Alex-V Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εχεις κανεις προβλημα με το σημα της κοσμοτε? Απτις 4 γραμμες η θα πιασω 1 η 2. Και εξω απο το σπιτι το ιδιο. Ειμαι με xperia e4 dual.
Grim Ripper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Σήμα καμπάνα εδώ με το nexus 4. Να παίρνεις καλύτερα xperia άλλη φορά. Κάποιο από αυτά ίσως. http://www.sonymobile.co.jp/xperia/
Sheogorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Όχι, πουθενά. Μάλλον θέμα του κινητού σου ή της περιοχής σου. 2
Alex-V Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Η περιοχη μου ειναι ενταξει. Το παθαινω και στο κεντρο της πολης. Του κανα μια επαναφορα αλλα δεν. Μου το εδωσαν δε το αγορασα 1
saruman123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί να έχει θέμα η κεραία του κινητού. Άλλαξε δίκτυο να δεις αν το κάνει και εκεί .
Alex-V Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ε αυτο φανταστηκα..αν βρω κανεναν θα το δοκιμασω..γιατι ολοι κοσμοτακηδες ειναι
Alex-V Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα. Λοιπον. Παρατηρησα το εξης. Ψιλοβρηκα τον ενοχο. Εχει επιλογες wcdma και gsm μαζι. Οταν το βαζω μονο στο gsm, το σημα ειναι καμπανα! 4 γραμμες! Οταν ομως το βαζω στο αρχικο mode, wcdma & gsm, 2 γραμμες και καποιες φορες 1. Αρα εκει κατι γινεται.
saruman123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα. Λοιπον. Παρατηρησα το εξης. Ψιλοβρηκα τον ενοχο. Εχει επιλογες wcdma και gsm μαζι. Οταν το βαζω μονο στο gsm, το σημα ειναι καμπανα! 4 γραμμες! Οταν ομως το βαζω στο αρχικο mode, wcdma & gsm, 2 γραμμες και καποιες φορες 1. Αρα εκει κατι γινεται.Στο GSM έχεις μόνο 2GΣτο WCDMA έχεις μόνο 3G Αν έχεις και τα δύο μαζί (GSM/WCDMA)τότε θα υπερισχύσει αυτό που έχει δυνατότερο σήμα ή χωρίζεται το σήμα στη μέση.
Alex-V Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ναι το γνωριζω αυτο. Απλα αναφερω ποτε δεν εχω καλο σημερα. Στο 2g (gsm) ειναι τερμα πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα