Προς το περιεχόμενο

Μαξιλάρι memory foam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διαφορά είναι μεγάλη με αυτό που έβαλα εγώ σε ποιότητα;

Δεν το γνωρίζω. Η Tempur είναι πρωτοπόρος σε συστήματα memory foam. Μπορώ να σου πω πολλά γι αυτά, μιας και έχω και στρώμα της, αλλά δεν ξέρω κάτι για το πόσο είναι αποτελεσματικά παρόμοια προϊόντα, με αλλά υλικά κατασκευής. Υποθέτω πως ένα μαξιλάρι, για 35 ευρω θα τα αξίζει τα λεφτά του.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω. Η Tempur είναι πρωτοπόρος σε συστήματα memory foam. Μπορώ να σου πω πολλά γι αυτά, μιας και έχω και στρώμα της, αλλά δεν ξέρω κάτι για το πόσο είναι αποτελεσματικά παρόμοια προϊόντα, με αλλά υλικά κατασκευής. Υποθέτω πως ένα μαξιλάρι, για 35 ευρω θα τα αξίζει τα λεφτά του.

Κάνε μας μια ανάλυση τι διαφορές είδες με αυτό το ακριβό μαξιλάρι σου;

Δημοσ.

Κάνε μας μια ανάλυση τι διαφορές είδες με αυτό το ακριβό μαξιλάρι σου;

Πολύ άνετο ύπνο, σε συνδυασμό με το κατάλληλο στρώμα. Δεν βολευόμουν με τα άλλα μαξιλάρια, όλη την ώρα πάλευα μαζί τους. Μου άρεσαν και τα ψηλά μαξιλάρια, οπότε το βρήκα μια χαρά.

Ένα πρόβλημα είναι πως αργείς λίγο να τα συνηθίσεις, οπότε μια βιαστική δοκιμή ίσως δεν είναι διαφωτιστική. Υπ όψιν πως κάθε φορά χρειάζονται κάποιο χρόνο να πάρουν το σωστό σχήμα, μιας και χρειάζονται τη θερμοκρασία και πίεση του σώματος για να διαμορφωθούν κατάλληλα.

Πάνω απ όλα είναι θέμα γούστου, της γυναίκας μου πχ, που της αρέσουν τα πολύ χαμηλά και μαλακά μαξιλάρια, δεν τη βόλεψε καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ άνετο ύπνο, σε συνδυασμό με το κατάλληλο στρώμα. Δεν βολευόμουν με τα άλλα μαξιλάρια, όλη την ώρα πάλευα μαζί τους. Μου άρεσαν και τα ψηλά μαξιλάρια, οπότε το βρήκα μια χαρά.

Ένα πρόβλημα είναι πως αργείς λίγο να τα συνηθίσεις, οπότε μια βιαστική δοκιμή ίσως δεν είναι διαφωτιστική. Υπ όψιν πως κάθε φορά χρειάζονται κάποιο χρόνο να πάρουν το σωστό σχήμα, μιας και χρειάζονται τη θερμοκρασία και πίεση του σώματος για να διαμορφωθούν κατάλληλα.

Πάνω απ όλα είναι θέμα γούστου, της γυναίκας μου πχ, που της αρέσουν τα πολύ χαμηλά και μαλακά μαξιλάρια, δεν τη βόλεψε καθόλου.

Αυτό θα σε ρωτούσα, εγώ τωρα έχω ένα ψηλό και ένα χαμηλό σκληρό όμως, αυτό είναι ψηλό και σκληρό ή υπάρχει δυνατότητα να διαλέξεις;

Δημοσ.

Σε βιοτεχνία στρωμάτων στη περιοχή μου μαξιλάρια λάτεξ και memory έχουν την ίδια τιμή,40 ευρώ.

Σε 2 τύπους κλασικό και με καμπύλη για τον αυχένα.

Δημοσ.

Σε βιοτεχνία στρωμάτων στη περιοχή μου μαξιλάρια λάτεξ και memory έχουν την ίδια τιμή,40 ευρώ.

Σε 2 τύπους κλασικό και με καμπύλη για τον αυχένα.

Σε ποια περιοχή;

Δημοσ.

Προσωπικά θα προτιμούσα κάτι που να μπορούσα να δω και από κοντά (Θεσσαλονίκη). Απλά δεν ξέρω τι να κοιτάξω. Εχει από 10 ευρώ μέχρι και 200.

Του ΙΚΕΑ μου φαίνεται πολύ μικρό (50x40).

https://www.digascare.gr/maxilaria_k/anatomiko-maxilari-upnou-visco-elastic-king.html

https://www.ahealthcare.gr/βοηθήματα-ασθενών/ανατομικά-μαξιλάρια/ανατομικό-μαξιλάρι-ύπνου-alphafoam-optimum-detail/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...