GLA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Κατι το οποίο με απασχολεί και δεν το γνωρίζω ειναι το κατα τπόσο καιρό η intel θα υποστηρίζει το συγκεκριμένο chipset. Παλιότερα εκανα την πατατα και αγόρασα cpu και μετά απο λίγους μήνες άλλαξε το chip με αποτέλεσμα να πατρευτώ την cpu και την mobo χωρίς να εχω την δυνατότητα αναβάθμισης. Το z370 είναι ότι πιο καινούργιο υπάρχει. Τώρα για τον αν είναι future proof δεν μπορεί να το πει κανείς. Αναμένονται και οι cannon lake το 2019 στα 10nm οπότε σίγουρα θα αλλάξει το Socket. Της AMD το am4 είναι αρκετά πιο future proof. Όπως και να έχει και να πάει σε άλλο socket ένας 8600k OC στα 4.8 θα πάει άνετα 5ετια σε ότι και αν του δώσεις όπως και μια 1080 κάρτα αν μιλάμε για 1080p gaming. Για 2k 4k θα χρειαστεί αλλαγή gpu σε λιγότερα χρόνια.
cons1985 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Οταν καταλήξεις στο τι θα πάρεις ενημέρωσε με ένα ποστ. Μηπως και ξεκολλήσει το μυαλό μου.
GLA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Οταν καταλήξεις στο τι θα πάρεις ενημέρωσε με ένα ποστ. Μηπως και ξεκολλήσει το μυαλό μου. Αναμένω να φέρει τον 8600k και κάποια μητρική στα 200 το vision studio και θα ξανά βάλω νέα φόρμα και είναι έτοιμος για παραγγελία μετά να απολαύσουμε Gaming το χειμωνα.
7nisiotis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Έχεις κολλήσει με μητρική 200 ευρώ. Τι να το κάνεις το in-mobo bluetooth/wifi. Αγόρασε μια καλή μητρική εκεί στα 160 ευρώ και αμα θες πάρε αργότερα ενα dongle wifi-bluetooth με 10-15 ευρώ και πολλά ειναι. Θα γλυτώσεις αρκετά χρήματα ~40 + με πιο φθηνές μνήμες 3200 cl16 κάτι θα γλυτώσεις κι από κει ( ή μεταχειρο ) και ακομα και σε 8700[Κ] μπορείς να φτάσεις αντί για 8600Κ 2
GLA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Έχεις κολλήσει με μητρική 200 ευρώ. Τι να το κάνεις το in-mobo bluetooth/wifi. Αγόρασε μια καλή μητρική εκεί στα 160 ευρώ και αμα θες πάρε αργότερα ενα dongle wifi-bluetooth με 10-15 ευρώ και πολλά ειναι. Θα γλυτώσεις αρκετά χρήματα ~40 + με πιο φθηνές μνήμες 3200 cl16 κάτι θα γλυτώσεις κι από κει ( ή μεταχειρο ) και ακομα και σε 8700[Κ] μπορείς να φτάσεις αντί για 8600Κ Θα γίνει και OC κάποια στιγμή και για αυτό σκέφτομαι για καλύτερη μητρική ίσως να έχω και λάθος. Ο υπολογιστής συνδέεται και με ethernet απλά θα συνδέσω πάνω wiimote και xbox controller με Bluetooth και δεν θέλω να υπάρξει θέμα με αποσυνδέσεις. Αν έχω λάθος ευχαρίστως να κατέβω σε χρήματα σε μητρική και να πάω σε CL 16 ram και σε 8700k με 1080. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό σε αυτά τα χρήματα. Νομίζω βρήκα και μητρική. Bluetooth wifi για OC δεν ξέρω αν κάνει. Μια χαρά και η τιμή της.
GLA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Noctua u12/14 η darkrock 3 Το κουτί που έβαλα θα κάνει γιατί με προβλημάτισες λίγο με αυτό που έγραψες. Και αυτό μου αρέσει πολύ μιας και βγαίνει σε άσπρο Noctua u12/14 η darkrock 3 Πάω για την u14s αρκετά μικρότερη οπότε δεν θα έχω θέμα με ότι μνήμες και αν επιλέξω.
GLA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Τελική σύνθεση και μόλις φέρουν μητρική z370 με wifi Bluetooth και 8700k θα γίνει παραγγελία. HDD αν χωρέσει καλώς ανάλογα σε τι τιμή θα έρθει ο επεξεργαστής. 1240 συν 200 μητρική συν 400 ο 8700k πάμε 1840 που είναι το όριο οπότε HDD δεν χωράει ίσως πάρω κάποιον 2TB αργότερα μέσω skroutz και θα κόψω τιμολόγιο. Έβαλα καλή ψυκτρα γρήγορες Ram κορυφαιο τροφοδοτικό με 10 χρόνια εγγύηση και καλό κουτί συν την gigabyte 1080 που πιστεύω σηκώνει αρκετό OC μιας και με 3 fans δεν θα ανεβάζει εύκολα θερμοκρασία. Οποιαδήποτε σχόλια δεκτά προφανώς. 1080ti στα 830 δεν βάζω σε καμία περίπτωση είναι υπερβολικά πολλά και στα 3 4 χρόνια μπορώ πολύ εύκολα να πουλήσω την 1080 και να πάω σε κάποια volta οπότε προτίμησα τον κορυφαίο cpu αυτή τη στιγμή για Gaming μαζί με μια καλή μητρική για να σηκώνει OC.
cpttony Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Αν και δε καταλαβαίνω το κόλλημά σου με το WiFi/Bluetooth, βρίσκεις πολύ φθηνούς "αντάπτορες" όπως είπα και παραπάνω τα παιδιά. HDD φυσικά και χωράει, αν βάλεις έναν 250άρη SSD, δεν νομίζω τα 500GB χρειάζονται. Επίσης, κάτι άλλο που δεν ξέρω αν απαντήθηκε πιο πίσω. Παίρνεις 1080 για να παίζεις σε μια 1080p TV? Νομίζω δίνεις πολλά λεφτά χωρίς ν υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στο hardware και στα περιφερειακά (οθόνη εδώ) . 4
GLA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Αν και δε καταλαβαίνω το κόλλημά σου με το WiFi/Bluetooth, βρίσκεις πολύ φθηνούς "αντάπτορες" όπως είπα και παραπάνω τα παιδιά. HDD φυσικά και χωράει, αν βάλεις έναν 250άρη SSD, δεν νομίζω τα 500GB χρειάζονται. Επίσης, κάτι άλλο που δεν ξέρω αν απαντήθηκε πιο πίσω. Παίρνεις 1080 για να παίζεις σε μια TV? Νομίζω δίνεις πολλά λεφτά χωρίς ν υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στο hardware και στα περιφερειακά (οθόνη εδώ) . Αν δεν υπάρχει θέμα με συμβατότητες με xbox controller και wii mote περνω ανταπτορα δεν έχω θέμα σε αυτό και βάζω κατευθείαν ethernet. Για τον ssd γίνεται και αυτο και χωράει 2tb HDD μετά. Για την κάρτα αρκετοί με έχουν πει ότι δεν κάνει για την οθόνη μου αλλά δεν μπορώ να πάω σε κατι κατώτερο. 42" είναι αυτές full HD 60p το να πάω σε 27αρα 144hz το θεωρώ υποβάθμιση γιατί μικραίνουν πολύ οι ίντσες. Η οθόνη που παίζω την απολαμβάνω χρόνια με το ps3 χωρίς θέμα και σκέψου έπαιζα στα 30fps τώρα στα 60fps θα μου φανεί πολύ ανωτερη εμπειρία. Η 1080 είναι οριακή για 1080p στα 3 4 χρόνια που θέλω να την κρατήσω αν πάω σε 1060 η 1070 του χρόνου θα ψάχνω να τις αλλάξω και οι διαφορές είναι μικρές στην τιμή. Η 1070 470 έχει. Θα κάνω την αλλαγή του ssd σε μικρότερο να βάλω hdd και θα πάω σε μητρική χωρίς Bluetooth μαζί με κάποιο καλό ανταπτορα.
cpttony Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Για το ΧΒΟΧ controller υπάρχει επίσημος αντάπτορας αλλά είναι λίγο ακριβώς. Για το Wii δεν ξέρω. Όπως σου είπα, τα 500GB SSD είναι αχρείαστα, καλύτερα SSD + HDD. Κατώτερο απο που εως που? Υποβάθμιση είναι αν πας απο 1080p σε 720p, όχι αν κατέβεις ίντσες. Για καθημερινή χρήση εξάλλου μια 42" δεν είναι ό,τι πιο βολικό. Η λογική σου για την 1080 την θεωρώ κάπως λάθος. Οριακή η 1080 στα 1080p σε κάποια χρόνια? Δεν νομίζω, εκτός και αν οι απαιτήσεις των παιχνιδιών εκτοξευθούν. 2
GLA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Για το ΧΒΟΧ controller υπάρχει επίσημος αντάπτορας αλλά είναι λίγο ακριβώς. Για το Wii δεν ξέρω. Όπως σου είπα, τα 500GB SSD είναι αχρείαστα, καλύτερα SSD + HDD. Κατώτερο απο που εως που? Υποβάθμιση είναι αν πας απο 1080p σε 720p, όχι αν κατέβεις ίντσες. Για καθημερινή χρήση εξάλλου μια 42" δεν είναι ό,τι πιο βολικό. Η λογική σου για την 1080 την θεωρώ κάπως λάθος. Οριακή η 1080 στα 1080p σε κάποια χρόνια? Δεν νομίζω, εκτός και αν οι απαιτήσεις των παιχνιδιών εκτοξευθούν. Θα πάρω κάποιον ανταπτορα και πιστεύω να μην έχω θέμα. Έχω το χειριστήριο με το ενσωματωμένο Bluetooth δεν χρειάζεται ανταπτορα μεμονωμένο. Για την 1080 έγραψα ότι θέλω να με βγάλει χρόνια 3 4 σε 1080 ανάλυση. Έχω μάθει στις πολλές ίντσες αραχτός στον καναπέ και δεν μπορώ να πάω σε μικρότερη οθόνη. Ξέρω ότι ίσως να είναι λάθος το σκεπτικό μου αλλά δεν με πειράζουν καθόλου τα 60 fps 7 χρόνια έπαιζα στα 30 στο ps3. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Μέσα στη βδομάδα ελπίζω να κάνω την παραγγελία από vision.
GLA Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Λοιπόν ο 8700k ήρθε επιτέλους στο VS. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=57647&cat=2 Οκ η τιμή του λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας αλλά γιατί ρε φιλε να έχουν της Asus strix μητρικές 50 ευρώ παραπάνω από τα υπόλοιπα καταστήματα? Είμαι έτοιμος να κάνω την παραγγελία και περιμένω μπας και είναι λάθος οι τιμές. Γίνεται να έχει 225 η strix e στο you και 288 στο vision? Γίνεται να έχει 203 η strix I στο skroutz και 248 στο vision? Γιατί τέτοιες διαφορες? Αν υπάρχει κάποιο πιο φθηνό κατάστημα από Θεσσαλονίκη που κάνει συναρμολογηση και είναι αξιόπιστο να μου πειτε. Αλλιώς θα περιμένω 5 6 μέρες και αν δεν αντέξω θα κάνω την παραγγελία.
tanasen01 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μήπως να το συναρμολογούσες μόνος σου; Δεν παίρνει πάνω από 2 ώρες και υπάρχουν 1002 οδηγοί στο ίντερνετ αν δεν ξέρεις.
GLA Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μήπως να το συναρμολογούσες μόνος σου; Δεν παίρνει πάνω από 2 ώρες και υπάρχουν 1002 οδηγοί στο ίντερνετ αν δεν ξέρεις. Ένα λάθος αν κάνω ρε συ φοβάμαι ότι θα το κλαίω το μηχάνημα. 1850 ευρώ είναι πολλά για να πειραματιστώ πρώτη φορά. Η αγορά όπως και να έχει πρέπει να γίνει από ένα κατάστημα αφού θα κοπεί τιμολόγιο. Αν υπάρχει άλλο Θεσσαλονίκη παρόμοιο που να έχει 8700k και κάποια strix που έγραψα παραπάνω καλώς να το κοιτάξω. Πήρα σήμερα στο vision studio τους ρώτησα αν κόβουν τιμολόγιο και πως θα βάλω δεύτερο σκληρό δίσκο ήταν αρκετά εξυπηρετικός ο άνθρωπος. 10 20 ευρώ πάνω δεν έχω θέμα αλλά 50 και 60 σε ένα μεμωνομενο part είναι πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα