balema Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Έχω εδώ και καιρό ένα τρελό πρόβλημα. Τον υπολογιστή μου τον έχω συνδεδεμένο μέσω UPS. Όταν κάνω shut down τον υπολογιστή μου, και την επόμενη μέρα πάω να τον ανοίξω μου σπάνε τα νεύρα. Μου παγώνει η εικόνα (όχι μπλε οθόνη) είτε πριν μπει καν στα Windows είτε λίγο αφού μπει είτε και μετά από δέκα λεπτα ενώ έχω μπει στα Windows. Γενικά τα πρώτα 30 λεπτά με μια ώρα είναι τα περίεργα. Μετά και 40 μέρες να το έχω ανοιχτό δεν υπάρχει ποτέ πρόβλημα. Για να καταλάβετε αν παίζω μουσική συνεχίζω να την ακούω κανονικά αλλα η οθόνη έχει κολλήσει. Και που σβήνω την οθόνη και την ξανανοίγω πάλι κολλλημένη είναι.Ένας τεχνικός μου είπε ότι 'μαζέυει' ρεύμα και να βγάζω το καλώδιο ρεύματος του υπολογιστή για ένα λεπτό πριν το ανοίξω. Ψιλολειτουργεί αυτό αλλά όχι πάντα. Μπορεί κάποιος να σκεφτεί τι συμβαίνει και τι να κάνω; Έχω Windows 7 (64-bit). Ευχαριστω!
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Στην ουσια αυτο που σου ειπε ο κυριουλης ειναι να κλεινεις το τροφοδοτικο απο τον διακοπτη του και καλυτερα να πατας 5-6 φορες το power on του υπολογιστη για να αποφορτιστουν οι πυκνωτεες.. Βεβαια αυτο το προβλημα οταν υπαρχει, απλα δεν ξεκιναει καν το pc κι αν τυχον ξεκινησει, απλα δουλευουν τα ανεμιστηρια και δεν μπουταρει... Περιεργο αυτο που λες... Μαλλον κατι αλλο ειναι... Η΄ το τροφοδοτικο κανει νουμερα η΄ η μητρικη...
balema Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Πολλές φορές ακούω μόνο τα ανεμιστηράκια χωρίς να bootarei και ξανατοκλείνω και το ξανανοίγω.
Sheogorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Απο τι αποτελειται ο υπολογιστής σου? Κυρίως τροφοδοτικό.
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Αρχικά να τσεκάρουμε το ups. Αποσύνδεσε τα πάντα από το ups και βάλτα σε ένα πολύπριζο. Το ups βάλτο στην άκρη. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μετα βρισκεις ενα προχειρο τροφοδοτικο να δοκιμασεις να δεις τι θα γινει και με αυτο... Και μετα αλλαζεις τεχνικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα