tanasen01 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Σκέφτομαι για αυτές Cas 15 στα 3200. https://s1.postimg.org/8nvpk292fz/Screenshot_20171003-123353.png Καλές. Θα μπορούσες να πάρεις και αυτές που είναι πιο φθηνές με cl13 στα 2666 https://www.skroutz.gr/s/12181031/HyperX-Predator-16GB-DDR4-2666MHz-HX426C13PB3K2-16.html (απ ότι διαβάζω σε review ανεβαίνουν και στα 2800 χωρίς να ανέβει το cl) 1
GLA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Καλές. Θα μπορούσες να πάρεις και αυτές που είναι πιο φθηνές με cl13 στα 2666 https://www.skroutz.gr/s/12181031/HyperX-Predator-16GB-DDR4-2666MHz-HX426C13PB3K2-16.html (απ ότι διαβάζω σε review ανεβαίνουν και στα 2800 χωρίς να ανέβει το cl)Δεν υπάρχουν στο vision studio φίλε μου μιας και από εκεί θα στηθεί το σύστημα. Όπως και να έχει 3200 CL 15 με 2666 CL 13 λογικά έρχονται στα ίσια σε ταχύτητα. Σε games μικρές διαφορές έχουν από ότι βλέπω στα benchmark οπότε μέσες άκρες θα πάρω μια από τις παραπάνω και τέλος σε αυτό. Για μητρική να δούμε κάποια καλή z370 στα 200 ευρώ με WiFi Bluetooth και είμαστε κομπλέ. Τροφοδοτικό πιστεύω έβαλα αρκετά καλό δεν θα έχω θέμα. Ssd 480gb κουτί της επιλογής μου και σε GPU μάλλον σε gigabyte θα πάω και όχι σε zotac. Overclock γίνονται όλες άλλωστε.
tanasen01 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=53873&cat=4&sub=395&pmanuf=undefined&sort=33&step=9 Όποια θες απ τις δύο. Άλλωστε οι διαφορές είναι ελάχιστες μεταξύ τους. 1
GLA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=53873&cat=4&sub=395&pmanuf=undefined&sort=33&step=9 Εδω είμαστε ωραίος. Θα βάλω αυτές στα 3000 CL 14 και όχι τις 3200 cl15. Λογικά είναι λίγο καλύτερες με τα Miliseconds παίζουμε.
tanasen01 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Λογικά είναι λίγο καλύτερες με τα Miliseconds παίζουμε. Καλά ναι Ψήσου όμως να πάρεις φθηνότερη gpu για να πάρεις και ένα 2Κ monitor. Μπορείς να πάρεις και φθηνότερο ssd 250gb http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=42592&cat=6&sub=318&pmanuf=12&sort=3&step=undefined 1
GLA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Καλά ναι Ψήσου όμως να πάρεις φθηνότερη gpu για να πάρεις και ένα 2Κ monitor. Μπορείς να πάρεις και φθηνότερο ssd 250gb http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=42592&cat=6&sub=318&pmanuf=12&sort=3&step=undefined Κοίτα για τον ssd ναι και ένας 250gb με επαρκεί μια χαρά. Αλλά για gpu θέλω να με βγάλει αρκετά χρόνια. Οθόνη έχω αρκετά καλή και μεγάλη σε μικρότερη δεν μπορώ να πάω. Κοίταγα την 1070 αλλά 100 ευρώ διαφορά έχουν και η 1080 θα βγάλει σίγουρα 1 χρόνο παραπάνω για full HD ανάλυση. Στο μέλλον με μια αλλαγή gpu σε Volta θα γίνει και αγορά 4k τηλεόρασης για την ώρα δεν το σκέφτομαι καθόλου για monitor πέρασαν οι εποχές που έπαιζα σε monitor τώρα σύνδεση hdmi στην μεγάλη τηλεόραση και όλα γίνονται από εκεί. Ίσως να σκέφτομαι λάθος αλλά δεν κοιτάω καθόλου για monitor.
Dr.Tesla Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Επειδή έχει γίνει μεγάλο θέμα με της μνήμες , απλά διάλεξε κάποιες που να έχει το κατάστημα απο τη λίστα Site: https://www.reddit.com/r/Amd/comments/62vp2g/clearing_up_any_samsung_bdie_confusion_eg_on/ Έχει όλα τα Samsung B-die μαζεμένα. Δες τιμές και χρονισμούς και διάλεξε. Πάνω πάνω είναι τα κορυφαία και προς τα κάτω έχεις scale Edit: επειδή έριξα ξερά το λινκ. αυτό ΔΕΝ αφορα μονο τους AMD , αντίστοιχα θα λειτουρήσει και σε intel πλατφορμα. 1
GLA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Επειδή έχει γίνει μεγάλο θέμα με της μνήμες , απλά διάλεξε κάποιες που να έχει το κατάστημα απο τη λίστα Site: https://www.reddit.com/r/Amd/comments/62vp2g/clearing_up_any_samsung_bdie_confusion_eg_on/ Έχει όλα τα Samsung B-die μαζεμένα. Δες τιμές και χρονισμούς και διάλεξε. Πάνω πάνω είναι τα κορυφαία και προς τα κάτω έχεις scale Edit: επειδή έριξα ξερά το λινκ. αυτό ΔΕΝ αφορα μονο τους AMD , αντίστοιχα θα λειτουρήσει και σε intel πλατφορμα. Εξαιρετικά θα ρίξω διάβασμα μετά ευχαριστώ πολύ. Σύμφωνα με τη σελίδα στο reddit πάω φουλ για τις παρακάτω Ειναι τεταρτες στη σελίδα του reddit και στα 3200 CL14 οπότε πιστεύω είναι τοπ σε αυτή τη συχνότητα 217 από vision studio. Μόλις βγουν οι z370 και ο 8700 θα βάλω το τελικό build να μου πείτε.
pirmen56 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πάντως GLA θα ήταν καλύτερο να πάρεις πακέτο, όπως το σκέφτεσαι, 8600K με 1080Ti, παρά 8700K με 1080. Άνετα σε βγάζει 5 χρόνια μέχρι το επόμενο "πακέτο". Η 1080Ti σίγουρα 3-4 χρόνια, κρίνοντας από την 780Ti. Θα βγαίνει στα 1800 η θα μας βάλουν μέσα? Γιατί η 1080 ti πάει στα 800 ευρώ 250 πάνω είναι πάρα πολλά για 1800 ευρώ budget. Κόψε από τα δευτερεύοντα. Πάρε π.χ. μικρότερο ssd 120GB για OS και κάποιο ιδιόρρυθμο game με μεγάλους χρόνους φόρτωσης και χρησιμοποίησε HDD για games. Με το σύνολο κοντά στα 100€. Μη δώσεις πάνω από 170€ για μητρική. Όχι την maximus. Ούτε θεωρούνται ανώτερης αξιοπιστίας, ούτε πιστεύω να έχεις ανάγκη από τα feature της. Συν αυτά που θα έχεις ήδη κόψει επιλέγοντας τον 8600Κ. Άνετα βγαίνεις ίσως και με λιγότερες περικοπές από αυτές που σου είπα. Για να καταλάβεις πάντως πόσο αδύναμη είναι η 1080 για πενταετία σε 1080p, δες πόσο χαμηλά καρέ βγάζει η GTX 780 μετά από δύο γενιές. 1
Looter Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Φίλε καλησπέρα , Χωρίς να είμαι ειδικός στο κομμάτι των GPU , από τη στιγμή που θα παίξεις αποκλειστικά σε 1080P , δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τώρα μια κάρτα την οποία ΔΕ θα χρησιμοποιήσεις στο full ενώ όσο την έχεις θα χάνει την αξία της. Θα έπαιρνα λοιπόν τον πιο απαιτητικό τίτλο στα 1080p που θέλω να παίξω και θα επέλεγα μια GPU για να μπορώ να τα τρέχω όλα full. Μετά από 2 χρόνια με τη διαφορά χρημάτων που θα εξοικονομούσα και με την πώληση της εν λόγω κάρτας θα έπαιρνα και μια νέα ίσως ΠΟΛΥ ισχυρότερη από αυτή που θα πάρεις σήμερα και δε αξιοποιήσεις στο full. Η αλλαγή της κάρτας γραφικών είναι η πιο εύκολη υπόθεση και σύμφωνα με όσα διαβάζω αυτή την περίοδο οι τιμές των GPU είναι για διάφορους λόγους στο θεό. Κατά τα άλλα συμφωνώ για Coffee Lake (ο 8600Κ θα σου είναι υπεραρκετός και για παιχνίδια δε θα σε απογοητεύσει για χρόνια). Καλή αγορά. 1
GLA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Κόψε από τα δευτερεύοντα. Πάρε π.χ. μικρότερο ssd 120GB για OS και κάποιο ιδιόρρυθμο game με μεγάλους χρόνους φόρτωσης και χρησιμοποίησε HDD για games. Με το σύνολο κοντά στα 100€. Μη δώσεις πάνω από 170€ για μητρική. Όχι την maximus. Ούτε θεωρούνται ανώτερης αξιοπιστίας, ούτε πιστεύω να έχεις ανάγκη από τα feature της. Συν αυτά που θα έχεις ήδη κόψει επιλέγοντας τον 8600Κ. Άνετα βγαίνεις ίσως και με λιγότερες περικοπές από αυτές που σου είπα. Για να καταλάβεις πάντως πόσο αδύναμη είναι η 1080 για πενταετία σε 1080p, δες πόσο χαμηλά καρέ βγάζει η GTX 780 μετά από δύο γενιές. Το ψήνω πραγματικά εξάλλου αποκλειστικά για Gaming θα είναι ο υπολογιστής. Θέλω σίγουρα Bluetooth και wifi στη μητρική. Ssd ίσα για το λειτουργικό μου αρκεί. Με το καλό να έρθουν σήμερα οι coffee και θα κάνω νέα σύνθεση. Φίλε καλησπέρα , Χωρίς να είμαι ειδικός στο κομμάτι των GPU , από τη στιγμή που θα παίξεις αποκλειστικά σε 1080P , δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τώρα μια κάρτα την οποία ΔΕ θα χρησιμοποιήσεις στο full ενώ όσο την έχεις θα χάνει την αξία της. Θα έπαιρνα λοιπόν τον πιο απαιτητικό τίτλο στα 1080p που θέλω να παίξω και θα επέλεγα μια GPU για να μπορώ να τα τρέχω όλα full. Μετά από 2 χρόνια με τη διαφορά χρημάτων που θα εξοικονομούσα και με την πώληση της εν λόγω κάρτας θα έπαιρνα και μια νέα ίσως ΠΟΛΥ ισχυρότερη από αυτή που θα πάρεις σήμερα και δε αξιοποιήσεις στο full. Η αλλαγή της κάρτας γραφικών είναι η πιο εύκολη υπόθεση και σύμφωνα με όσα διαβάζω αυτή την περίοδο οι τιμές των GPU είναι για διάφορους λόγους στο θεό. Κατά τα άλλα συμφωνώ για Coffee Lake (ο 8600Κ θα σου είναι υπεραρκετός και για παιχνίδια δε θα σε απογοητεύσει για χρόνια). Καλή αγορά. Καλησπέρα Το γνωρίζω ότι είναι υπεραρκετή μια 1080 αλλά έχω budget 1850 ευρώ δεν μπορώ να πάω σε πιο φθηνό μιας και θα κοπεί τιμολόγιο οπότε πάω στο όριο 1500 συν ΦΠΑ. Αργότερα δεν θα μπορέσω να περάσω στα έξοδα μια νέα gpu ενώ πακέτο με τον υπολογιστή δεν υπάρχει θέμα. Όντως είναι αρκετά ακριβα τα πάντα ram gpu και είναι λόγω mining. Η αγορά θα γίνει Νοέμβριο μέχρι τέλος Δεκεμβρίου ελπίζω να πέσουν λίγο οι Ram gpu.
GLA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ηρθαν οι coffee ευτυχώς σε πολύ καλές τιμές. Μάλλον θα πάω για 8600k στα 270 ευρώ οπότε γλιτώνουμε ένα 100αρι από εδώ σίγουρα 200 η μητρική και ram θα παω σε g skill 3200 Cas 15 στα 200. Για gpu ακόμα επιμένω στην 1080 η Ti στα 750 είναι πανάκριβη θα προτιμήσω μεγαλύτερο ssd και μια καλή ψυκτρα. Αν είχε 650 η ti θα την έπερνα αλλά στα 750 με 800 που έχει δεν συζητιέται τελικά.
cons1985 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ηρθαν οι coffee ευτυχώς σε πολύ καλές τιμές. Μάλλον θα πάω για 8600k στα 270 ευρώ οπότε γλιτώνουμε ένα 100αρι από εδώ σίγουρα 200 η μητρική και ram θα παω σε g skill 3200 Cas 15 στα 200. Για gpu ακόμα επιμένω στην 1080 η Ti στα 750 είναι πανάκριβη θα προτιμήσω μεγαλύτερο ssd και μια καλή ψυκτρα. Αν είχε 650 η ti θα την έπερνα αλλά στα 750 με 800 που έχει δεν συζητιέται τελικά. Οι τιμές είναι όντως πάρα πολυ καλές... Μια και ειμαι και εγώ στην ίδια φάση με εσένα περιμένω τα πρώτα σοβαρά benchmarks. 1
GLA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Οι τιμές είναι όντως πάρα πολυ καλές... Μια και ειμαι και εγώ στην ίδια φάση με εσένα περιμένω τα πρώτα σοβαρά benchmarks. Έχουν βγει αρκετά reviews από sites όπως tech power guru3d. Όλα δείχνουν ότι είναι στα ίσα με τον 7700k ίσως και λίγο καλύτερος. Όπως και να έχει στα 270 6πυρηνο Cpu για Gaming είναι πολύ καλή τιμή. Και με αυτά που μένουν πάμε σε καλύτερη gpu και ψυκτρα. Πάει μέχρι 4.8 εύκολα ο 8600k με μια καλή ψυκτρα.
cons1985 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Έχουν βγει αρκετά reviews από sites όπως tech power guru3d. Όλα δείχνουν ότι είναι στα ίσα με τον 7700k ίσως και λίγο καλύτερος. Όπως και να έχει στα 270 6πυρηνο Cpu για Gaming είναι πολύ καλή τιμή. Και με αυτά που μένουν πάμε σε καλύτερη gpu και ψυκτρα. Πάει μέχρι 4.8 εύκολα ο 8600k με μια καλή ψυκτρα. Κατι το οποίο με απασχολεί και δεν το γνωρίζω ειναι το κατα τπόσο καιρό η intel θα υποστηρίζει το συγκεκριμένο chipset. Παλιότερα εκανα την πατατα και αγόρασα cpu και μετά απο λίγους μήνες άλλαξε το chip με αποτέλεσμα να πατρευτώ την cpu και την mobo χωρίς να εχω την δυνατότητα αναβάθμισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα