mants118 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Για μένα πάντως Τ2>Τ1>Τ3>Τ4>Τ5 ειδικά το 5 απορώ αν το είδαν πριν το βγάλουν στις αίθουσες.... 1
katerinapn85 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Είχε τις προάλλες το Salvation και είχα ξεχάσει ότι βγήκε και το Genisys. Αξίζει να το δω δηλαδή; to salvation μου αρεσε παρα πολυ. Και πολυ σοβαρο. Δε ξερω για ποιο λογο οι κακες κριτικες 2
De@th L0rd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 to salvation μου αρεσε παρα πολυ. Και πολυ σοβαρο. Δε ξερω για ποιο λογο οι κακες κριτικες Ειδικά τα μηχανάκια terminators πολύ γαμάτα όποιος τα σκέφθηκε. Τρομερά εφφέ κ ήχος. 2
akispap1987 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 μια χαρα? μια χαρα ειναι οι μισές ταινίες που βγήκαν αυτο το μήνα, οχι μια χαρα το t2, μην τρελαθούμε κιόλας. Δηλαδη δεν θεωρεις καλη ταινια το Τ2? Αποδεδειγμενα απο το κοινο ολου του κοσμου ειναι απο τις καλυτερες ταινιες ολων των εποχων και βρισκεται στο νουμερο #43 των top 100 ταινιων. Η ταινια ειναι εξαιρετικη. Οπως και το Τ1. 2
_Theo_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ελπίζω πάντως να ξαναδούμε τέτοιο intro. Έπος: 4
KilliK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Πωπω μλκ το γήρας δε το γλυτώνει κανείς τελικά. Τώρα θα πω ιεροσυλία, άλλα η μόνη που κατάφερε να μπεί στο πετσί του ρόλου (ίσως και καλύτερα κατ'εμε) είναι η Lina Heady. (Ταιριάζουν και τα αρχικά lol) καλα, δεν ειναι μονο το γηρας, πασχει και απο διπολισμο, γιαυτο και την παρατησε ο Jim.
alex1001 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 TO 2 TO EIΔΕΣ; όλα τα έχω δει (για την τιμή των όπλων) το 1 είναι επιστημονική φαντασία από το 2 και μετά μεταπηδάει από Ε.Φ. σε κόμικ Φ. το "robot" λάστιχο κάτι σαν τιραμόλα δεν πείθει... έπρεπε να συνεχίσει στο στιλ του πρώτου, αλλά επειδή έπρεπε να αλλάξει το ίματζ του Σβαρτς από κακό σε καλό αυτοί προτίμησαν να φτιάξουν άρπα κόλα ταινίες για να τα οικονομήσουν! σε πληροφορώ ότι κάθε φορά που έβλεπα μια από τις ταινίες στο τέλος λυπόμουν γιατί μια αρκετά καλή ιδέα την κατέστρεψαν με αρπακολιες και φτωχές ιδέες στο βωμό της γρήγορης κονόμας.. αλλα το ίδιο συνέβηκε με τις περισσότερες Ε.Φ. ταινίες.. πχ το άλιεν 1&2 καλά και μετά παίρνει τον κατήφορο με εξαίρεση τον προμηθέα!
Regulus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Τι να πω, περιμένω και καινούργιο Indiana Jones με τον Harisson Ford. Πραγματικά στέρεψαν από ιδέες.
torm23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Πες μου οτι παίζει στους σινεμάδες σε 3d σε παρακαλώ. Come with me if you wanna live. Παρεπιπτόντως, στην ερώτηση "Ποια είναι η καλύτερη ταινία όλων των εποχών΄" η απάντηση ήταν, είναι και θα είναι: Terminator 2: Judgement Day Έπαιζε σε κάποιες αίθουσες για περιορισμένες παραστάσεις στο Λονδίνο στα τέλη Αυγούστου σε 3D έκδοση φτιαγμένη από το canal+ με αφορμή την 25η επέτειο της. Έκλεισα εισιτήριο ένα μήνα πριν και πάλι στο τσακ βρήκα. Δεν ξέρω αν επαιξε/ παίζει Ελλάδα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Είχε τις προάλλες το Salvation και είχα ξεχάσει ότι βγήκε και το Genisys. Αξίζει να το δω δηλαδή; Ούτε καν! Απορώ πως παίρνει 6,5 στο IMDb. Και πολύ του είναι
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μακάρι να είναι καλό, αλλά χλωμό το βλέπω, αφού το πιο πρόσφατο Alien (Covenant) απέδειξε ότι ακόμη και οι μεγαλύτεροι σκηνοθέτες μπορούν να φτιάξουν μούφες. Πόσο μάλλον μετά από τόσα χρόνια απουσίας από το franchise.
ELMastas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Τα καλυτερότερα 1 και 2 αγαπάμε Αρνί και Λίντα γιατί ήταν οτι καλύτερο στούς ρόλους τους είμαι σχεδόν σίγουρος πως με την μαγεία του σινεμά και των ειδικών εφφέ θα τους κάνουν πάλι ντούκια
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 εαν ειναι horror και δεν εχει χαζοκωμικες ατακες τοτε κατι γινεται Δηλαδή γινόταν να είναι horror και να έχει χαζοκωμικές ατάκες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα