zoranb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ποιά είναι η καλύτερη λύση για να έχω και στο χωριό internet χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω τα μαλλιοκέφαλά μου;
Sheogorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ένα παλιό τηλέφωνο με ένα φοιτητικό νούμερο. Θα το κάνεις wifi hotspot. Ή απλά ένα 4G router. Εγώ πχ στο κινητό έχω περί τα ~40GB Internet και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα. 1
zoranb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Λύση που να μην γίνεται χρήση 4G, 3G ή οτιδήποτε άλλο καλωδιακό υπάρχει; Αυτό της WIND (SimpleFI) με ξενερώνει γιατί σίγουρα θα παίζει ακτινοβολία... σωστά; Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2017 από zoranb
Sheogorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Όσο ένα κινητό, συν το WIFI του. Μα κάτσε, δεν θες καλώδιο, οκ, δεν θες και ακτινοβολίες, πως θα μεταφέρονται τα δεδομένα, με σήματα καπνού? Κάτι αποτα δύο χρειάζεται, είτε ενσύρματη είτε ασύρματη μετάδοση. 1
Sheogorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Πάνω είπες μη καλωδιακό. Καλωδιακό τι θα έκανα εγώ. Θα μιλούσα με κανα γείτονα, με τον παπά του χωριού μπλα μπλα αν θέλουνε Ίντερνετ κάπου κεντρικά με κατευθυντικές κεραίες να πιάνει όλο το χωριό. Τις βάζετε πάνω στο καμπαναριό και η μια χτυπάει την δίκη σου κεραία (σκέψου το σαν ακτίνα φωτός είναι, όχι σφαιρική ακτινοβολία), και από την κεραία κατεβάζεις καλώδιο. Η πιο απλή λύση, βάζεις adsl και πληρώνεις κερατιατικα. 1
zoranb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Πάνω είπες μη καλωδιακό. Ωχ έχεις δίκιο το διόρθωσα!!!
timos71 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ανάλογα την περιοχή που είσαι και για πόσο χρονικό διάστημα το χρειάζεσαι. Μπορείς να κοιτάξεις αν υπάρχει κάποιος wisp στην περιοχή σου δηλαδή πάροχος ασύρματου ίντερνετ που πολλές φορές προσφέρουν πακέτα χωρίς συμβόλαια οπότε τα ενεργοποιείς όποτε εσύ θέλεις. Το μόνο που θα χρειαστείς την πρώτη φορά είναι να αγοράσεις τον εξοπλισμό δηλαδή μια κεραία με κόστος ~50 ευρώ. 1
timos71 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ανάλογα την περιοχη σου μπορεις να ρωτήσεις η να ψάξεις στο ιντερνετ να δεις αν υπαρχει καποιος. (στο google π.χ wisp χανια, ασυρματο ιντερνετ χανια κτλ). 1
Damachi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πάνω είπες μη καλωδιακό. Καλωδιακό τι θα έκανα εγώ. Θα μιλούσα με κανα γείτονα, με τον παπά του χωριού μπλα μπλα αν θέλουνε Ίντερνετ κάπου κεντρικά με κατευθυντικές κεραίες να πιάνει όλο το χωριό. Τις βάζετε πάνω στο καμπαναριό και η μια χτυπάει την δίκη σου κεραία (σκέψου το σαν ακτίνα φωτός είναι, όχι σφαιρική ακτινοβολία), και από την κεραία κατεβάζεις καλώδιο. Πάνω στο καμπαναριό ; Απο τους αφορησμους να θες να βαλεις κεραίες του διαβόλου καλυτερα να παρεις το δικο σου sat dsl και ας πληρώνεις κερατιατικα. 1
zoranb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 καλυτερα να παρεις το δικο σου sat dsl και ας πληρώνεις κερατιατικα. Ώπα τώρα είπες μου φαίνεται μεγάλη κουβέντα! Sat DSL!!! Aυτός δεν θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος να έχω το πιάτο μαζί μου, όπου κι αν πηγαίνω ή τέλος πάντων να έχω πιάτο στο χωριό και πιάτο στην Αθήνα και ανάλογα με το πότε πάω-που να έχω και internet... τι λέτε παίδες, γίνεται;
Damachi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλα μην το πεις του παπά Που ειναι το χωριό ; Πηγαινε στο site του οτε και δες το
me3ikan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ώπα τώρα είπες μου φαίνεται μεγάλη κουβέντα! Sat DSL!!! Aυτός δεν θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος να έχω το πιάτο μαζί μου, όπου κι αν πηγαίνω ή τέλος πάντων να έχω πιάτο στο χωριό και πιάτο στην Αθήνα και ανάλογα με το πότε πάω-που να έχω και internet... τι λέτε παίδες, γίνεται; Ναι αλλα το δορυφορικο ιντερνετ ειναι τραγικο και εχει και αυτο limit στον ογκο δεδομενων οπως και το 3G/4G
zoranb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Και σκέφτομαι κ ρωτώ... μπορεί κανείς να έχει δορυφορικό internet με τα πιάτα που έχει κ δορυφ, τηλεόραση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα