Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υστερα από τις τρεις τελευταίες πατάτες κάτι πρέπει να κάνει ο Κάμερον για να διαφημίσει τη ταινία για αυτό φέρνει και τη Linda hamilton.Οταν ο κόσμος ακούει cameron-hamilton-arnold του δημιουργείται η αυταπάτη ότι το T6 θα είνα εφάμιλλο των Τ1,Τ2. Αμα σκηνοθετούσε ο κάμερον θα είχα ελπίδες για τη ταινία αλλά τώρα θα είμαι χαρούμενος αν το Τ6 δεν PG-13.

P.S.Είχε πει ο κάμερον ότι ο γέρο arnold θα μπορούσε να παίξει τον άνθρωπο που οι μηχανές πήραν το dna για το δέρμα του εξολοθρευτή.

Δημοσ.

Σιγουρα οι πρωτες δυο ταινιες της σειρας ηταν οι κορυφαιες. 

Η πρωτη για την πρωτοτυπια της την εποχη που βγηκε και η δευτερη για τα καταπληκτικα εφε της, παλι την περιοδο που κυκλοφορησε.

Ταινιες με δραση, περιπετεια και αγωνια καθολη την διαρκεια τους. Συνεχιζω φυσικα να προτιμω την πρωτη ταινια, γιατι μεχρι να μαθουμε τι ηταν πραγματικα ο Σβαρτζενεργκερ στην εξελιξη της ιστοριας, ηταν ισως ενας απο τους πιο ψυχρους δολοφονους που εχω δει ποτε σε ταινια. Απλα χτυπουσε πορτες σπιτιων ψαχνοντας την Sarah Conor και τις σκοτωνε για πλακα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν και άσχετος με τον χώρο του κινηματογράφου, δεν ενθουσιάζομαι καθόλου με το νέο.

Πέρα από τις 2 κλασσικές ταινίες του 80-90, είχε γυριστεί και μια τρίτη στα μέσα του 2000, θυμάμαι δεν μου άρεσε καθόλου, αρκετά fake τα εφέ σε σύγκριση με τις παλαιότερες που ήταν πολύ καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Το franchise έπρεπε να μείνει στο T2. Όλα τα υπόλοιπα ήταν πατάτες σε σύγκριση με τα δύο πρώτα.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Cameron. Ο άνθρωπος είναι ιδιοφυΐα. 

• Like 3
Δημοσ.
μια χαρα? μια χαρα ειναι οι μισές ταινίες που βγήκαν αυτο το μήνα, οχι μια χαρα το t2, μην τρελαθούμε κιόλας.

Εγω μια χαρα το βρηκα το 2. Δε καταλαβαινω γιατι τοσο μισος.

• Like 3
Δημοσ.

Το terminator 2 νομίζω με σημάδεψε σαν άνθρωπο ήμουν παιδί όταν το είδα και έκτοτε πάντα έβλεπα τον εαυτό μου σε φάση "old school good school" που μπορεί μεν να μην έχει όλα τα μοντέρνα κόλπα αλλά έχει την θέληση να τα καταφέρει πάση θυσία :P (λόγω της μάχης του παλιού μοντέλου terminator με το νέο όπου ναι μεν υπολείπεται ο άρνη αλλά επειδή έχει μάθει να είναι πιο "ανθρώπινος" βρίσκει την δύναμη και ξεπερνάει τον εαυτό του και ταυτόχρονα το νέο μοντέλο εξολοθρεύοντας το έστω και με σημαντικές απώλειες για εκείνον... τι κλάμα είχα ρίξει την πρώτη φορά που το είδα :P )

Και επίσης νομίζω λόγω της σκηνής που αυτοκαταστρέφεται κόλλησα και την λογική του ότι δεν γίνονται όλα να έρχονται στα μέτρα μας το σωστό ειναι σωστό και πρέπει να γίνεται όσο και αν δεν μας αρέσει γιαυτό πιστεύω δεν πετάω σκουπίδια και πληρώνω τους φόρους μου κτλ χαχαχαχαχαχα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...