isay Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Κάνε σκάτζα τα καλώδια με τις κεραίες. Ετσι θα εχεις μια καλή προσεγγιση τι μπορεί να φταίει (κεραια, ενισχυτής, κεραία) Βάλε τωρα τα καλώδια στη θέση τους. Πάρε τωρα τη μια τηλεόραση και ενα μικρό καλώδιο κεραίας (εως 10m) και ανεβα στην ταράτσα. Δοκίμασε τα και στις δυο κεραίες. Αν στην "κακή κεραία" παιξει καμπάνα, τοτε θελε αλλαγή το καλώδιο που παει στον πρώτο. Αν και με το κοντό καλώδιο εχεις ιδια συμπεριφορα, τοτε επικεντρώνεσαι στον ενισχυτη και την κεραία.
alfeios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Λογικη η διαδικασία που προτεινεις αλλα ανεφαρμοστη. Δεν μπορει να αναιβει η τηλεοραση στην ταρατσα. Τελος παντων, δεν καιγομαι για τα ξενα καναλια. Τα αλλα δειχνουν τέλεια
kostasbm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 ενα απλο θα κανεις πηγαινε σε εναν που εχει πεδιομετρο κανει συντονισμο στη ταρατσα μετραει ακριβως το σημα ετσι ωστε να δεις και τι απωλειες εχεις μεχρι της τηλεορασεις, και μετα σου κανει μια μετρηση στο φις της καθε τηλεορασης....οπως ειπε και καποιος φιλος ποιο πριν δεν εχουν ολα τα καναλια την ιδια ισχυ εκπομπης .....
alfeios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 ενα απλο θα κανεις πηγαινε σε εναν που εχει πεδιομετρο κανει συντονισμο στη ταρατσα μετραει ακριβως το σημα ετσι ωστε να δεις και τι απωλειες εχεις μεχρι της τηλεορασεις, και μετα σου κανει μια μετρηση στο φις της καθε τηλεορασης....οπως ειπε και καποιος φιλος ποιο πριν δεν εχουν ολα τα καναλια την ιδια ισχυ εκπομπης ..... Το ξερω αυτο. Ενας ειναι στην περιοχή. Και χρεωνει 80€
kostasbm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 xaxaxaxaεισαστε φαρμακεια....θα ρωτησω ενα συναδελφο μου ραδιοερασιτεχνη εκει αν εχει πεδιομετρο και θα σου πω εισαι στη πολη η περιχωρα ??
alfeios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 xaxaxaxaεισαστε φαρμακεια....θα ρωτησω ενα συναδελφο μου ραδιοερασιτεχνη εκει αν εχει πεδιομετρο και θα σου πω εισαι στη πολη η περιχωρα ?? ρωτησες ; σου εχω στειλει και π.μ.
heros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 το εχω και εχω ..στα ιδια κανάλια ......ΦΤΑΙΕΙ ότι το σήμα ειναι υπερβολικα ενισχυμενο.... πιθανα ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ.. ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ... ΒΑΛΕ ενανα εξασθενιτη.. και θα δεις οτι θα φτιαξει..
alfeios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 το εχω και εχω ..στα ιδια κανάλια ......ΦΤΑΙΕΙ ότι το σήμα ειναι υπερβολικα ενισχυμενο.... πιθανα ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ.. ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ... ΒΑΛΕ ενανα εξασθενιτη.. και θα δεις οτι θα φτιαξει.. τι να βαλω ;
heros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 οκ εξασθενητης.. https://www.skroutz.gr/s/12543346/GOOBAY-67009-%CE%95%CE%BE%CE%B1%CF%83%CE%B8%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-TV-SAT-0-1-2400-MHz-0-20-dB-%CE%BC%CE%B5-F.html 1
Knight of Mercy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Αφού έχεις φίλε μου εξωτερικούς αποκωδικοποιητές (ξαχνάμε δηλ. το tuner της τηλεόρασης) γιατί δεν συνδέεις τη τηλεόραση που δεν "πιάνει" με τον αποκωδικοποιητή αυτής που "πιανει"?Επίσης όλοι οι αποκωδικοποιητές έχουν "μπάρα σήματος", εκεί θα έβλεπες αν έχεις σήμα λίγο ή υπερβολικό στην επίμαχη συχνότητα.
alfeios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Αφού έχεις φίλε μου εξωτερικούς αποκωδικοποιητές (ξαχνάμε δηλ. το tuner της τηλεόρασης) γιατί δεν συνδέεις τη τηλεόραση που δεν "πιάνει" με τον αποκωδικοποιητή αυτής που "πιανει"? Επίσης όλοι οι αποκωδικοποιητές έχουν "μπάρα σήματος", εκεί θα έβλεπες αν έχεις σήμα λίγο ή υπερβολικό στην επίμαχη συχνότητα. Δεν ξερω αν απευθυνεσαι σε μενα, αλλα αν το λες για μενα, που ειδες οτι εχω εξωτερικους αποδικοποιητες;
heros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 μπορει να μην χρειαζεσε καν εξασθενητη..ΑΝ Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗς ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κεραια έχει δυνατότητα ενισχισης/εξασθενισης στα UHF....ΑΝ ΕΧΕΙ μείωσε την ενταση του σήματος.
alfeios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 μπορει να μην χρειαζεσε καν εξασθενητη..ΑΝ Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗς ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κεραια έχει δυνατότητα ενισχισης/εξασθενισης στα UHF....ΑΝ ΕΧΕΙ μείωσε την ενταση του σήματος.Δεν εχει. Να δοκιμασω να τον αφαιρεσω τελειως;
Knight of Mercy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 1, βρισκονται στην ιδια συχνοτητα 2. βλεπουν στην ιδια κατευθυνση 3. Allotment 22 - PYRGOS(Περιλαμβάνει την Ηλεία) ΦΡΑΓΚΑΠΗΔΗΜΑ ΣΜΕΡΝΑ σε ενα απο αυτα τα δυο 4. Ναι εχουν Εδώ το διάβασα.
alfeios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εδώ το διάβασα.Εχεις δικιο. Συγνωμη. Λαθος δικο μου τοτε. Εχουν ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ αποδικοποιητη νομιζα οτι ελεγε, και απαντησα ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα