PavlosSage Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία απορία. Τόσο καιρό συνδέομαι στο ίντερνετ από τον υπολογιστή μέσω Wi-fi αλλά επειδή δε παλεύεται πλέον (το ρούτερ είναι στο κέντρο του σπιτιού στο σαλόνι και ο υπολογιστής σε δωμάτιο στη μία άκρη του σπιτιού) σκέφτομαι να πάρω και να περάσω καμιά 30 μέτρα ethernet cable. Η απορία που έχω είναι ότι όταν άνοιξα το skroutz να δω τι παίζει βλέπω διάφορους τύπους. Π.χ. Ethernet cable 5, 5e, 6, 6a, 6e. Ξέρουμε τι είναι αυτά; Δηλαδή πρέπει να πάρω κάποιο συγκεκριμένου τύπου που ταιριάζει στο ρούτερ μου; (Hol το παλιό το μαύρο Netfaster IAD 2 PSTN)
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 cat5e και πανω σου κανει.γιανα μην το πατησει κανεις το βαζεις σε καναλι ή το κολλας χαμηλα στον τοιχο.επισης υπαρχουν και Powerlines αμα δεν θες Internet.αν τωρα ειναι να περασει κοντα απο καλωδια ρευματος εκει πας σε cat5e stp/ftp απλα καποιος πρεπει να σου βαλει Rj45 clips και να τα βαλει σωστα τα χρωματα t568b και οχι οπως να νε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα