antonis_peros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σας! Μιας και τελειώνω τις σπουδές σε λιγότερο από χρόνο συζητήσαμε με τους γονείς μου να αγοράσουμε ένα αμάξι καινούριο για εμένα με ταβάνι τα 15000 ευρώ+-500. Σε αναζήτηση που έκανα κατέληξα στο Hyundai i20. Το θέμα μου είναι όμως τώρα.. Να το πάρω βενζίνη η πετρέλαιο;; Πολλοί γνωστοί μου μου λένε πάρε βενζίνη γιατί όσο πάει η τιμή του πετρελαίου θα ανεβαίνει και θα είναι το ίδιο με την βενζίνη, και ότι δεν αξίζει τα έξτρα χρήματα το πετρέλαιο(στο ίδιο πακέτο εξοπλισμού το πετρέλαιο κάνει 15500 και η βενζίνη 14000) ποια η γνώμη σας εσάς; Αξίζει τα πάρα πάνω χρήματα το πετρέλαιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 To diesel θα αξιζε υπο προυποθεσεις, μια εκ των οποιων ειναι να κανεις πολλα χλμ το χρονο. Που κι αυτη πλεον τεινει να εκλειψει καθως οτι εχει να κανει με φορολογηση diesel αυξανεται και θα συνεχισει να αυξανεται σε σημειο που πλεον θα ειναι ασυμφορα για τη συντριπτικη πλειοψηφια. Στο μπατζετ που εχεις δες και το fiesta ecoboost. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Περίμενε να γυρίσεις από στρατό και μετά το αγοράζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iNorganic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 κοιτα κ το renault clio diesel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Σε τόσα λεφτα υπάρχουν πολλα καλύτερα αυτοκίνητα απο το i20... Δες φιεστα ή και κανενα φοκους αν και ειναι κανενα χιλιαρικο πιο πανω το 2ο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 δες το kia ceed. επειδή είμαι και εγώ σε αναζήτηση για καινούργιο προσπαθώ να αποφύγω τα ντίζελ αν και οι έμποροι θα σε πρήξουν γιατί πολλοί θέλουν να προωθήσουν αυτά. τον λόγο δεν τον ξέρω, ίσως να έχουν μεγαλύτερο κέρδος. ένας πωλητής από αντιπροσωπεία μάλιστα μου έλεγε πως είχε πληροφόρηση από Γερμανία πως αυτά που λένε για τα ντίζελ είναι όλα ψέματα! το σίγουρο πάντως είναι πως αργά ή γρήγορα στα ντίζελ θα μπει κάποιο καπέλο. να ακριβύνει το ντίζελ είναι δύσκολο καθώς εάν πάρει πάνω 20 λεπτά για παράδειγμα. θα πάνε όλα τα αγαθά πάνω. δεν ξέρω πόσο μεγάλο αυτοκίνητο θέλεις, το ceed είναι γύρω στα 15 σε βενζίνη αλλά όμως οι κινητήρες της kia δεν είναι και οι πιο οικονομικοί εκτός από τον 1000αρι τον τούρμπο που έχει. για οικονομικούς σε βενζίνη ψάχνεις ή τον 1000αρι τον ecoboost της ford ή πας στους 900άρηδες της renault(&nissan). μπορείς να δεις και το καινούργιο micra. στα χρήματα αυτά μπορείς να πάρεις και το captur χωρίς πολλά πολλά πάνω όμως. απλά σκέψου πως εάν πάρεις κάποιον από τους κινητήρες βενζίνης που αναφέρω καίνε περίπου 6-6,5 λίτρα στα 100. του πετρελαίου καίνε γύρω στα 5. εάν δεν κάνεις 20χιλ χλμ τουλάχιστον τον χρόνο δεν σε συμφέρει να πάρεις ντίζελ καθώς όλα τα ντίζελ έχουν καπέλο 2.000 ευρώ. το μόνο καλό με τα ντίζελ είναι πως έχουν παραπάνω ροπή για μεγαλύτερα μοντέλα. για εσένα μάλλον δεν σου χρειάζεται μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αν και μαλλον δε θες κατι τετοιο με τοσα χρηματα που διαθετεις παιρνεις αυτοκινηταρα σε μεταχειρο.Δλδ και με 10k και κρατας στη τσεπη τα αλλα 5k. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αν και μαλλον δε θες κατι τετοιο με τοσα χρηματα που διαθετεις παιρνεις αυτοκινηταρα σε μεταχειρο.Δλδ και με 10k και κρατας στη τσεπη τα αλλα 5k. αν έχεις χρήματα για καινούργιο, δεν έχεις λόγο να πάρεις αυτοκίνητο εκτός εγγύησης, με παλαιότερη τεχνολογία άρα και λογικά και πιο ρυπογόνο και όχι οικονομικό. με 11.000-11.500 παίρνεις το clio καινούργιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εγώ αν είχα λεφτά θα έπαιρνα καινούριο με την μεγαλύτερη εγγύηση μηχανικά, είναι κάποιο που δίνει 10 χρόνια; αυτό θα αγόραζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 εγώ θά αγόραζα καινούργιο αμάξι μόνο αν ειχα κλειστό γκαράζ , ουτε σέ πυλωτή βέβαια ...καλά γιά τόν δρόμο παρκάρισμα κ μάλιστα βράδυ εξω ουτε γιά αστείο.... τώρα οι αλλοι πού αγοράζουν κ τά παρκάρουν εξω στό δρόμο ... κ ειδικά σέ κακόφημες συνοικίες .. τί νά πώ ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 εγώ θά αγόραζα καινούργιο αμάξι μόνο αν ειχα κλειστό γκαράζ , ουτε σέ πυλωτή βέβαια ...καλά γιά τόν δρόμο παρκάρισμα κ μάλιστα βράδυ εξω ουτε γιά αστείο.... τώρα οι αλλοι πού αγοράζουν κ τά παρκάρουν εξω στό δρόμο ... κ ειδικά σέ κακόφημες συνοικίες .. τί νά πώ ? Ειδικα αμα ειναι και το πρώτο αυτοκινητο που θα οδηγήσεις θα ριξεις πολυ δακρυ στα πρωτα χτυπηματακια που θα κανεις λογω μη εμπειρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 το clio 1.2 75hp τραβαει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 ΑΝ σου περισευουν ...δωστα..αλλα προς θεου ψαξτο καλυτερα. Δεν θελω να σε επηρεασω αλλα επειδη εχω εμπειρια απο 3 προσφατες αγορες 2 φιλων και 1 συγγενικου πορσωπου οπου το ψαξαμε το θεμα μεχρι αηδιας... κανε test drive !!! Υπαρχουν απιστευτα αυτοκινητα στην αγορα μεταχειρισμενου.. Golf 7 122 (2013) με 10-11χιλ ευρω...ο φιλος μου που κανει πολλα χιλιομετρα κυριως βαλκανια το εχει φτασει 230.000 και το πηρε με 110.000 μονο με τα πορβλεπε σερβις και εκτος αντιπροσωπειας...(Βεβαια εδω χρειαζεσε εναν ανθρωπο ο οποιος να ξερει πχ οτι μετα το 12 αλλαξε ολοκληρωτικα ο κινητηρας και η πλατφορμα του αυτοκινητου και οτι δεν βγαζει κανενα προβλημα...πρεπει να μπεις στο forum της εταιριας και να το επιβεβαιωσεις καπως διαβαζοντας για τα προβληματα κτλ...) Δες το focus επισης , ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο. Η αξιοπιστια ειναι ενα ζητημα αλλα συγνωμη προσωπικα δεν θα θυσιαζα ουτε την οδηγικη απολαυση ,ουτε την εμφανιση για να παρω πχ ενα yaris ή auris τα οποια ειναι κυριολεκτικα ταπερ ,επισης οτι παρεις μπες και διαβασε στα forum...