Προς το περιεχόμενο

Μαξιλάρι memory foam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά πήρα το πιο πάνω από τα jysk stores (WELLPUR DALE 40x60x12).

Οι προδιαγραφές φαίνονται καλές. Οι περισσότεροι δεν τις γράφουν καν και λένε ένα γενικό memory foam.

(Πλάτος: 40 cm, Μήκος : 60 cm, Ύψος: 12 cm Γέμισμα: 100% φορμαρισμένος AIR αφρός μνήμης 50 kg/m³

Σύνθεση υφάσματος: 100% πολυεστέρας με αντιβακτηριακή επεξεργασία Silpure Silver. (AgCl: CAS no. 7783-90-6))

Είχε πολλά μαξιλάρια που μπορούσες να δεις από κοντά.

Τελικά το μέγεθος είναι καλό, αρκετά μεγάλο. Δεν ξέρω αν θα βόλευε κάτι μεγαλύτερο ή κάτι ψηλότερο.

Δημοσ.

ωραία πάρε και ένα 50*70 βαμβακερό με 14 ευρώ απο τα ΑΒ και δες την διαφορά στην τελική έχασες μια πίτσα με κόλα αν είναι μάπα.. και όλο και κάπου θα χρειαστεί (πχ επισκέψεις)

Δημοσ.

Βαμβακερά έχω διάφορα. Ηθελα κάτι διαφορετικό.

30 ευρώ έδωσα στην τελική, όχι 400  :-D

Στον ΑΒ θα μπορούσα όμως να το ανοίξω και να το δοκιμάσω;

Δημοσ.

δεν ξέρω... φαντάζομαι πως όχι γιατι φαντάσου ο καθένας να άπλωνε τα χέρια του.. είναι πάντως με ζελατίνη δηλαδή μια ιδέα την παίρνεις αν το πιάσεις.

Δημοσ.

Ε ναι, άνετα! Στο lidl πως δοκιμάζουν τα ξηροκάρπια; :D

Δημοσ.

Θα μπορούσα να κοιμηθώ ένα βραδυ μέσα  :-D

Δημοσ.

Οι προδιαγραφές φαίνονται καλές. Οι περισσότεροι δεν τις γράφουν καν και λένε ένα γενικό memory foam.

(Πλάτος: 40 cm, Μήκος : 60 cm, Ύψος: 12 cm Γέμισμα: 100% φορμαρισμένος AIR αφρός μνήμης 50 kg/m³

Σύνθεση υφάσματος: 100% πολυεστέρας με αντιβακτηριακή επεξεργασία Silpure Silver. (AgCl: CAS no. 7783-90-6))

Τελικά το μέγεθος είναι καλό, αρκετά μεγάλο. Δεν ξέρω αν θα βόλευε κάτι μεγαλύτερο ή κάτι ψηλότερο.

Τιμή;

Δημοσ.

Δηλαδη αν κατάλαβα, καποιοι πέφτεται για υπνο σε μια σταση πχ. ανάσκελα και δεν αλλάζετε όλο το βράδυ; Γιατί εγώ ξεκινάω ψόφιος ανάσκελα και μόλις καταλαβαινω ότι έρχεται και με παίρνει το αγγελάκι, γυρίζω στο πλάι. Ε, εκει μου τα χαλάει το μαξιλάρι καμία φορά και ξενερώνω.

Δημοσ.

Από 60 στα 30 ευρώ. Η προσφορά είναι μέχρι 11/10 νομίζω.

https://jysk.gr/ypnodomatio/maxilaria/eidika-maxilaria/gold/maxilari-wellpur-dale-40x60x12

ειναι μονο για αγορα απο το καταστημα ομως ετσι γραφει

Το είδα από κοντά αυτό, αρκετά καλό μου φάνηκε.

Δυστυχώς στην Θεσσαλονίκη που είδα έχει μόνο αυτό:

https://istikbalkimerland.gr/προϊόν/viscojel-tencel-μαξιλάρι/

60 ευρώ 1+1.

Μάλλον διαφορετικη εταιρεία είναι ή franchise; η μια είναι istkbalkimerland ή άλλη istkbalgreece.

αξιζουν αυτα ; το σκεφτομαι

το πηρες ;;;;

Δημοσ.

Αφού γράφω ότι το πήρα (το wellpur dale)

Δεν το δοκίμασα όμως ακόμη στον ύπνο γιατί δεν ήμουν στο σπίτι μου  :P

Εκ πρώτης όψεως όμως μου φάνεται καλής ποιότητας.

Γενικά μην πάρετε τίποτα αν δεν το κοιτάξετε από κοντά σε 2-3 μαγαζιά. Μαξιλάρι είναι όχι κάρτα γραφικών.

Το jysk είχε πάρα πολλά διαφορετικά μαξιλάρια, σε διάφορα μεγέθη (και με έκπτωση 50-60%).

Από κοντά μπορείς να επιλέξεις, άλλος θέλει μικρό, άλλος μεγάλο μέγεθος άλλο το ορθοπεδικού τύπου.

Εδώ μέσα όλοι πρότειναν 15-16εκ ύψος, εμένα μου φάνηκε υπερβολικό από κοντά.

ειναι μονο για αγορα απο το καταστημα ομως ετσι γραφει

ναι το συγκεκριμμενο μόνο από κοντά. Εχει όμως ορισμένα που μπορείς να πάρεις και online.

https://jysk.gr/ypnodomatio/maxilaria/eidika-maxilaria/gold

Δημοσ.

Αφού γράφω ότι το πήρα (το wellpur dale)

Δεν το δοκίμασα όμως ακόμη στον ύπνο γιατί δεν ήμουν στο σπίτι μου  :P

Εκ πρώτης όψεως όμως μου φάνεται καλής ποιότητας.

Γενικά μην πάρετε τίποτα αν δεν το κοιτάξετε από κοντά σε 2-3 μαγαζιά. Μαξιλάρι είναι όχι κάρτα γραφικών.

Το jysk είχε πάρα πολλά διαφορετικά μαξιλάρια, σε διάφορα μεγέθη (και με έκπτωση 50-60%).

Από κοντά μπορείς να επιλέξεις, άλλος θέλει μικρό, άλλος μεγάλο μέγεθος άλλο το ορθοπεδικού τύπου.

Εδώ μέσα όλοι πρότειναν 15-16εκ ύψος, εμένα μου φάνηκε υπερβολικό από κοντά.

ναι το συγκεκριμμενο μόνο από κοντά. Εχει όμως ορισμένα που μπορείς να πάρεις και online.

https://jysk.gr/ypnodomatio/maxilaria/eidika-maxilaria/gold

Αυριο πρωι θα παω για πες που ακριβως ειναι αυτο το μαγαζι ;;;;

Εκανα μια κρατηση αυτο που πηρες εσυ, ειναι σκληρο η μαλακο ;

Δημοσ.

Δεν ξέρω που μένεις αλλά έχει πολλά καταστήματα όπου μπορείς να δεις δείγματα:

https://jysk.gr/stores-locator

θεσσαλονικη ειμαι γιαυτο σε ρωτησα που ειναι ...ανατολικα ειναι κοντα στο ΙΚΕΑ ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...