tao Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Για σας θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι που έχω πρωσπαθισει να φτιάξω. Έχω φτιάξει ένα site με wordpress και ένα free θέμα το οποίο έχει 5 σελίδες όλα καλά μέχρι εδώ . Θέλω σε αυτό το site να βάλω ένα επιπλέον κουμπί e shop που πατώντας να μου ανοίγει την σελίδα του shop αλλά εκεί να μου εμφανίζετε ένα νέο μενού που θα έχει τις κατηγορίες τον προϊόντον πως γίνετε αυτό; πρέπει να βάλω κάποιο πρόσθετο ; Α! Για eshop έχω εγγαταστισει το woocommerce. Και ένα δεύτερο που θέλω να ρωτισω είναι με τι τρόπο μπορώ να κάνω μαζική εισαγωγή προιοντον γιατί αν θέλω να τα βάζω ένα ένα θα χρειαστώ άπειρο χρόνο.
tao Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που θέλω να κάνω είναι βλακεία η εξειδικευμένο ;
dominotrix Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Θέλω σε αυτό το site να βάλω ένα επιπλέον κουμπί e shop που πατώντας να μου ανοίγει την σελίδα του shop αλλά εκεί να μου εμφανίζετε ένα νέο μενού που θα έχει τις κατηγορίες τον προϊόντον πως γίνετε αυτό; Προφανως το μενου με τις κατηγοριες δε θελεις να αντικαταστήσει το κεντρικό μενου, σωστα; Θα χρειαστει να το εμφανισεις στο sidebar (Εμφανιση -> Μονάδες) και εκεί θα μπορείς να βαλεις με widgets το μενου που θελεις. Ειτε με ετοιμα widgets ειτε με καθαρη html. Το θεμα που χρησιμοποιείς είναι woocommerce ready? Αν οχι θα δυσκολευτείς λιγο στην εμφάνιση. Αν θελεις το μενου αυτο να μην εμφανιζεται στα αριστερα/δεξια (αναλογως που ειναι το sidebar σου) τοτε θα πρεπει να γραψεις κωδικα στο header.php (βαση λογικης) οπου να καλεις δευτερο μενου με τις κατηγοριες των προιοντων. Αυτο ειναι λιγο πιο δυσκολο αποτι το πρωτο. Και ένα δεύτερο που θέλω να ρωτισω είναι με τι τρόπο μπορώ να κάνω μαζική εισαγωγή προιοντον γιατί αν θέλω να τα βάζω ένα ένα θα χρειαστώ άπειρο χρόνο. Για να το κανεις αυτο, θα πρεπει λογικα τα προιοντα να ειναι ηδη καπου περασμενα. Αν θελεις να τα περασεις απτην αρχη, θα χρειαστει να κανεις μια ερευνα. Λογικα θα ειναι μεσω CSV, απλα θα πρεπει να εχεις προ-ανεβασει τις εικονες στο σερβερ για να βαλεις το path. Δεν εχω εμπειρια πανω στο συγκεκριμενο για να σου πω ακριβως, θα χρειαστει να ψαξεις στο google. Αν και η εισαγωγη προιοντων δεν ειναι κατι πολυ χρονοβορο, εκτος και αν υπαρχουν αρκετες παραλλαγες. 1
Members gsarig Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Members Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Αν και λίγο καθυστερημένα, για μαζική εισαγωγή προϊόντων πολύ καλό είναι το WP All Import με το Add-on για WooCommerce. Προϋποθέτει, προφανώς, ότι έχεις τα στοιχεία των προϊόντων σε ένα csv ή xml και τις φωτογραφίες μαζεμένες σε κάποιον φάκελο και αντιστοιχισμένες στο csv. Στο site τους έχουν πολλά παραδείγματα για όλα τα συνηθισμένα σενάρια χρήσης. Γενικά είναι πολύ ευέλικτο στον τρόπο που μπορεί να δεχτεί τα δεδομένα. Το plugin δεν είναι δωρεάν, αλλά αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα