Προς το περιεχόμενο

Η μίνι έκδοση του Commodore 64 έρχεται στις αρχές του 2018 με τιμή $70

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Τα απωθημένα πάντα μένουν κλειδωμένα σε ένα κουτάκι του μυαλού. Αυτές τις συσκευές δεν τις αγοραζεις για να λιωνεις στο παιχνίδι. Τις αγοράζεις για δύο κυρίως λόγους, πρώτων γιατί τώρα πια διαθέτεις τα χρήματα να τις πάρεις χωρίς δεύτερες σκέψεις και δεύτερον γιατί θέλεις απλά να τις κοιτάς. Είναι ένα μικρό καταφύγιο από παιδικές θύμισες που όσο μεγαλώνεις τόσο πιο πολύ ανάγκη έχεις για να χαμογελας νοσταλγικα που και που...

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πατρα τέλη δεκαετίας 80 αρχες 90 δεν θυμάμαι και καλα, Χριστούγεννα και εγω στημένος οπως και καμια δεκαρια αλλα παιδιά εξω απο ενα κατάστημα στην τριων ναυαρχων.

Σάββατο πρωι χωρίς σχολείο λογω εορτών περιμέναμε το μαγαζάτορα να ανοίξει...

Με φορτωμενη τη τσεπη απο το χαρτζιλίκι και τα κάλαντα περιμέναμε να επενδύσουμε.

Ξαφνικά έρχεται η μεταφορικη και αφήνει ενα τεράστιο κουτί εξω από το μαγαζί! Εμφανιζεται και ο ιδιοκτήτης

Το τι εγινε δεν περιγράφεται.

Να προλαβουμε ολοι να πάρουμε. Τότε πήρα το Robocop για spectrum αυθεντικό!!

Γνωμη μου υβριδικά προϊόντα οπως το commodore mini ή οτιδήποτε αλλο δεν αλλαζουν την μαγεία των πρώτων micro

• Like 3

amstrad464 με την κασετα!!!

δε θα πω οτι ηταν το πρωτο μου πσ γιατι θα με πειτε κολογερο :mad:

Ε όχι και κολόγερο... Pooranger μόνο!!  (Σειρά είμαστε και εγώ τον είχα) 2χρωμη οθόνη, πληκτρολόγιο με σπιράλ καλώδιο και κασέτα κλπ!

• Like 1

Έχω στο pc ακόμα το μοχλο, τομαχοκ αν θυμάμαι λέγεται, ιδιο σαν αυτο που παιζαμε στα ουφαδικα με 50αρικα, που χρησιμοποιουσα στον amstrad.. 

Εχω κανει πατεντα γιατι πλεον τα joistick δε δουλευουν με on/off διακοπτακια αλλα αντίσταση. 

Εβαλα αντιστασεις σε καθε διακοπτη και αλλη υποδοχη βυσμα, και το δουλεύω 30 χρονια+ τωρα.. 

Καποιο παγκόσμιο ρεκορ πρέπει να ειναι αυτο, καπου πρεπει να καταγραφει.. :)

Μεταλλικό μεσα, δε χαλαει ουτε σε 100 χρόνια.. 

Απο τις συσκευές που φτιάχτηκαν να μη πεθάνουν ποτε. 

• Like 3

Ο συλλέκτης δεν νομίζω ότι θα έπαιρνε έναν emulator αλλά την αυθεντική κονσόλα με τα αυθεντικά παιχνίδια, για αυτό αλώστε λέγεται συλλέκτης... 

Το 99% του κόσμου που δεν παίζει με τέτοιες κονσόλες είναι από κάποιο exit poll από κάποια γνωστή εταιρεία...;

Ο συλλέκτης θα πάρει και τα δύο, διότι τα παλιά μηχανήματα δεν αντέχουν για πάντα και ιδίως οι κασσέτες και οι δισκέτες.

• Like 1

Θέλω Amiga 500 mini Amiga 600 mini Amiga 1200 mini Atari STE mini Amstrad CPC 6128 mini Και τα μυαλά στα κάγκελα

Amiga 600 ποσο μινι να την κανουν; Αν πανε και ακουμπησουν Amiga να καουνε στο πυρ το εξωτερο αγκρρρρρρρρρρρ

• Like 1

εχετε καταλαβει οτι θα ειναι ενα κουτακι ρεπλικα του παλιου Commodore 64 που πιθανοτατα θα ειναι arm soc και απλα θα τρεχει με emulation καποια συγκεκριμενα παιχνιδια ε?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...