και στα ευρωπαικα...Εχω ασχημες εμπειριες απο citroen και renaugh(Παλια μοντελα βεβαια, απλα το αναφερω) . Δες και το pulsar το οποιο αν και οδηγικα ειναι λιγο κατω απο το ford ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο συνολικα μιας και πρακολουθω τα forums ... και εχω ιδια εμπειρια καπου 800 χιλιομετρα ταξιδι και σε χωρους και ανεση ειναι αξεπεραστο επισης ειναι εκπληκτικος ο κινητηρας βενζινης του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 ΑΝ σου περισευουν ...δωστα..αλλα προς θεου ψαξτο καλυτερα. Δεν θελω να σε επηρεασω αλλα επειδη εχω εμπειρια απο 3 προσφατες αγορες 2 φιλων και 1 συγγενικου πορσωπου οπου το ψαξαμε το θεμα μεχρι αηδιας... κανε test drive !!! Υπαρχουν απιστευτα αυτοκινητα στην αγορα μεταχειρισμενου.. Golf 7 122 (2013) με 10-11χιλ ευρω...ο φιλος μου που κανει πολλα χιλιομετρα κυριως βαλκανια το εχει φτασει 230.000 και το πηρε με 110.000 μονο με τα πορβλεπε σερβις και εκτος αντιπροσωπειας...(Βεβαια εδω χρειαζεσε εναν ανθρωπο ο οποιος να ξερει πχ οτι μετα το 12 αλλαξε ολοκληρωτικα ο κινητηρας και η πλατφορμα του αυτοκινητου και οτι δεν βγαζει κανενα προβλημα...πρεπει να μπεις στο forum της εταιριας και να το επιβεβαιωσεις καπως διαβαζοντας για τα προβληματα κτλ...) Δες το focus επισης , ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο. Η αξιοπιστια ειναι ενα ζητημα αλλα συγνωμη προσωπικα δεν θα θυσιαζα ουτε την οδηγικη απολαυση ,ουτε την εμφανιση για να παρω πχ ενα yaris ή auris τα οποια ειναι κυριολεκτικα ταπερ ,επισης οτι παρεις μπες και διαβασε στα forum...και στα ευρωπαικα...Εχω ασχημες εμπειριες απο citroen και renaugh(Παλια μοντελα βεβαια, απλα το αναφερω) . Δες και το pulsar το οποιο αν και οδηγικα ειναι λιγο κατω απο το ford ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο συνολικα μιας και πρακολουθω τα forums ... και εχω ιδια εμπειρια καπου 800 χιλιομετρα ταξιδι και σε χωρους και ανεση ειναι αξεπεραστο επισης ειναι εκπληκτικος ο κινητηρας βενζινης του.Απλα για μεταχειρο εχει ρισκο.. Υπαρχουν διετιας με 200.000km γυρισμενα σε ς20.000. Βεβαια και σε καινουργιο εχει τυχει να ειναι τρακαρισμενο + σασι και να το πουλανε ως νεο. ( ατυχημα κατα τη μεταφορα/ γερανο κτλ) ημουν παρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Το γυρισμα χιλιομετρων τυγχανει απο μαντραδες και κυριως σε αυτοκινητα εισαγωμενα . Πιο ασφαλης εισαιγιατο θεμα αυτο, αν βρεις καποιο απευθειας απο τον ιδιοκτητη του. Επισης κατα τον πρωτο ελεγχο ζητας βιβλιο σερβις και το πιο προσφατο χαρτι απο το ΚΤΕΟ εκει αναγραφονται και τα χλμ του αυτοκινητου και να δεις και το ιστορικο του. Αν αρνουνται να στα δειξουν, φευγεις οπως εισαι, κατα πασα πιθανοτητα κατι θελουν να κρυψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα