Προς το περιεχόμενο

Μαξιλάρι memory foam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέπω πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα!

Παρόλα αυτά περισσότερο μπερδεύτηκα παρά βρήκα λύση.

Τόσο άχρηστα είναι τα memory foam ακόμη και αυτά που πουλάνε στα ορθοπεδικά είδη;

Δημοσ.

Εγώ πάντως είχα με latex από cocomat Όχι τυχαίο, και τελικά κατέληξα σε memory foam και βρήκα την υγειά μου.υπόψιν υπάρχουν διαφορετικά είδη σκληρότητας memory foam

Δημοσ.

Κι εγώ έχω λίγες μέρες που ψάχνω για μαξιλάρι. Του ΙΚΕΑ δεν μου άρεσε, moy φάνηκε αρκετά σκληρό και κάνει καμπύλη, δεν είναι επίπεδο. Επιπλέον αν κοιμάσαι στο πλάι θέλεις ύψος 15 cm, αν κοιμάσαι μπρούμυτα ή ανάσκελα θέλεις πιο χαμηλό.

Από του ΙΚΕΑ προτιμώ αυτό:

http://www.istikbalgreece.gr/eshop/Stromata/Maxilaria-Istikbal/Maxilari-Viscogel/599

Το είδα από κοντά αυτό, αρκετά καλό μου φάνηκε.

Δυστυχώς στην Θεσσαλονίκη που είδα έχει μόνο αυτό:

https://istikbalkimerland.gr/προϊόν/viscojel-tencel-μαξιλάρι/

60 ευρώ 1+1.

Μάλλον διαφορετικη εταιρεία είναι ή franchise; η μια είναι istkbalkimerland ή άλλη istkbalgreece.

Δημοσ.

Τόσο άχρηστα είναι τα memory foam ακόμη και αυτά που πουλάνε στα ορθοπεδικά είδη;

Προφανώς, όλο και κάποια διαφορά θα έχει ένα μαξιλάρι από κάποιο παρόμοιο με τριπλάσια τιμή.

Μπερδεύουμε δυο πράγματα: αυτο που μας βολεύει, από το ορθοπεδικά σωστό. Εγώ πχ μπορεί να βολεύομαι σε μεγάλες γωνίες του αυχένα. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι σωστό. 

Οθοπεδικά το σωστό είναι αυτό:

memory-foam-mattress-topper-advantages.j

Δημοσ.

Memory foam ειχα παλαιοτερα, και για καποιον λογο ΔΕΝ με βολευαν στο υπνο, ενω ακομα και η sister μου και ειχε τα ιδια pillows, μου ελεγε οτι ειναι τελεια κλπ..  :-(

4-5 months αντεξα και μετα βρηκα αυτα

https://www.downandfeathercompany.com/collections/snuggle-soft-goose-down-pillows/products/snugglesoft-800-fill-power-goose-down-pillows-king-20-x-36__p-ds800-k?variant=22580909509

και στα 3 χρονια ειναι ακομα flawless οπως την πρωτη μερα, 

Ενα medium και ενα extra firm εχω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπα ρε συ, άντε 145 euro πιο πίσω να το καταπιεί κάποιος, αλλά 419 δολλάρια για μαξιλάρι? Άλλοι δίνουν τόσα για στρώμα... :P

• Like 2
Δημοσ.

Όπα ρε συ, άντε 145 euro πιο πίσω να το καταπιεί κάποιος, αλλά 419 δολλάρια για μαξιλάρι? Άλλοι δίνουν τόσα για στρώμα... :P

Aν καταφερουν και βγαλουν ομως την decade τα αξιζουν τα χρηματα τους. (7 years to go) 

ps : 10 years warranty εχουν.

Ε, δεν ειναι και τοσο ακριβα αν σκεφτεις οτι τα downright κοστιζουν $1-2k  :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Aν καταφερουν και βγαλουν ομως την decade τα αξιζουν τα χρηματα τους. (7 years to go) 

ps : 10 year warranty εχουν.

Ε, δεν ειναι και τοσο ακριβα αν σκεφτεις οτι τα downright κοστιζουν $1-2k  :-D

Μετά αλλάζεις regional settings και συνειδοποιείς ότι το topic το άνοιξε κάτοικος της Ελλάδας που έγραψε για "φυσιολογικό κόστος" (προφανώς Ελλάδας).

• Like 1
Δημοσ.

Και με κρεβάτι μαζί μη σου πω! :D

Ρε συ unabomber, αγοράζεις τίποτα φτηνό;! :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τους ζητησα rent, μονο να ειναι γεματο το ψυγειο... :-) Το οποιο τηρουσαν παντα... :-D

φίλους :P

Ωχ σαν να το βάρυνα το παίρνω πίσω :P

Δημοσ.

Οπως ανεφερα και παραπανω, αν βγαλει decade ειναι $42 per year....  δεν  το λες και expensive. 

Πχ, αν παω σε ενα department store και παρω ενα με $50 και πανω στον 1 χρονο γινει χαλια, θα πρεπει να ξαναδωσω $50 τον επομενο.

Imho στο mattress και στο pillow δεν πρεπει να κανεις εκτπωσεις.   :-)

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σίγουρα υπάρχει κάτι ενδιάμεσα στα 50 και τα 420 δολλάρια, δεν είναι μαύρο άσπρο... :P

Δημοσ.

^14 ευρώ 50*70 βαμβακερό μαξιλάρι σε προσφορά -50% ή κάπου απο ΑΒ...

Οτιδήποτε άλλο απλά θα κοστίζει πολύ παραπάνω και θα είναι λιιιιιιιιιιιγο καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...