HumbleMachine Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ο τίτλος του θέματος τα λέει όλα, συμφορουμίτες. Τι κινητό προτείνετε κάτω των 200 € με καλή κάμερα? Σημειωτέον ότι δεν θα το χρησιμοποιώ μόνο για στατικές φωτό αλλά και για action βιντεάκια με κίνηση, οπότε από τα λίγα που ξέρω πάνω στο θέμα θα πρέπει να έχει και σταθεροποίηση και κάπως γρήγορο focus. Μέχρι στιγμής έχω σκεφτεί αυτά (χωρίς σειρά προτίμησης) : Xiaomi Redmi 4A Xiaomi Redmi 4X Huawei P8 Lite Huawei P9 Lite Lenovo Moto G4 Plus Sony Xperia M5 Τα υπόλοιπα features δεν με πολυαπασχολούν, οπότε περί κάμερας θα γίνουν οι όποιες μονομαχίες...
vairass Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ο τίτλος του θέματος τα λέει όλα, συμφορουμίτες. Τι κινητό προτείνετε κάτω των 200 € με καλή κάμερα? Σημειωτέον ότι δεν θα το χρησιμοποιώ μόνο για στατικές φωτό αλλά και για action βιντεάκια με κίνηση, οπότε από τα λίγα που ξέρω πάνω στο θέμα θα πρέπει να έχει και σταθεροποίηση και κάπως γρήγορο focus. Μέχρι στιγμής έχω σκεφτεί αυτά (χωρίς σειρά προτίμησης) : Xiaomi Redmi 4A Xiaomi Redmi 4X Huawei P8 Lite Huawei P9 Lite Lenovo Moto G4 Plus Sony Xperia M5 Τα υπόλοιπα features δεν με πολυαπασχολούν, οπότε περί κάμερας θα γίνουν οι όποιες μονομαχίες... Από αυτά το μόνο καλό με κάμερα είναι το σονυ από όσο θυμάμαι, αλλά και πάλι ρε συ βάλε κάνα ευρώ παραπάνω και πάρε κάτι δυνατό σε κάμερα, αλλιώς θα πάρεις ξεχωριστή κάμερα ξεχωριστό κινητό. 1
panakart Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 δώσε 30 ευρώ παραπάνω και παρε το XA1 που εχει πολυ καλη καμερα στην κατηγορια του. 2
Xristaras12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ο τίτλος του θέματος τα λέει όλα, συμφορουμίτες. Τι κινητό προτείνετε κάτω των 200 € με καλή κάμερα? Σημειωτέον ότι δεν θα το χρησιμοποιώ μόνο για στατικές φωτό αλλά και για action βιντεάκια με κίνηση, οπότε από τα λίγα που ξέρω πάνω στο θέμα θα πρέπει να έχει και σταθεροποίηση και κάπως γρήγορο focus. Μέχρι στιγμής έχω σκεφτεί αυτά (χωρίς σειρά προτίμησης) : Xiaomi Redmi 4A Xiaomi Redmi 4X Huawei P8 Lite Huawei P9 Lite Lenovo Moto G4 Plus Sony Xperia M5 Τα υπόλοιπα features δεν με πολυαπασχολούν, οπότε περί κάμερας θα γίνουν οι όποιες μονομαχίες... Διαγράφεις απο τη λίστα σου το μότο,πέρα του οτι έχει βγει νεότερο μοντέλο, σαν συσκευή έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης και κολλούσε στην εγγραφή βίντεο για πάνω απο 5-10 λεπτά. 2
vairass Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 εγω θα επαιρνα κατι σε Σονυ στα 250-300 ευρω Η δευτερο χερι παλι Σονυ για να τραβας κ 4Κ , μην δωσεις λεφτα για τα υπολοιπα σε καμερα ειναι για πεταμα.
saruman123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) δώσε 30 ευρώ παραπάνω και παρε το XA1 που εχει πολυ καλη καμερα στην κατηγορια του.Γιατί να πάρει ένα κινητό που Το μόνο καλό στο Xiaomi Mi A1 είναι που τραβάει 4Κ βίντεο,εχει μικρότερη μπαταρία και αισθητήρα Omnivision(χάλια).Άστο άκυρο....για Sony λες. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2017 από saruman123
HumbleMachine Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας!!! Απότι βλέπω η sony ειναι γενικά αξία στο κομμάτι της κάμερας, οπότε μάλλον θα κινηθώ προς το XA1. Άλλα αντίστοιχα μέχρι το πολύ 300 € έχετε υπόψη ή όχι?
saruman123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας!!! Απότι βλέπω η sony ειναι γενικά αξία στο κομμάτι της κάμερας, οπότε μάλλον θα κινηθώ προς το XA1. Άλλα αντίστοιχα μέχρι το πολύ 300 € έχετε υπόψη ή όχι? Δες αυτό https://www.skroutz.gr/s/11573989/Huawei-P10-Lite-4GB-32GB.html αλλά θα χάσεις αρκετά στις νυχτερινές λήψεις.Μετά εδω https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos.html έχει καλύτερη κάμερα και φακό (f/1.7) από το P10 lite αλλά δεν έχει IOS + μικρή μνήμη. Αυτό https://www.skroutz.gr/s/10756340/Samsung-Galaxy-A5-2017-32GB.html ίδιο σχεδόν με το J7 αλλά έχει μικρότερη μπαταρία αλλά μεγαλύτερη μνήμη. Μια επίσης λύση στα 225€ περίπου είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html με διπλή κάμερα σχετικά καλή μπαταρία και αυτονομία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα