Zerg13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα. Υπαρχουν 25+ σταθεροι υπολογιστες που δουλεουν ταυτοχρονα με καλωδιο. Κανενα wifi μεχρι στιγμης. Εννοειται ολα καταληγουν σε switch rack mounted. Εχω στην κατοχη μου αυτα τα 2 modem/router. Η γραμμη ειναι isdn. http://www.dlink.com/gr/el/support/product/dsl-2741b-adsl2plus-modem-with-wireless-n-300-router (προσοχη ειναι draft n) & το γνωστο σε ολους speedport... Να βαλω ενα για ολα; και το αλλο να μπει στο κουτι; ή να κανω bridge ή passthru που λετε; τι θα κερδισω; Θελω και τις ρυθμισεις να μου δωσετε και για τα 2, αν θα χρησιμοποιηθουν και τα 2. Αν μπορω να ανοιξω και το wifi, καλως. Αλλιως δεν ειναι απαραιτητο.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 προσωπικα αν η τηλεφωνια δενειναι voip που δεν ειναι παιζει να εβαζα κανα Draytek να κανει δουλεια παρα αυτα τα 2 που ειναι του 10 ευρου.και ελπιζω η γραμμη να ειναι vdsl για να αντεξει 25 ατομα. 1
Zerg13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Η συνδεση ειναι μια χαρα. Ποιο απο τα 2 να βαλω; τι θα κερδισω αν τα βαλω και τα 2 μαζι; Δεν υπαρχουν χρηματα για draytek.
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 δοκιμασε και τα 2 και δες ποιο σε καλυπτει περισσοτερο.το dlink ειναι αρκετα παλιο.αν τωρα πχ σε βολευει το speedport σε διαφορα πραγματα πχ καλυτερο sync αλλα το d link εχει καλυτερο ασυρματο μπορεις να το βαλεις σαν access point πανω ή το αναποδο.ουτε καν σαν ρουτερ αλλα σαν access point.router θα ειχε νοημα αν ειχες καποιο καλο ρουτερ να το βαλεις πισω απο το speedport ¨η πισω απο το dlink.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα