Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επανέρχομαι πάλι μετά απο μπαν.

Θέλω να πάω σε καινούργιο για τους εξής λόγους

Να μην έχω βλάβες

Να έχω εγγύηση

Να ξέρω τι έχει γίνει στο αυτοκίνητο

Εγώ αυτό που θέλω είναι να μην εχει τέλη και να είναι πολύ οικονομικό γιατί θέλω να κάνω πολλές διαδρομές και το yaris και το clio είναι αυτά που μου έκαναν κλικ. Πήγα και είδα και τα δύο αμάξια yaris hybrid, clio 1.5 dci 90hp και να πω ότι το clio είναι πολύ ωραίο αλλά το yaris είναι ιαπωνικό και υβριδικό και έχει πολλά συστήματα ασφαλείας.

Θέλω όμως να με βοηθήσετε να αποφασίσω. Ιδικά αν έχει κάποιος το yaris το υβριδικό να μου πει για το αμαξι.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά επανέρχομαι πάλι μετά απο μπαν.

Θέλω να πάω σε καινούργιο για τους εξής λόγους

Να μην έχω βλάβες

Να έχω εγγύηση

Να ξέρω τι έχει γίνει στο αυτοκίνητο

Εγώ αυτό που θέλω είναι να μην εχει τέλη και να είναι πολύ οικονομικό γιατί θέλω να κάνω πολλές διαδρομές και το yaris και το clio είναι αυτά που μου έκαναν κλικ. Πήγα και είδα και τα δύο αμάξια yaris hybrid, clio 1.5 dci 90hp και να πω ότι το clio είναι πολύ ωραίο αλλά το yaris είναι ιαπωνικό και υβριδικό και έχει πολλά συστήματα ασφαλείας.

Θέλω όμως να με βοηθήσετε να αποφασίσω. Ιδικά αν έχει κάποιος το yaris το υβριδικό να μου πει για το αμαξι.

Τελη μπορει να μην εχει τωρα αλλα σιγουρα θα αποκτησει.

Το τι εχει γινει στο αμαξι δε μπορεις να το ξέρεις. 

Απο τη στιγμη που μπάινει συνεργείο ξεκινάει συνηθως η διαλυση του εκτός αν ειναι σοβαρός επαγγελματιας ο μαστορας(απιθανο)

Μεταξύ των δύο θα προτιμούσα yaris και λογω ανταλλακτικών.

Δημοσ.

Τελη μπορει να μην εχει τωρα αλλα σιγουρα θα αποκτησει.

Το τι εχει γινει στο αμαξι δε μπορεις να το ξέρεις.

Απο τη στιγμη που μπάινει συνεργείο ξεκινάει συνηθως η διαλυση του εκτός αν ειναι σοβαρός επαγγελματιας ο μαστορας(απιθανο)

Μεταξύ των δύο θα προτιμούσα yaris και λογω ανταλλακτικών.

Γιατινα αποκτήσει δεν καταλαβαίνω? Θα είναι μεγάλη μακακια αν το κάνουν.

Δημοσ.

Ωραία τα diesel και τα hybrid αλλά ποσά χλμ/έτος κάνεις για να δικαιολογήσει το αυξημένο κόστος αγοράς και σε συντήρησης?

Και ποσά από αυτά είναι σε ανοιχτό δρόμο για την αναγέννηση DPF.

Δημοσ.

Ωραία τα diesel και τα hybrid αλλά ποσά χλμ/έτος κάνεις για να δικαιολογήσει το αυξημένο κόστος αγοράς και σε συντήρησης?

Και ποσά από αυτά είναι σε ανοιχτό δρόμο για την αναγέννηση DPF.

Δεν ξέρω να σου πω αλλά θέλω να κάνω πιο πολλές διαδρομές για το λόγο του ότι το τωρινό αυτοκίνητο δεν είναι οικονομικό και θέλω να βγαίνω και εθνική να πηγαίνω και καμία βόλταως Ρέθυμνο ή Ηράκλειο.

Προσπαθώ να αποφασίσω και πήγαινα προς yaris και προχτές ένας με ενα yaris (diesel) μου λέει τώρα αν είχα τα λεφτά θα έπαιρνα το clio. Να και είμαι πάλι στο 0.

Κάτι άλλο για να κάνω test drive πρέπει να κλείσω καιρό πρίν?

Δημοσ.

αφου δινεις τοσα λεφτα για αυτοκινητο μικρο ουτε το ενα ουτε το αλλο.δες το καινουργιο nissan micra.

ολοκαινουργιο ντιζαιν.

το γιαρις , το κλιο ειναι 5 χρονια το ιδιο σουλουπι.η κουτση μαρια τα εχει.

αυτο σκεψου.μην παρεις κατι παλιο.το micra στα λεφτα σου ειναι το ιδανικο.

για κορεατικο δεν προτεινω γιατι βλεπω δεν ειναι του γουστου σου.

Δημοσ.

αφου δινεις τοσα λεφτα για αυτοκινητο μικρο ουτε το ενα ουτε το αλλο.δες το καινουργιο nissan micra.

ολοκαινουργιο ντιζαιν.

το γιαρις , το κλιο ειναι 5 χρονια το ιδιο σουλουπι.η κουτση μαρια τα εχει.

αυτο σκεψου.μην παρεις κατι παλιο.το micra στα λεφτα σου ειναι το ιδανικο.

για κορεατικο δεν προτεινω γιατι βλεπω δεν ειναι του γουστου σου.

Κοίτα καλό το micra αλλά λίγο πιο ακριβό

Δημοσ.

Γιατινα αποκτήσει δεν καταλαβαίνω? Θα είναι μεγάλη μακακια αν το κάνουν.

Το ποιός θα πληρώει τέλη αλλα και πόσα λεφτά εξαρτάται με τον στόχο που θέτει η κυβέρνηση για να μαζέψει συγκεκριμένο ποσό για το Χ οικονομικό έτος . Σήμερα το Χ αμάξι δεν έχει τέλη αύριο έχει . Αυτό το έχουμε δει να συμβαίνει  ήδη . Το να σκέφτεσαι να πάρεις αμάξι χωρίς τέλη είναι τελείως ανευ ουσίας στην Ελλάδα τουλάχιστον.

Δημοσ.

Αυτό^. Οταν πέσουν τα έσοδα θα αλλάξουν τα όρια + οι όροι. Ετσι ειχε γινει και παλαια αλλα δε θυμάμαι τα κριτήρια.

Δημοσ.

Ναι αυτό το ξέρω. Θέλω και οικονομία και αξιοπιστία. Είμαι πολύ προς το yaris που είναι υβριδικό γιατί θα κάνω διαδρομές στη πόλη και μερικές φορές θα πηγαίνω και καμια μεγάλη βόλτα.

Έκανα test drve το yaris και θέλω να κάνω και το clio. Ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω.

Δημοσ.

Το budget σου ποιό είναι και ποια τα χλμ που θα κάνεις κάθε χρόνο?

Αυτό το και το τρέχει 10% έκπτωση στα cng

Έχω την εντύπωση ότι το Leon tgi βγάλει όσο το απλό hybrid yaris .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά θα πάω σε μεταχειρισμένο γιατί η τράπεζα έριξε άκυρο και γιατί λόγο ότι χαμήλωσε το αφορολόγητο και αν πάρω καινούργιο θα μου βάλουν φόρο. Σκέφτομαι για το yaris ή clio σε τι τιμή είναι καλά να πάρω πχ ένα clio του 15?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...