tanasen01 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 H φθηνότερη g-sync κάνει δυστυχώς 500€ οπότε την ξεχνάς. Ντάξει το adaptive sync γενικά δεν είναι και υποχρεωτικό να το εκμεταλλευτείς. Άλλωστε η διαφορά μιας νέας οθόνης με αυτήν του 2007 που έχεις τώρα θα είναι εντυπωσιακή.
istrios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παίδες επειδή με πρόλαβαν οι εξελίξεις για να μην ανοίγω άλλο θέμα με διαφορετικό τίτλο πείτε μου τη γνώμη σας για Intel σύνθεση. Κάρτα γραφικών δεν είχε το συγκεκριμένο κατάστημα και θα βάλω συν την Gigabyte Geforce GTX1080 8GB στα 551€. Στις 29 του μήνα θα έχω άδεια από την εργασία μου και σκοπεύω στις 30 να ξεκινήσω την παραγγελία. Διαβάζω συνέχεια στο φόρουμ τις εξελίξεις μήπως δεν χρειαζόταν να γράψω πάλι και να καταλήξω μόνος μου αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα παρά να αποφασίσω. Παράκληση: Αν μπορεί κάποιος Moderator ν αλλάξει τον τίτλο σε: Ryzen 1700Χ ή Intel 8700K: Λίγο πριν την αγορά Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2017 από istrios
Ntinaras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 θα προτεινα να βαλεις m2 ssd τον 960 evo. και απο μητρικη ισως καμια asus η asrock 2
TrankLL Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Τον υπολογιστή θα τον κρατήσω για πολλά χρόνια. Η τελευταία μου αναβάθμιση ήταν πριν από 8 χρόνια που μέχρι πρόσφατα είχα ακόμα έναν ι7 940. Τεχνολογικά έχω μείνει πίσω. Θα υπάρξει λέτε κάποια πτώση τιμών στο άμεσο μέλλον ώστε να περιμένω λίγο ακόμα; Τώρα τελευταία ξεκίνησα να παρακολουθώ τις εξελίξεις και οφείλω να πω ότι έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω και γι αυτό θα ήθελα τη γνώμη σας. Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Vh8tZ_qkY1o Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε πριν 24 ώρες. Δεν σε αποτρέπω στο να πάρεις κάποιο σύστημα απλά και εγώ είμαι σε παρόμοια θέση με την δική σου και το σκέφτομαι.
ilos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Αύριο μεθαύριο κάτι καλύτερο θα βγει ή κάποια άλλη εταιρία πάλι (γκουχ γκουχ tochiba) θα πει ότι κόλλησε malware και σταμάτησε τη παραγωγή Nand flash και θα πάρουν όλες πάλι τον ανήφορο. Γενικά δε βγάζεις άκρη με τα μονοπώλια. To pc το παίρνεις όποτε το χρειάζεσαι και κοιτάς εκείνη την εποχή το vfm. Μνήμες αν πας σε ryzen πάρε τις flareX να μην πονοκεφαλιάζεσαι με τα settings. Σε intel κοιτάς και άλλα samsung b-die στα 3200+ όπως οι tridentZ που έβαλες..Όλα αυτά που έχεις βάλει πάνω είναι top. Πάρε και μια καλή υλοποίηση 1080-1080ti, ένα καλό κουτάκι (πχ phantecs p400s, NZXT s340 elite, Fractal Design Define C) ένα καλό τροφοδοτικό (Seasonic Prime Platinum ή Corsair RMX για πιο φτηνά) και μια καλή οθόνη αργότερα και είσαι άρχοντας. P.S. Ο M2 nvme που αναφέρθηκε είναι καλή προσθήκη και θα βοηθήσει πάρα πολύ στο video editing/encoding. 1
istrios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δεν επέλεξα Asus και ειδικά την ROG Strix Z370-F Gaming επειδή όπως διάβασα εδώ είχαν θέμα με το LLC αλλά μάλλον λύθηκε με νέο Bios και ίσως πάω εκεί. Τον M2 nvme έχετε δίκιο και θα τον βάλω στη λίστα αγορών μου. Του χρόνου καλά να είμαστε μαζεύω για μία οθόνη Gsyng.
istrios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Τροφοδοτικό έχω το 8ετίας P&C Turbo-Cool 860W το οποίο δεν έχει πολλές ώρες λειτουργίας. Θεωρείτε αναγκαία η αλλαγή του; Αν ναι ένα Corsair RM750X 750W θα ήταν ιδανικό να συμπεριληφθεί στο σύστημα ή προχωράω με το παλιό και το κρατάω αν όλα πάνε καλά;
Ntinaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 μια χαρα ειναι το τροφοδοτικο. τα καινουρια απλα ειναι πιο αποδοτικα, πιο ησυχα και Modular
istrios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 μια χαρα ειναι το τροφοδοτικο. τα καινουρια απλα ειναι πιο αποδοτικα, πιο ησυχα και Modular Ωραία... προχωράω με το παλιό... ΕυχαριστώΕπ την ευκαιρία απευθυνόμενος σε όλους Asus Rog strix z370 ή Gigabyte ultra gaming z370; Τελευταία απορία-επιβεβαίωση να μην ενοχλώ συνέχεια με τέτοιου είδους ερωτήματα. Μετά είμαι επιτέλους έτοιμος για αγορά σε Intel 8700K σύστημα τελικά.
Ntinaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Βασει της προιστοριας των 2 εταιριων σιγουρα asus.
ilos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Τροφοδοτικό έχω το 8ετίας P&C Turbo-Cool 860W το οποίο δεν έχει πολλές ώρες λειτουργίας. Θεωρείτε αναγκαία η αλλαγή του; Αν ναι ένα Corsair RM750X 750W θα ήταν ιδανικό να συμπεριληφθεί στο σύστημα ή προχωράω με το παλιό και το κρατάω αν όλα πάνε καλά; Χαχα πλάκα κάνεις? Μακάρι να τα βρίσκαμε ακόμα αυτά τα τροφοδοτικά. Αθάνατα P&C.
istrios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Χαχα πλάκα κάνεις? Μακάρι να τα βρίσκαμε ακόμα αυτά τα τροφοδοτικά. Αθάνατα P&C.Ενώ πούλησα όλα τα κομμάτια του υπολογιστή μου (i7 940, Gigabyte X58 extreme, GTX295 κλπ) το τροφοδοτικό δεν μου πήγαινε να το δώσω. Όπως είπα πολύ λίγη χρήση. Μακάρι να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα.
Zaknafein Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ωραία... προχωράω με το παλιό... Ευχαριστώ Επ την ευκαιρία απευθυνόμενος σε όλους Asus Rog strix z370 ή Gigabyte ultra gaming z370; Τελευταία απορία-επιβεβαίωση να μην ενοχλώ συνέχεια με τέτοιου είδους ερωτήματα. Μετά είμαι επιτέλους έτοιμος για αγορά σε Intel 8700K σύστημα τελικά. Παραπλήσια ποιότητα components έχουν αυτές οι 2, οπότε είναι θέμα προτίμησης λίγο-πολύ. Στα + της Γιγα είναι το 20€ κουπόνι στο Steam (μέχρι 30/11) και το DualBIOS που νομίζω λείπει απ'τις Strix. Εγώ επέλεξα Strix-E λόγω wifi γιατί η αντίστοιχη της Γιγα δεν είναι διαθέσιμη σε λογική τιμή, αν δεν ήθελα wifi θα πήγαινα για ultra gaming ή αν ήθελα Asrock στην Fatal1ty k6, αλλά δεν την έχουν τα γνωστά μαγαζιά.
istrios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Βλέποντας τις τιμές να ανεβαίνουν καθημερινά έκανα το βήμα και παρήγγειλα όλα τα κομμάτια του υπολογιστή που είναι τα εξής: Επεξεργαστής : Intel Core i7-8700K (410€) Μητρική : Asus ROG Strix Z370-F Gaming (225.50€) Κάρτα γραφικών : Gigabyte GeForce GTX1080 8GB WindForce OC (545€) ....Το πρωί...η τιμή πήγε στα 570€ Μνήμες : GSkill F4-3200C14D-16GTZKY (220,60€) Δίσκος SSD : Samsung SSD 960 EVO 500GB, M.2 (232,32€) Ψήκτρα : Noctua NH-U14S (75,90€) Η αγορά έγινε από 3 διαφορετικά καταστήματα με μόνο εμπόδιο ότι οι μνήμες και η ψήκτρα θα είναι διαθέσιμες όπως με ενημέρωσαν από το κατάστημα σε 25-30 εργάσιμες ημέρες και συμφώνησα εφόσον μνήμες, μητρική και ψήκτρα αγοράστηκαν με 25 έντοκες δόσεις μέσω πιστωτικής και ήταν το μόνο κατάστημα, σε σχέση με τις τιμές, που είχε τη δυνατότητα γι αυτό τον αριθμό δόσεων. Λίγο αναμονή λοιπόν...δεν γινόταν διαφορετικά...Έκανα στροφή 180 μοιρών σε σχέση με αυτό που σκεφτόμουν....θα σας πω εντυπώσεις μόλις στηθεί...να μου κάνετε και μερικά μαθήματα OC Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2017 από istrios 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα