Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω το φορουμ

Λοιπόν παιδιά θα ήθελα να μ συμβουλεύσετε σε κάτι , βγάζω κάποια χρήματα αρκετά κάλα χρήματα μέσω ιντερνετ με αντικειμενο το gaming. Τα χρηματα τα μαζευω στην paypal τωρα ενα χρονο εχω βγαλει αρχετα χρηματα και εχω κανει αναληψη απο τραπεζα της μανας μου(ειμαι φοιτητης και δεν εχω εισοδημα ) λοιπον τα λευτα τα περνω κανονικα αλλα ακουσα οτι το έμβασμα απο τ εξωτερικο παει κατεθειαν εφορια αρα φορολογειται κανονικα. Και αν γινει τπτ και αναγκαστει η μανα μου να το δηλώσει σαν δωρεα μπορει να φτασει και 50% φορος ακουσα.  Το πρωτο θεμα μου ειναι αυτο οποιος εχει καποια συμβουλη η πληροφορια μηπως μου τα εχουν πει λαθος.

Το δευτερο θεμα ειναι η συνεχεια του πρωτου . Σκεφτικά για να γλιτωσω να αγοράζω πραγματα μεσω paypal
και μετα  να τα πουλαω με το κουτι κλπα λιγο πιο φθηνα για να δηλαδη 50-60 ευρω πιο κατω σκευτικα iphone gpu η κατι αλλο που να εχει μεγαλη ζητηση ωστε να χανω max 10-15%. 

Οποιαδηποτε συμβουλη θα με βοηθουσε
Δημοσ.

Εξαρτάται το πόσο. Αν κάνεις πολλά εμβάσματα κάποια στιγμή θα σε πιάσουν και θα φας πρόστιμα για φοροδιαφυγή γιατί κανονικά πρέπει να τα δηλώσεις.

Δημοσ.

Αφού βγάζεις αρκετά καλά χρήματα να πας να πληρώσεις τους φόρους σου.

Δημοσ.

10 χιλιαδες ευρω περιπου ,δεν θα ειχα προβλημα να χασω 15-20% αλλα 50% ειναι υπερβολικο..

Η ιδεα που ειπα με το να αγοραζω πραγματα με παυπαλ και να τα πουλαω σε σιτε με αγγελιες πιστευετε οτι αξιζει?

Δημοσ.

10 χιλιαδες ευρω περιπου ,δεν θα ειχα προβλημα να χασω 15-20% αλλα 50% ειναι υπερβολικο..

Η ιδεα που ειπα με το να αγοραζω πραγματα με παυπαλ και να τα πουλαω σε σιτε με αγγελιες πιστευετε οτι αξιζει?

Αξιζει και θα τα αγοραζω εγω ;)

Στειλε μου pm :P

Παρολα αυτα τετοια ποσα πλεον θελουν προσοχη...

Δημοσ.

ναι αλλα τι αξιζει να αγοραζω που θα φευγουν γρηγορα , ο αδερφος μου ειπε iphone η gpu αλλα μου φενεται δυσκολο ενα ατομο να αγορασει 500ευρο + πραγμα μεταχειρισμενο( ακομα και ας λεω οτι ειναι καινουργιο)

Δημοσ.

ναι αλλα τι αξιζει να αγοραζω που θα φευγουν γρηγορα , ο αδερφος μου ειπε iphone η gpu αλλα μου φενεται δυσκολο ενα ατομο να αγορασει 500ευρο + πραγμα μεταχειρισμενο( ακομα και ας λεω οτι ειναι καινουργιο)

Καρτες γραφικων,iphone, s8, επεξεργαστες και διαφορα αλλα τεχνολογιας. Οσο τα εχεις σφραγισμενα σε τιμη πχ -15 η 20% θα φευγουν αερα.

Στα πουλαω εγω ολα αυθημερων :P

Δημοσ.

Πρόσεχε!!!

Και αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις έχει ρίσκο.

Ψάξε για το ricardo και τα νομικά προβλήματα που είχαν οι πωλητές αλλά και τα τεράστια πρόστιμα που τους έβαλε η εφορία

Δημοσ.

χαιρετω το φορουμ

Λοιπόν παιδιά θα ήθελα να μ συμβουλεύσετε σε κάτι , βγάζω κάποια χρήματα αρκετά κάλα χρήματα μέσω ιντερνετ με αντικειμενο το gaming. Τα χρηματα τα μαζευω στην paypal τωρα ενα χρονο εχω βγαλει αρχετα χρηματα και εχω κανει αναληψη απο τραπεζα της μανας μου(ειμαι φοιτητης και δεν εχω εισοδημα ) λοιπον τα λευτα τα περνω κανονικα αλλα ακουσα οτι το έμβασμα απο τ εξωτερικο παει κατεθειαν εφορια αρα φορολογειται κανονικα. Και αν γινει τπτ και αναγκαστει η μανα μου να το δηλώσει σαν δωρεα μπορει να φτασει και 50% φορος ακουσα.  Το πρωτο θεμα μου ειναι αυτο οποιος εχει καποια συμβουλη η πληροφορια μηπως μου τα εχουν πει λαθος.

Το δευτερο θεμα ειναι η συνεχεια του πρωτου . Σκεφτικά για να γλιτωσω να αγοράζω πραγματα μεσω paypal
και μετα  να τα πουλαω με το κουτι κλπα λιγο πιο φθηνα για να δηλαδη 50-60 ευρω πιο κατω σκευτικα iphone gpu η κατι αλλο που να εχει μεγαλη ζητηση ωστε να χανω max 10-15%. 

Οποιαδηποτε συμβουλη θα με βοηθουσε

Να ανοιξεις ενα λογαριασμο στο εξωτερικο και να στελνεις εκει και μετα να χρησιμοποιεις την καρτα για αγορες εντος Ελλαδας;

Δημοσ.

ετσι διατηρεις την ανωνυμια

αλλα με τη καρτα αναληψη απο λογαριασμο εξωτερικου εχει εξοδα αναλογα με το ποσο

συμβουλεψου και το λογιστη σου .....

Δημοσ.

Πρόσεχε!!!

Και αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις έχει ρίσκο.

Ψάξε για το ricardo και τα νομικά προβλήματα που είχαν οι πωλητές αλλά και τα τεράστια πρόστιμα που τους έβαλε η εφορία

τι μπορω να παθω αν τα αγοραζω με παυπαλ και μου τα μου ερχονται στο σπιτι , δεν νομιζω να μπορει να το δει καποιος αυτο επισης δεν θα αγοραζω απο το ιδιο μαγαζι συνεχεια.

Δημοσ.

Μήπως να δεις καμιά περίπτωση Revolut?

Δες αν μπορείς να κάνεις top-up τη Revolut από paypal και μετά να τη χρησιμοποιείς στις αγορές σου εδώ...

Δημοσ.

Μήπως να δεις καμιά περίπτωση Revolut?

Δες αν μπορείς να κάνεις top-up τη Revolut από paypal και μετά να τη χρησιμοποιείς στις αγορές σου εδώ...

Δεν μπορείς από Paypal σε Revolut. Δεν δέχεται το προσωπικό IBAN που δίνει η Revolut.

Μπορεί με Leupay που δέχεται κανονικά το IBAN της και η μεταφορά Paypal-Leupay είναι free.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να αγορασεις bitcoin η καποια gift card οπως amazon google play steam κτλπ.Εχω και αλλους μεθοδους αλλα προς το παρων ειναι για λιγους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...