Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι μπορω να παθω αν τα αγοραζω με παυπαλ και μου τα μου ερχονται στο σπιτι , δεν νομιζω να μπορει να το δει καποιος αυτο επισης δεν θα αγοραζω απο το ιδιο μαγαζι συνεχεια.

Όταν τα αγοράζεις δε νομίζω να μπορούν να σου κάνουν κάτι.

Το "Πρόσεχε!!!" ήταν για όταν τα πουλάς και βγάζεις χρήματα.

Δημοσ.

εαν εχεις παρει ενα αντικειμενο ειτε απο εξωτερικο η εσωτερικο και εχεις την αποδειξη οτι εχεις πληρωσει κανονικα τον φορο ή VAT υπαρχει καποιοσ κινδυνος οταν το πουλας μαζι με την αποδειξη?(ενοω με την φορολογια η καποια παρομοια υπηρεσια)

Δημοσ.

Αν πουλήσεις 1, δεν υπάρχει κίνδυνος.

Αν το κάνεις σύστημα και πουλήσεις 5+ τότε θεωρείσαι έμπορος με όλες τις φορολογικές/ασφαλιστικές συνέπειες που έχει.

Το 5+ το έβαλα γιατί κάτι τέτοιο θυμάμαι. Μπορεί να μην ισχύει αλλά αν το ψάξεις θα δεις ότι είναι πολύ μικρός ο αριθμός μεταπωλήσεων που μπορείς να κάνεις χωρίς να σε θεωρήσουν έμπορο.

Δημοσ.

γιατί δεν ανοίγεις δικό σου λογαριασμό σε τράπεζα ως φοιτητής και να τα μεταφέρεις εκεί για να μην φαίνονται πουθενά στη μητέρα σου; Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά εφόσον δεν κάνεις φορολογική δήλωση δεν νομίζω να φαίνονται πουθενά αν μπαίνουν σε σένα. Ας επέμβει κάποιος αν ξέρει περισσότερα γι'αυτο

Edit: Απευθείας αγορές μέσω πειπαλ δεν θα έχεις θέμα. Π.χ μαγαζιά που δέχονται πειπαλ efood κτλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...