Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2018

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως θα γίνει στο επόμενο FM να βάλουν στο ελληνικό πρωτάθλημα όλα αυτά που έχουν γίνει φέτος στην πραγματικότητα; Κάντε το please. :wub:

• Like 1
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω ανεβάσει τα στατιστικά που έχει το παιχνίδι για τον Hugo Cuypers και σκέφτηκα να τον βελτιώσω ρεαλιστικά όμως με το editor.

Τα στατιστικά τα έφτιξα βάση του video με τις φάσεις του παίχτη απο ολη την χρονιά με τον Εργοτέλη.

Για αρχή του διόρθωσα υψος στο 185 και βάρος 77 κιλά το οποίο είναι υποθετικό μιας και δεν βρίσκω πουθενα πληροφορία για το βάρος του.

Οσο για τα στατιστικά ανέβασα λιγάκι 

• Dribbling απο 10 -> 12 
  • Technique απο 11-> 12  
  • Positioning απο 8 - > 13 είναι πάντα στη φάση για γκόλ . Ισως και 14 του ταιριάζει αλλά ας εξελιχθεί.
  • Work rate 12-> 13
  • Strength ->8 - >11

Στα λοιπά attributes Place Shots

PA -> απο 107-> 135 που θεωρώ πιο λογικό μιας και φαίνεται ποιοτικός σε μικρή ηλικία χωρίς τραυματισμούς αρα λογικά και εξελίξιμος

Σας φαίνονται ρεαλιστικά; Νομίζω πως πάνω κάτω έιναι.

Ισως να τον ανέβαζα Dribbling +1  και Τεχνική -1 ? Δηλαδή 13-11 αντίστοιχα; Πως σας φαίνεται;

Αν θέλετε γράψτε κι εσείς καμια ιδέα για το πως θα τον κάνατε edit αλλά σε λογική και ρεαλιστική βάση 

Hugo.JPG

Hugo2.JPG

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Where r u guys??

Λιωνετε κ εξαφανιστηκατε ή το παρατησατε?

Εγω ειχα 3 ανοιχτα saves κ επειδη το ειχα παρατησει λιγο,εφτιαξα μια καινουρια database ετσι για χαβαλε..Μοιρασα χρημα στην Ελληνικη Superleague κ ανελαβα τη Σπαρτη με φουλ wonderkids..Θελω να δω αν θ ανεβει επιπεδο με τοσο χρημα που τους μοιρασα!Ανεβασα τα budget των μεγαλων +Ατρομητο,Αστερα,Πανιωνιο,Σπαρτη..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, ερωτήσεις σε όποιον ξέρει. Σκέφτομαι να αγοράσω το fmt 2018 για android. 

1. Οι παίκτες εκτός Αγγλίας έχουν φωτογραφίες κανονικά; 

2. Μεταγραφές τον Σεπτέμβριο θα μπουν με κάποιο update? Μπορώ ως τότε να τις κάνω εγώ με κάποιο τρόπο στις ομάδες πριν αρχίζω να παίζω; πάντα αναφέρομαι σε Android περιβάλλον. 

Ευχαριστώ! 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μαγκες ερωτηση ...αγορασα προχτες το 2018 και μαζι με το παιχνιδι μου εδωσαν και το fm touch , τι φαση ειναι αυτο το touch ;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, lebron15 είπε

Το παιχνίδι για κάποια tablet. Αν γκουγκλαρεις μπορείς να δεις ποια το υποστηρίζουν. 

Σε κινητό δηλαδή δεν μπορώ να το. Βάλω 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vairass είπε

Σε κινητό δηλαδή δεν μπορώ να το. Βάλω 

Πρέπει να αγοράσεις το FM Mobile. Σίγουρα μπορείς και σπασμένο όμως. Πιο φτωχό σε περιεχόμενο από το κανονικό και το touch αλλά τίμιο, φέτος που έκανα την θητεία μου με αυτό την έβγαλα, μπορείς να περάσεις επίσης λογότυπα, facepacks κλπ όπως και στο κανονικό. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Πρέπει να αγοράσεις το FM Mobile. Σίγουρα μπορείς και σπασμένο όμως. Πιο φτωχό σε περιεχόμενο από το κανονικό και το touch αλλά τίμιο, φέτος που έκανα την θητεία μου με αυτό την έβγαλα, μπορείς να περάσεις επίσης λογότυπα, facepacks κλπ όπως και στο κανονικό. 

Ώραια σε ευχαριστώ... 

Στο δίκτυο πως παίζει το παιχνίδι; δεν μπορώ να καταλάβω την διαδικασία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα θεμα με το παιχνιδι αγορασμενο κανονικα original...εκει που πατας για να ψαξεις προπονητες κλπ κολλαει και με πεταει εξω.

Τι να κανω για πειτε ;

Screenshot_2018-10-04-13-00-29-240_com.miui.gallery.png

Επεξ/σία από vairass

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...