spiros1993540 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα σας.θα ηθελα αν καποιος ξερει να με βοηθησει με ενα προβλημα που αντιμετωπιζω.αγορασα το call of duty infinite warfare και τις πρωτες δυο μερες επαιζε κανονικα μετα ξαφνικα σταματησε να μου φορτωνει το παιχνιδι και να μου βγαζει ενα ERROR CE-30008-1 μπορει καποιος να με βοηθησει? ευχαριστω
Mr_Terror Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Για δες εδω φιλε μου http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Support/Error-CE-30008-1-when-starting-call-of-duty-infinite-warfare/td-p/24803650
spiros1993540 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.το ειδα και εγω αυτο το εκανα και εγω αλλα τιποτα.
Le Perv Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Απεγκατεστησε το παιχνιδι. Πληνε το δισκο με οδοντοκρεμα. Στεγνωσε τον καλα. Ξαναεγκατεστησε και δοκιμασε.
spiros1993540 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Απεγκατεστησε το παιχνιδι. Πληνε το δισκο με οδοντοκρεμα. Στεγνωσε τον καλα. Ξαναεγκατεστησε και δοκιμασε. ΣΕ ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Θα το δοκιμασω αν και το cd ειναι καινουργιο λιγες μερες αγορασμενο αλλα θα το δοκιμασω ποτε δεν ξερεις.Σε ευχαριστω
spiros1993540 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Απεγκατεστησε το παιχνιδι. Πληνε το δισκο με οδοντοκρεμα. Στεγνωσε τον καλα. Ξαναεγκατεστησε και δοκιμασε. φιλε σε παραδεχομαι.το εκανα και επαιξε κατευθειαν.σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.εγω νομιζα πωσ ηταν του ps προβλημα η οτι εφταιγα εγω που δεν ειχα κανει το update του παιχνιδιου.και παλι σε ευχαριστω Απάντηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα