Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Λογω απωλειας υγρων του υδραυλικου συστηματος χρηζει επισκευη η κρεμαγιερα του αυτοκινητου. Γνωριζετε καποιο συνεργειο- εργαστηριο που να ασχολειται μονο με επισκευες.
Ευρος τιμης επισκευης που εψαξα μου ειπαν απο 250€-400€. Θα με ενδιεφερε μονο εντος Αττικης.
Τη λυση μεταχειρισμενης θα ηθελα να την αποφυγω καθως δεν ξερω ποσο θα αντεξει.

Δημοσ.

Μηπως χανει καποιο σωληνακι.Εμενα "δακρυζε" καποιο, και το αλλαξα με φτιαχτο με 30 ευρω +20 τα μαστορικα.Καινουργιο γνησιο αστο.Παθαινες εγκεφαλικο.

Δημοσ.

Σωληνάκι δέν χάνει.

Έχω αλλάξει ηδη μια φορά φούσκα  κρεμαγιέρας.

Σε διάστημα 1 εβδομάδας φτάνει στην ένδειξη Min και μου κάνει θόρυβο λόγω υγρών.

Δημοσ.

Ειδικά σε αυτά που έχουν χωριστά υγρά και όχι μικτά με των φρένων κάνουμε το λάθος να μην τα αλλάζουμε

ποτέ και στο τέλος λόγω αλλοίωσης από τις θερμοκρασίες να τα φτύνει η κρεμαργιέρα.

Μία στις τόσες άδειασμα και γέμισμα με καινούργια υγρά για περισσότερη ζωή.

Δημοσ.

Στο δικο μου, οπως και στα περισσοτερα, δεν προτεινη  αλλαγη υγρου, παρα μονο ελενχο και πληρωση εαν η σταθμη ειναι  χαμηλη.

Εξαλλου τα υγρα φρενων δεν εχουν καμια σχεση με το υγρα υδραυλικου τιμονιου, πως γινεται να δουλευουν μαζι φρενα με υδραυλικο τιμονι.

Δημοσ.

Ειδικά σε αυτά που έχουν χωριστά υγρά και όχι μικτά με των φρένων κάνουμε το λάθος να μην τα αλλάζουμε

ποτέ και στο τέλος λόγω αλλοίωσης από τις θερμοκρασίες να τα φτύνει η κρεμαργιέρα.

Μία στις τόσες άδειασμα και γέμισμα με καινούργια υγρά για περισσότερη ζωή.

Το αμάξι είναι 14 ετών και έχει 400.000χλμ(1ο χέρι)

Δέν παίρνει μαζί υγρά φρενών/υδραυλικού.

Κάθε 2 χρόνια που είχα διαβάσει στο εγχειρίδιο ο κατασκευαστής προτείνει αντικατάσταση υγρών.

Κάτι το οποίο έχω ακολουθήσει μαζί και το παραφλού.

Η Κρεμαγιέρα δέν έχει επισκευαστεί πότε μέχρι τώρα.

Στο συνεργείο που το συζήτησα , μου είπε μονο θα την λύσουν/δέσουν , απο εκεί και πέρα θα τήν στείλουν στήν Αθηνα  για επισκευή.Το αμάξι θα μείνει για 4 εργάσιμες ημέρες μέσα στο συνεργείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...