Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια απορία.

Αν βγάλουν το 2018 ryzen plus kai ryzen 2 θα είναι σίγουρα για mainstream. Αυτό το έχω καταλάβει.

Θα βγουν και αντίστοιχα ποιο καινούργιους ryzen theadripper plus kai ryzen theadripper 2;η αυτοί θα παραμένουν όπως έχει. Θωρηκτα δηλαδή...

Δεν το έχω καταλάβει αυτό ακόμα.

Δημοσ.

Παιδιά μια απορία.

Αν βγάλουν το 2018 ryzen plus kai ryzen 2 θα είναι σίγουρα για mainstream. Αυτό το έχω καταλάβει.

Θα βγουν και αντίστοιχα ποιο καινούργιους ryzen theadripper plus kai ryzen theadripper 2;η αυτοί θα παραμένουν όπως έχει. Θωρηκτα δηλαδή...

Δεν το έχω καταλάβει αυτό ακόμα.

Αν πάνε στα 12nm και στα 7nm , θα τους πάνε όλους . 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά τιποτα, αν δεν δω επίσημη δέσμευση ότι θα υποστηρίξει 7nm κρατάω μικρό καλάθι

δεν νομιζω οτι η λιθογραφια θα ειναι το "φρενο" της μελλοντικης υποστηριξης....!!!!  αλλοι παραγοντες, ισως...!!

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ; μερικοι λενε αν παρεις Ryzen να παρεις chipset Β350. Καποιος με  Α320 δεν κανει την ιδια δουλεια ; και αν οχι , σε τι υστερεί το A320?

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ; μερικοι λενε αν παρεις Ryzen να παρεις chipset Β350. Καποιος με  Α320 δεν κανει την ιδια δουλεια ; και αν οχι , σε τι υστερεί το A320?

OVERCLOCK

Δημοσ.

Και ίσως στην μελλοντική υποστήριξη..........

Μπα, όλες οι λειτουργίες είναι στο SOC.

Τα Α320/ΑΒ350/Χ370/Α300/Χ300 είναι συμπληρωματικά chip.

Θα μπορούσαν και να μην υπάρχουν.

Ο ZEN είναι SOC.

Έχει M2 Nvme επάνω του και 2x sata 3.0 & 2x Usb 3.1 g1.0

Θα μπορούσε να δουλέψει και χωρίς chip.

Δημοσ.

Προσωπικά τιποτα, αν δεν δω επίσημη δέσμευση ότι θα υποστηρίξει 7nm κρατάω μικρό καλάθι

https://www.pcworld.com/article/3155496/computers/amd-ryzen-cpus-7-all-new-details-revealed-at-ces-2017.html

Intel’s (almost) relentless “tick-tock” processor updates may help its chips ride the bleeding-edge, but an unfortunate side effect is the need to also upgrade to a new motherboard every year or two. AMD doesn’t plan to follow that lead—in fact, representatives mocked it at CES.

“We’re not going tick-tock,” AMD CTO Mark Papermaster told PCWorld. “Zen is going to be tock, tock, tock.”  AMD expects the unified AM4 platform to last until 2020, representatives told us. AMD’s Jim Prior told me that the idea is for AM4 to last until DDR5 and other futuristic technologies hit the streets. That’s consistent with AMD’s history of long-term platforms.

Δημοσ.

Αυτό το screen είναι απο την ανακοίνωση των Ryzen, όταν το Λιζάκι τους παρουσίαζε.

Νομίζω πως υπάρχει και βίντεο παρουσίασης που την ώρα που περνάει το Screen η Λίζα δηλώνει πως δεσμεύονται για υποστήριξη όλων των Ryzen για 4 χρόνια!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...