Προς το περιεχόμενο

Μαξιλάρι memory foam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θα σας ελεγα να τα δειτε απο κοντα γιατι τα foam ειναι μαλακα.οταν μαζεψουν σκονη χαλανε μετα απο λιγα χρονια.

Τεσπα foam ή latex ερχονται εισαγωγη απο ιταλια ή 3ες χωρες...

Μην σας παραμυθιασουν και σας με λεβαντα αλοη κτλ απλα θα ξοδεψετε εξτρα λεφτα..

60χ40χ13 σε διαστασεις ειναι οκ.μην παρετε μικροτερα

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά είναι θέμα προτίμησης το μαξιλάρι; ή υγείας;

αν εγώ έχω σκεβρώσει και θέλω παχύ μαξιλάρι για να μην ξεβολεύεται η καμπούρα μου, είναι καλό αυτό;

θυμάμαι μικρός είχα ένα λεπτό και κοιμόμουν πού άνετα, όσα περνάνε τα χρόνια χρειάζομαι παχιά "ανθυγιεινά" μαξιλάρια με αποτέλεσμα να μην "ισιώνω" ούτε στον ύπνο.

το μέμορι φόαμ αν το χρησιμοποιήσει ένας με τραγική στάση σώματος τι αποτελέσματα θα έχει;

Δημοσ.

Κι εγώ έχω λίγες μέρες που ψάχνω για μαξιλάρι. Του ΙΚΕΑ δεν μου άρεσε, moy φάνηκε αρκετά σκληρό και κάνει καμπύλη, δεν είναι επίπεδο. Επιπλέον αν κοιμάσαι στο πλάι θέλεις ύψος 15 cm, αν κοιμάσαι μπρούμυτα ή ανάσκελα θέλεις πιο χαμηλό.

Από του ΙΚΕΑ προτιμώ αυτό:

http://www.istikbalgreece.gr/eshop/Stromata/Maxilaria-Istikbal/Maxilari-Viscogel/599

• Like 1
Δημοσ.

ελαστική βισκόζη σημαίνει memory foam;

Δημοσ.

Κι εγώ έχω λίγες μέρες που ψάχνω για μαξιλάρι. Του ΙΚΕΑ δεν μου άρεσε, moy φάνηκε αρκετά σκληρό και κάνει καμπύλη, δεν είναι επίπεδο. Επιπλέον αν κοιμάσαι στο πλάι θέλεις ύψος 15 cm, αν κοιμάσαι μπρούμυτα ή ανάσκελα θέλεις πιο χαμηλό.

Από του ΙΚΕΑ προτιμώ αυτό:

http://www.istikbalgreece.gr/eshop/Stromata/Maxilaria-Istikbal/Maxilari-Viscogel/599

Το έχεις αυτό; εγώ κοιμάμαι μόνο πλάγια για πες;

Δημοσ.

τα μεμορυ δεν βολευουν 9/10 ανθρωπους... και εχω παρει 3 διαφορετικα εως τωρα με κοστος απο 20 εως και 90€... 

Δημοσ.

τα μεμορυ δεν βολευουν 9/10 ανθρωπους... και εχω παρει 3 διαφορετικα εως τωρα με κοστος απο 20 εως και 90€...

Γιατί το λες αυτό; Είναι πολύ μαλακά;

Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό; Είναι πολύ μαλακά;

και εμενα και οσους φιλους ξερω που πηραν μας επνιγαν

Δημοσ.

Οταν κοιμάστε μπρούμυτα ή στα πλάγια;

Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή, κάποιο ορθοπεδικό χωρίς memory foam;

Δημοσ.

Οταν κοιμάστε μπρούμυτα ή στα πλάγια;

Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή, κάποιο ορθοπεδικό χωρίς memory foam;

Πλαγια, μπρουμυτα ειναι σίγουρο οτι θα πνιγεις χαχαχαχιαιχαιχιχι

Δημοσ.

Αυτο με τις τρυπες ειναι λατεξ -καουτσουκ..

Διαφορετικο απο μεμορυ φοαμ-ελαστική βισκόζη.

Τα 2α ειπαμε ειναι πολυ μαλακα και αν δεν εχουν μεγαλο υψος ειναι για πεταμα και ας εχουν 200ε

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με τις τρυπες ειναι λατεξ -καουτσουκ..

Διαφορετικο απο μεμορυ φοαμ-ελαστική βισκόζη.

Τα 2α ειπαμε ειναι πολυ μαλακα και αν δεν εχουν μεγαλο υψος ειναι για πεταμα και ας εχουν 200ε

Για πες μου, ψαχνω ένα σκληρό όχι πέτρα όμως για ύπνο στα πλάγια, έχεις κάτι υπόψιν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...