...

Εχω δει πολύ κακές υλοποιήσεις wrapping και δεν είμαι σίγουρος πως θέλω να το ρισκάρω. 

Ένα ceed είναι 3θυρο του '10 (πριν το facelift)

Και με το wrapping πάλι δεν θέλει αλλαγή η άδεια?

Δημοσ.

Όπως φαίνεται μαύρο είναι 

Οπότε το μαύρο είναι μαύρο.Δεν έχει αποχρώσεις να φαίνεται η διαφορά αν δεν το πετύχει.Επίσης δεν είναι 

ξεθωριασμένο να κάνει μπαμ το νέο βάψιμο.

Αρκεί ο μάστορας να κάνει καλή τελική δουλειά.

Εμένα είναι γκρί και δεν φαίνεται τίποτε.Βαριέμαι να πάω να το βγάλω φωτογραφία. :P

Είναι και άπλυτο και θα με κοροιδεύεται μετά. :lol:

Δημοσ.

Εχω δει πολύ κακές υλοποιήσεις wrapping και δεν είμαι σίγουρος πως θέλω να το ρισκάρω. 

Ένα ceed είναι 3θυρο του '10 (πριν το facelift)

Και με το wrapping πάλι δεν θέλει αλλαγή η άδεια?

Μακρια επεσα, ωστόσο το ceed εχει αντιγραψει σε εξωτερικο σχεδιο καποια γερμανικα μερικων ετων πισω... ;)

Η αδεια θέλει αλλαγη σε κάθε περίπτωση, το wrapping μπορει να ειναι απο πολυ πετυχημένο εως πολυ αποτυχημένο, εξαρταται το χερι του μάστορα...

Δημοσ.

Ταυτόχρονα βέβαια μου έχει καρφωθεί η ιδέα να το βάψω όλο και να το κάνω απο μαύρο ...άσπρο! Αλλά άντε να βρεις καλό μάστορα που δεν θα κάνει πασαλείμματα και δεν θα σου ζητήσει πάνω από 1000 ευρώ... 

Με 1000 ευρώ εσωτερική και εξωτερική μαλλον απιθανο..

Δημοσ.

ΤΑ "παράβολα" είναι μόλις ένα, 75€ για την νέα άδεια, άντε το πολύ πολύ να δώσεις άλλα 20 σε διεκπεραιωτή για να μην τρέξεις καθόλου.

Το δύσκολο στην αλλαγή χρώματος είναι ότι πρέπει να βαφτεί μέσα έξω, αφού πρώτα λυθούν τα πάντα, με χιλιάρικο δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο. Πούλα το καλύτερα και πάρε άλλο σε λευκό :)

• Super Moderators
Δημοσ.

ΤΑ "παράβολα" είναι μόλις ένα, 75€ για την νέα άδεια, άντε το πολύ πολύ να δώσεις άλλα 20 σε διεκπεραιωτή για να μην τρέξεις καθόλου.

Το δύσκολο στην αλλαγή χρώματος είναι ότι πρέπει να βαφτεί μέσα έξω, αφού πρώτα λυθούν τα πάντα, με χιλιάρικο δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο. Πούλα το καλύτερα και πάρε άλλο σε λευκό :)

Καλά σιγά. Λες και το χρησιμοποιώ συχνά (ούτε καν 10.000km το χρόνο)... :P

Άρα το πιο πιθανό είναι να το ξαναβάψω όλο μαύρο να τελειώνουμε. Αν κάνω μόνο το καπό, μετά θα ξεχωρίζει όλο το υπόλοιπο και θα μου σπάει τα νεύρα! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...