Saoulos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Mia ISDN 64-128, den douleuei, esto san 56ara mesa apo 56ari modem kai pithanon kai PSTN grammi. Isxiei auto pou egrapsa? Peite oti kano lathos...
ba_eas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Εγω πριν βαλω την DSL μου ειχα μια isdn 64 και οποτε πηγαινα στο σπιτι μου στην Αθηνα οπου δεν εχουμε isdn γραμμη δουλευε μια χαρα με το modem του laptop μου σαν 56αρα μεσα απο pstn γραμμη.... Και τωρα με την DSL συνδεση παλι αν θελω μπαινω κανονικα ειτε ως isdn 64 ειτε σαν pstn 56 απο παντου... Οποτε αυτο που γραφεις ειναι λαθος για μενα.... Να πω ομως οτι ο provider μου ειναι η OTEnet και ισως αυτο παιζει το ρολο του...
_DiMoN_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Ναι αν βάλεις ISDN μπορείς στην αναλογική γραμμή του ISDN TA να βάλεις ένα modem και να έχεις την πιο καθαρή γραμμή και να συνδέεσαι πάντα με 52 !!! Αλλά δεν αξίζει γι' αυτό να βάλεις ISDN και να πληρώνεις ένα σωρό παραπάνω χρήματα. Διότι όχι μόνο αυξάνεται το πάγιο αλλά επειδή έχεις παραπάνω γραμμές μιλάς και περισσότερο. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!
Saoulos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Exo ISDN grammi kai thelo kai sindesi ISDN eno exo PSTN. Alla aplos me niazei 2-3 atoma pou douleuoun allou(apo poli ligo fisika) me ti sindesi mou, na min meinoun xoris Internet. Sas euxaristo, me vohthisate poli!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.