TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πάντως πλεον τα φτιάχνω μόνος μου... Zoρανμπί εσύ; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Zoρανμπί εσύ; Μπαμπάς mode on: Ααααααααχ δεν ξέρετε να τρώτε... Τς Τς Τς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δε λέω πως είναι κακό, ίσα ίσα.. Απλώς επισήμανα την ομοιότητα με zoranb :ρ Αλλά σαν το απέξω δεν έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ίδια ποσότητα κρέατος μέσα στο πιτόγυρο; Παίζει να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Θυμάμαι κάποτε πως η αναλογία τιμής/ποσότητας για τον γύρο που έφτιαχναν τα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης ήταν πολύ δίκαιη. Τον πλήρωνες ακριβά (3 ευρώ) αλλά ήταν κτήνος ποσοτικά , χωρίς πανιασμένες πατάτες και ταγκισμένα κρεμμύδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Θυμάμαι κάποτε πως η αναλογία τιμής/ποσότητας για τον γύρο που έφτιαχναν τα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης ήταν πολύ δίκαιη. Τον πλήρωνες ακριβά (3 ευρώ) αλλά ήταν κτήνος ποσοτικά , χωρίς πανιασμένες πατάτες και ταγκισμένα κρεμμύδια Απέναντι από την καμάρα βάζει πολύ και καλό κρέας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ταγκισμένα κρεμμύδια είναι το σήμα κατατεθεν της Νότιας Ελλάδας. Σπάνιες οι φορές που βρήκα ταγκισμένο κρεμμύδι σε Σαλονικιώτικο γύρο. Όπως και να το κάνουμε ρε παιδιά, έκαστος στο είδος του. Το μόνο φάουλ που έβρισκα πάνω ήταν η κετσαπομουστάρδα αντί για τσατζίκι που το χρέωναν αλοιφή. Απλά δεν έβαζα τίποτα από τα 3 αυτά μέσα και τέλος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αν ποτέ μου φέρουν άλλοι σουβλάκι με απ ολα, το απλώνω κάτω, το ανοίγω, πετάω όλες τις πατάτες και τα 2/3 της ντομάτας, αφαιρώ αρκετό κρέας (που συνήθως είναι για 3 σουβλάκια και όχι για ένα) και το ξανατυλίγω... Αν έχω διαθέσιμη κενή πίτα, φτιάχνω με όσα έβγαλα και δεύτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εγώ νόστιμο γύρο στη Θεσσαλονίκη δεν έχω φάει. Πολύ σε ποσότητα ναι, νόστιμο όχι. Επίσης, κέτσαπ, μουστάρδα και τζατζίκι μαζί είναι συνδυασμός που δεν τρώγεται! Γενικά μόνο τζατζίκι (μόνο του) ή τυροσαλάτα-τυροκαυτερή μου ταιριάζει σε πίτα με γύρο. Άντε και καμιά σως αν είναι με κοτόπουλο. Επίσης πολύ ωραίο το γιαούρτι όπου έχει. Θεσσαλονίκη πάντα πρέπει να διευκρινίζω ότι δεν θέλω κετσαπ-μουσταρδα, δεν ξέρω πως έχει επικρατήσει αυτό το πράγμα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αν έχω καταλάβει καλά, οι νότιοι έχουν σταθερή συνταγή για το "σουβλάκι" χωρίς πολλές παρεκκλίσεις, ενώ οι βόρειοι το αντιμετωπίζουν εντελώς σαν "σάντουιτς" αφού αλλάζουν όλα τα βασικά υλικά κατά το δοκούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ελπίζω να μην είναι ο Μάκης μόνο έτσι; Γιατί αν κατάντησε έτσι ο Μάκης τότε πραγματικά είναι απελπιστική η κατάσταση... Αν δεν ήταν δοκίμασέ τον και πάρε λαγάνα αντί για απλή πίτα. Αλλιώς αν θες απλά ποσότητα και δε σε νοιάζει αν ο γύρος είναι τεμαχισμένος νεκρός μπορείς να αποπειραθείς με Πρασσά (δε θα το συνιστούσα βέβαια) Για μένα θα παραμείνουν από άποψη ποιότητας πάντα Food Plaza στην καλαμαριά, και Σπάτα στη Σβώλου (αν θυμάμαι καλά) Μάκη διαβάζω, Σπάτα στη σβώλου διαβάζω, φίλε μου από πότε έχεις να φας έξω; ο Μάκης έχει κλείσει χρόνια τώρα και το άλλο έχει κάνα χρόνο κλειστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Για αρχή αν θες πίτα θα πρέπει να πας στην κατηγορία "Σάντουιτς" (το λέω γιατί συνήθως από e-food παίρνω). Αν θες τζατζίκι θα πρέπει να το πεις έξτρα και το αστείο είναι ότι στο χρεώνουν όλοι μα όλοι συν 0.30ευρώ και σαν default "αλοιφή" είναι η κέτσαπ, μουστάρδα. Το πιο αστείο όμως είναι η τιμή. Σαν μέσο όρο η τιμή στην Θεσσαλονίκη είναι στα 3 ευρώ με μερικούς να το φτάνουν στα 3.50 ευρώ, και αν θες και τζατζίκι μπορεί να φτάσει στα 3.80 το ένα. Ολοκληρο λεξικο χρειαζεται.Απορω με το κουραγιο σου Ακου.. αλοιφη το τζατζικι.Τι αλοιφη ? Για την ακμη ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genius_13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ανέβηκα από Αθήνα για να μείνω Θεσσαλονίκη για κάποιο χρονικό διάστημα οπότε από την 1η κιόλας μέρα έπιασα τις συγκρίσεις. Μια από αυτές είναι η πίτα με γύρο. Στην Αθήνα ένα κλασικό πιτόγυρο κοστίζει 2 ευρώ και αποτελείται από πίτα γύρο χοιρινό τζατζίκι κρεμμύδι ντομάτα πατάτες και κάποιοι μερακλίδες(including me) βάζουν συν κέτσαπ, μουστάρδα. Και τι γεύση έχει αυτή η αηδία ρε μαν; Γενικότερα τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η προσφορά και έχει πέσει η ποιότητα. Για την ποιότητα και την ποσότητα που σου προσφέρουν ελάχιστα αξίζουν πια, ειδικά αυτό το +0.30 για τζατζίκι κλπ είναι γελοίο. Συμπαθητικό είναι το Γυροτέχνημα στην Πυλαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Στην Αθήνα δεν έχει ωραίο σουβλάκι, σαν γάτα μου φέρνει όποτε τρώω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Πίτα χωρίς κρέας τρώει κανείς ή μόνο εγώ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα