Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο μίλησα με φίλο μου και μου είπε πως έχω κάθε δικαίωμα να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω ακόμα και τα μεταφορικά . Δεν ξέρω εάν ισχύει 100% αλλά το έλεγε με πολύ σιγουριά . Θα προσπαθήσω να μιλήσω με τον συνήγορο του καταναλωτή να δω τι θα μου πουν από εκεί

Δημοσ.

Πριν λίγο μίλησα με φίλο μου και μου είπε πως έχω κάθε δικαίωμα να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω ακόμα και τα μεταφορικά . Δεν ξέρω εάν ισχύει 100% αλλά το έλεγε με πολύ σιγουριά . Θα προσπαθήσω να μιλήσω με τον συνήγορο του καταναλωτή να δω τι θα μου πουν από εκεί

Χαίρω πολύ, δεν σου είπε κανείς το αντίθετο. Απλά θα περιμένεις να διαπιστωθεί ότι όντως υπάρχει πρόβλημα. Αυτό λέει και στους όρους τους.

Δημοσ.

Εάν όντως έχω την επιλογή να ζητήσω τα χρήματα μου ακόμα και να χρειαστεί να επιβεβαιώσουν ότι είναι ελαττωματικο το προϊόν εγώ μπορώ να παραγγείλω από τώρα από άλλο κατάστημα και οπότε κοιτάξουν τις μνήμες να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Αυτό που φοβάμαι είναι να μην μου έρθει και δεύτερο ζευγάρι μνήμες μετά από ένα μήνα αντί για τα χρήματα μου .

Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν έχουν κάποιο φυσικό καταστημα να επιβεβαιώσουν αυτό που λες ,αναγκαστικά πρέπει να τις στείλουν για έλεγχο.

Ο 1.5 μήνας που αναφέρουν με σιγουριά δεν ξέρω από που προκύπτει.

Για μνήμες ram μιλάμε,ένα memtest υπόθεση.

Δημοσ.

Όταν υπάρχει DOA πρέπει να γίνει αντικατάσταση άμεσα

post-363616-0-02417600-1507021186_thumb.png

Άρα κουβέντες "θα το στείλουμε να ελεγχθεί" είναι παπάτζες.

Επίσης για το χρονικό όριο αναμονής λόγω επισκευής. Σύμφωνα με τον νόμο...

post-363616-0-94828900-1507021278_thumb.png

Διάβασε αναλυτικά εδώ.

• Like 2
Δημοσ.

Καθώς σκεφτόμουν χθες το βράδυ και θυμήθηκα πράγματα που είχα ξεχάσει να αναφέρω. Η συσκευασίες των ram αλλά και της μητρικής δεν ήταν σφραγισμένες και εν τέλει και τα δύο αυτά προϊόντα είναι ελαττωματικά καθώς δύο θύρες usb2.0 της μητρικής δεν κάνουν καλή επαφή . Έχω βίντεο που άνοιξα το δέμα και φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν είναι σφραγισμένα. Μιλησα σήμερα με το ΙΝΚΑ και μου επιβεβαίωσαν ότι έχω το δικαίωμα υπαναχώρησης κάτι που μου αρνήθηκαν από το κατάστημα χθες . Τους έστειλα ήδη μήνυμα ζητώντας τα χρήματα μου και περιμένω απάντηση .

Δημοσ.

Όταν υπάρχει DOA πρέπει να γίνει αντικατάσταση άμεσα

attachicon.gif Εγγυηση(DOA).png

Άρα κουβέντες "θα το στείλουμε να ελεγχθεί" είναι παπάτζες.

Επίσης για το χρονικό όριο αναμονής λόγω επισκευής. Σύμφωνα με τον νόμο...

attachicon.gif Εγγυηση.png

Διάβασε αναλυτικά εδώ.

Ξεχνάς κάτι σημαντικό όμως.

Το must shop δεν έχει φυσικό κατάστημα να τις πάει τις μνήμες να τις τσεκαρουν με ένα memtest να του τις αλλάξουν αν είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί γράφει ο νόμος για φυσικό κατάστημα? Κατάστημα γράφει. Ή θα κόψουν το κεφάλι τους να ελέγξουν τις μνήμες ή να σταματήσουν να έχουν DOA. Από τη στιγμή που έχουν DOA (και που δεν είναι υποχρεωμένοι) είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αυτό που πρέπει.

Επεξ/σία από BlueBlood7
  • Like 1
Δημοσ.

Οι συσκευές σας θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να ελεγχθούν από το αντίστοιχο τεχνικό τμήμα των προμηθευτών προτού προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια πίστωσης.το οποίο σημαίνει 1+ μήνα . Πίστωση εννοει επιστροφή χρημάτων ή απλά θα αγοράσω από το κατάστημα τους κάτι ίδιας αξίας ;

Επίσης αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως υπάρχει πιθανότητα να πειράξουν τις ραμ που έστειλα ώστε να βγουν ελαττωματικές και να φανεί πως φταίω εγώ ή είναι πολύ τραβηγμένο ;

Δημοσ.

Τι μαρκα ειναι οι μνημες btw; Το λεω μηπως θα μπορουσες να στειλεις ενα εμαιλ απευθειας στην εταιρια με το προβλημα που σου βγαζει κλπ.. και να σου δωσουν αυτοι το Οκ για αντικατασταση. Αν κ μπορει να ειναι θεμα μονο μητρικης

Δημοσ.

Είναι μάρκα Patriot. Δοκίμασα τις μνήμες σε διαφορετικά slot και πάλι είχε το ίδιο αποτέλεσμα . Μετά δοκίμασα το καθε dimm ξεχωριστά και με το ενα κρασαρε αμέσως ενώ με το άλλο καθόλου .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...