constantineparas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά υπάρχει κάτι χρήσιμο που να μπορεί να μπει στα μπροστά slots του pc ; έχω ήδη βάλει ένα dvd και έναν ρυθμιστή ανεμιστήρων αλλά θέλω να γεμίσω και την τρίτη θέση γιατί χάθηκε το cover που είχε. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ
veteranos123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Βάλε ένα card reader https://www.skroutz.gr/c/481/card-readers.html?keyphrase=front+panel+card+reader 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά υπάρχει κάτι χρήσιμο που να μπορεί να μπει στα μπροστά slots του pc ; έχω ήδη βάλει ένα dvd και έναν ρυθμιστή ανεμιστήρων αλλά θέλω να γεμίσω και την τρίτη θέση γιατί χάθηκε το cover που είχε. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ ποια μητρική έχεις;
mindtrapper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Σε 3 x 5.25" μπορείς να βάλεις και 1x120mm fan.
Le Perv Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ασ' το ετσι, ανοιχτο. Για καλυτερη ροη αερα. Δε θες? Κολλα αυτοκολλητο ινσομνια, Sega, ή οτι αλλο θες εσυ. Δε θες? Βαλε κοτετσο-συρμα. Δε θες? Φτιαξε συρταρακι και κανε το κουμπαρα. Ορεξη να 'χεις
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 κάνε σε 5.25 dvd συσκευή πατέντα για rasbery pi. εναλλακτικά hot swap hdd caddy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα