Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 αμάν ρε vairass, ψάξε και λίγο τα links. Ναι δίπλα ακριβώς στο ΙΚΕΑ είναι. Αν μπεις στο ΙΚΕΑ, περνάς το πάρκινγ και μετά την κυκλική διαδρομή δίπλα στον Βασιλόπουλο είναι. Το άλλο είναι Μοναστηρίου 230.
vairass Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 αμάν ρε vairass, ψάξε και λίγο τα links. Ναι δίπλα ακριβώς στο ΙΚΕΑ είναι. Αν μπεις στο ΙΚΕΑ, περνάς το πάρκινγ και μετά την κυκλική διαδρομή δίπλα στον Βασιλόπουλο είναι. Το άλλο είναι Μοναστηρίου 230. ρε συ με πιανει αγχος αν ψαχνω και δεν βρισκω κατι σορρυ !! Σημερα ημουν ΙΚΕΑ γαμωτο...σε ευχαριστω και σορρυ που σε κουρασα!
mindreader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μου εξηγει καποιος πρακτικα με απλα λογια, καποιος που οντως εχει τετοιο μαξιλαρι και το χρησιμοποιει, τι ειναι το memory foam?
stelios_2809 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 μπορείς να πας αν σε ενδιαφέρει σε κάποια έκθεση και να αγοράσεις από εκεί. εγώ πέρυσι χειμώνα στο σεφ (νομίζω η έκθεση λεγόταν κατοικία) αγόρασα σε πολύ καλή τιμή.
sotoss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλύτερα το σώμα μας να το ακουμπάμε πάνω σε φυσικά και όχι χημικά υλικά Εγώ έχω αυτό Site: https://www.coco-mat.com/store/gr_el/pillow-narkissos-i και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχει δυνατότητα να βάζεις / βγάζεις υλικό ανάλογα με τις ανάγκες σου.
vairass Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Τελικά εντυπώσεις για το Dale ; Ακόμα στα 30 τι έχουν
vairass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Τελικά το πήρα και εγώ χτες και την νύχτα είχα άψογο ύπνο, αξίζει τα 30 ευρώ χαλαρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα