daPro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα.. Τελευταία παρατηρώ σαν να μπαίνουν λίγο πιο απότομα οι ταχύτητες κ όταν βγω έξω από το αυτοκίνητο μυρίζει κάτι καμένο... Σας λέει κάτι αυτό?Δεν πατιναρει κ οι ταχύτητες αλλάζουν όπως πάντα απλώς νοιώθω το Γκάζι πιο απότομα. Το αμάξι είναι getz 05 κ έχω κάνει 170.000 χιλ. Δεν έχω αλλάξει ποτέ δίσκο πλατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Πολύ παλια μου το ειχε κανει ένα Nissan Sunny του 1988 μετα από 50-100 μετρα με οπισθεν και συμπλεκτη λογω αδιεξοδου στο χωριο , σε σημειο που βοσκος εφυγε με τα προβατα από την μυρωδια . Μετα σταματησε ηρθα Αθηνα και μου ειπαν ότι ειχε ζεσταθεί ο δισκος αλλα για καλη μου τυχη επανηλθε στα σωστα του και δεν ηθελε αλλαγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα.. Τελευταία παρατηρώ σαν να μπαίνουν λίγο πιο απότομα οι ταχύτητες κ όταν βγω έξω από το αυτοκίνητο μυρίζει κάτι καμένο... Σας λέει κάτι αυτό?Δεν πατιναρει κ οι ταχύτητες αλλάζουν όπως πάντα απλώς νοιώθω το Γκάζι πιο απότομα. Το αμάξι είναι getz 05 κ έχω κάνει 170.000 χιλ. Δεν έχω αλλάξει ποτέ δίσκο πλατο. Αυτά τα δύο σε bold είναι αντιφατικά, και το "νοιώθω το Γκάζι πιο απότομα" πρέπει να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα. Η μυρωδιά καμένου μπορεί να είναι από οτιδήποτε, από κάποιο υλικό τριβής(συμπλέκτης, φρένα) που έχει ανάψει μέχρι και σακούλα που έχει κολλήσει στην εξάτμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αυτά τα δύο σε bold είναι αντιφατικά, και το "νοιώθω το Γκάζι πιο απότομα" πρέπει να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα. εννοώ δεν έχω δυσκολία στο να αλλάξω ταχύτητα από 1η στην 2α..Αλλά στο όταν σηκώνω τον συμπλεκτη,εκεί ακούει λίγο απότομα το γκαζι.. Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 εννοώ δεν έχω δυσκολία στο να αλλάξω ταχύτητα από 1η στην 2α.. Αλλά στο όταν σηκώνω τον συμπλεκτη,εκεί ακούει λίγο απότομα το γκαζι.. Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω Μήπως θέλεις να πεις πως όταν αφήνεις το συμπλέκτη η δύναμη του κινητήρα πάει στους τροχούς πιο απότομα από ότι παλιότερα? Αν ναι ίσως να κολλάει η κάτω τρόμπα συμπλέκτη, ίσως να έχουν μαλακώσει/σπάσει τα ελατήρια του δίσκου, ίσως την έχει ακούσει κάποια βάση κινητήρα και αυτό που αντιλαμβάνεσαι να είναι κραδασμός, πολλά μπορούν να φταίνε. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι δύσκολο να γίνει διάγνωση μέσω ενός φόρουμ, πόσο μάλλον αν δεν μπορείς να εξηγήσεις με ακρίβεια το σύμπτωμα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις έναν μηχανικό να το δει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Σίγουρα σένα φόρουμ δεν βγάζεις διάγνωση..ευχαριστώ πάω συνεργείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Τα ελατήρια έχουν εξανλήσει τα όρια τους.170κ είναι μια χαρά για να σκεφτείς να αλλάξεις δίσκο-πλατώ.Εχε υπόψιν ότι σε αφήνει αν σπάσουν τα ελατήρια και δεν προειδόποιεί παραπάνω από όσο έχει ήδη κάνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εάν έχει πρόβλημα ο δίσκος θα το νοιώσεις και στις ανηφόρες. Δεν τραβάει και θα θέλει συνεχώς κατέβασμα ταχύτητας σε σημεία που πριν έβγαινες άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Σίγουρα σένα φόρουμ δεν βγάζεις διάγνωση..ευχαριστώ πάω συνεργείο Συνεργείο άμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Στην αντιπροσωπία το σετ εχει 150 ευρώ(καλή τιμη) ενώ η εργασία 170(το γμησαν) Στο ίντερνετ βρήκα άλλες μάρκες όπως sachs Valeo luk περίπου 100 ευρώ.εδώ θέλω γνώμη ποια μάρκα να προτιμήσω.η μήπως να πάρω τα γνήσια κ να τα βάλω σε συνεργείο της γειτονιάς που λέμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 getz του 2005. Για ποιο λόγο να πας σε αντιπροσωπεία ή να πάρεις ανταλακτικά από αυτούς.Σου περισεύουν;;;; Έχω το vectra του 2005 και την αντιπροσωπία την έκοψα στα 5 χρόνια που έληξε και η εγγύηση. Τα valeo είναι από τα καλίτερα επώνυμα σε δίσκο πλατό.Βρες και ένα καλό συνεργείο εξωτερικό να σου κάνει την τοποθέτηση και είσαι εντάξει. Υπόψιν αλλαγή δίσκου πλατώ είναι από τις ακριβές εργασίες.Δε νομίζω 170 έξω αλλά κανένα 100άρι να υπολογίζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 250 είναι κλασική ταρίφα αντε λίγο πιο φθηνά αν έχεις κάνα γνωστό (είτε μάστορα είτε στα ανταλλακτικά). Και η luk είναι αρκετά αξιόπιστη. Στο θέμα αντιπροσωπεία ότι λέει ακριβώς ο επάνω. Δεν βλέπω κανέναν απολύτως λογο και κατά 99%ειναι και πιο αμπαλοι. Πάνε σε κανένα εξουσιοδοτημενο τσακάλι. Ψάξε και σε κάνα φόρουμ του αυτοκινήτου σου τα καλά συνεργεία προτείνονται κατά κόρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καλά εννοείται ότι δεν πάω στην αντιπροσωπία για εργασία..απλά είπα ότι 150 για γνήσια ακούγεται καλή τιμή.. Θα κάνω αυτό που είπε ο papoys.. Κανα καλο συνεργειο κοντά στην Βαρη-Κορωπί-Παιανία ξέρει κανείς?Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Σε ολο το κόστος υπολόγισε και το λάδι για το κιβώτιο ταχυτήτων. Όσο για τίς μάρκες και οι 3 είναι αξιόπιστες. Διαφορά τιμής μεταξύ τους θα βρείς περίπου 15-20 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Σε κορεάτικο αυτοκίνητο daikin τίποτα άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα