CarlitoGR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Εχω ηδη πουλησει ben (1.2) φορτουνη (7) κ τον martins (1)....ηθελα να διωξω κ τον μποτια αλλα τραυματιστηκε κ την γλυτωσε...
mclein Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 συνεχιζω να μην μπορω να πουλησω παιχτες... πχ, αναγκασμενος τον αφησα ελευθερο & δεν τον εχει παρει κανεις : μετα απο τετοιες σεζον και ουτε 50Κ δεν μπορει να πουληθει...κατι δεν παει καλα
cjs13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Παναθηναϊκός Γενάρης 2021 και δεν είμαι καλά. (Ναι, ακόμα δεν έχω αξιωθεί να βάλω logos) 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Τιμια 18αδα με 2 Ελληνες συνεχιζω να μην μπορω να πουλησω παιχτες... πχ, αναγκασμενος τον αφησα ελευθερο & δεν τον εχει παρει κανεις : μετα απο τετοιες σεζον και ουτε 50Κ δεν μπορει να πουληθει...κατι δεν παει καλα Γενικα στο παιχνιδι πωλουνται ευκολα οι παικτες. Και σκανε τοσες προτασεις που σε πρηζουν κι οι ιδιοι να φυγουν. Ο Καριμ ποση αξια ειχε και ποσο τον εδινες; 1
mclein Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 7 μυρια αξια ειχε, μεχρι 500Κ τον εδινα αλλα γιοκο ονο !
cjs13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 7 μυρια αξια ειχε, μεχρι 500Κ τον εδινα αλλα γιοκο ονο ! Με Βιγιαφάνες το έπαθα αυτό και με τον Αλτμαν. Ο πρώτος είχε αξία 5.5Μ και ο δεύτερος 4.9Μ, ο πρώτος έφυγε με 700k και ο δεύτερος έφυγε ως ελεύθερος αφού κανένας δε ψηνόταν να τον αγοράσει.
mclein Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 επισης το τεραστιο αστειο ειναι που οταν γινονται προτασεις, εχεις συμμετοχη στο συμβολαιο στη νεα ομαδα. πχ, εδινα στον παρντο 150Κ, πηγε στην πατσουκα με 5 μυρια κ πληρωνω για 2 χρονια 50Κ το μηνα
CarlitoGR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Κ πολλοι τραυματιες ρε παιδια...νοσοκομειο εψει γινει ο ολυμπιακος.Παντως σε σχεση μ παλαιοτερα manager οι παικτες δεν πιανουν τρελλα ποσα οταν τους πουλας.
4saken Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Με αυτα που διαβάζω καλά κάνω και μένω στο fm16 μου φαίνεται...
tz3s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί που ειναι το περίεργο? Ετσι συμβαινει και στην πραγματικοτητα... Μονο κανα ταλεντο θα πουληθει ακριβα, ολοι οι αλλοι (βλεπε berg κτλ) οπως και συμβαινει ή θα φυγουν ελευθεροι ή θα φυγουν με κατι λιγα. Απλα ετσι κανει πολυ δυσκολο το να παιξεις ελληνικο πρωταθλημα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Με Βιγιαφάνες το έπαθα αυτό και με τον Αλτμαν. Ο πρώτος είχε αξία 5.5Μ και ο δεύτερος 4.9Μ, ο πρώτος έφυγε με 700k και ο δεύτερος έφυγε ως ελεύθερος αφού κανένας δε ψηνόταν να τον αγοράσει. Ο Αλτμαν αν θυμαμαι καλα ειχε current ability 2.5* για τον Παναθηναϊκο και potential το ιδιο. Αδυνατον να φυγει τετοιος παικτης με 5εκ οταν με αυτα τα λεφτα παιρνεις πρωτο ταλεντο που σε δυο-τρια χρονια κανει 25 επισης το τεραστιο αστειο ειναι που οταν γινονται προτασεις, εχεις συμμετοχη στο συμβολαιο στη νεα ομαδα. πχ, εδινα στον παρντο 150Κ, πηγε στην πατσουκα με 5 μυρια κ πληρωνω για 2 χρονια 50Κ το μηνα Ζηταω 13εκ για παικτη χωρις τιποτα αλλο, ουτε μπονους, ουτε δοσεις, τιποτα. Μου βαζουν αδιαπραγμευτο ορο οτι θα συνεισφερω 1.5εκ το χρονο στο συμβολαιο που εληγε σε ενα χρονο αλλα διαπραγματευσιμη την τιμη. Χτυπαω 15εκ και το δεχονται. Fuck logic Κ πολλοι τραυματιες ρε παιδια...νοσοκομειο εψει γινει ο ολυμπιακος.Παντως σε σχεση μ παλαιοτερα manager οι παικτες δεν πιανουν τρελλα ποσα οταν τους πουλας. Αν παιξεις σε μεγαλο πρωταθλημα, τα 40αρια φευγουν για πλακα και για πολυ μετριους παικτες. Τα ποσα εχουν εκτοξευτει απλα εχει πεσει πολυ η ποιοτητα των παικτων των Ελληνικων ομαδων. Ζητημα 5-6 παικτες να επαιζαν βασικοι σε μετρια ομαδα της Γερμανιας. Αρα, ποιος να δωσει λεφτα; 1
Πανος999 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Η αξια των παικτων,ανεβαινει κ αναλογως τη φημη του πρωταθληματος.. ΥΓ. Εχει κατι χοντρα bugs το παιχνιδι..Μυ ζηταει ενας παικτης νεο συμβολαιο,συνομιλουμε κ του λεω οτι θα του δωσω..Του κανω προταση κ λεει οτι δεν θελει να ανανεωσει με την ομαδα..Περναει λιγο ο καιρος κ μου ξαναλεει οτι αν δν του προτεινω νεο συμβολαιο,θα τα κανει πουτ@ν@ ολα..Του κανω προταση,παλι τα ιδια...Κοκκινο κ δεν ενδιαφερεται... πλακα μας κανει? 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Η αξια των παικτων,ανεβαινει κ αναλογως τη φημη του πρωταθληματος.. ΥΓ. Εχει κατι χοντρα bugs το παιχνιδι..Μυ ζηταει ενας παικτης νεο συμβολαιο,συνομιλουμε κ του λεω οτι θα του δωσω..Του κανω προταση κ λεει οτι δεν θελει να ανανεωσει με την ομαδα..Περναει λιγο ο καιρος κ μου ξαναλεει οτι αν δν του προτεινω νεο συμβολαιο,θα τα κανει πουτ@ν@ ολα..Του κανω προταση,παλι τα ιδια...Κοκκινο κ δεν ενδιαφερεται... πλακα μας κανει? Στην Αρσεναλ συμβαινει το ιδιο. Θες να προτεινεις στον Αλεξις ανανεωση. Δε σε αφηνει καν να καταθεσεις προταση. Μετα σου λεει οτι θελει να φυγει για να παρει περισσοτερα λεφτα. Του λες οτι θα του κανεις εσυ προταση με περισσοτερα λεφτα και σου λεει περιμενω. Πας να κανεις προταση και παλι δε σ αφηνει!!! Κι αμα βαλεις τον τεχνικο διευθυντη, το αρνειται γιατι θελει να φυγει. Fuck logic. 2
johnmayson Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα σημερα πηρα το manager.Εχω να παιξω απο το 15 αν θυμαμαι καλα.Εχω μια απορια η επιλογη που υπηρχε να σου βγαλει το αποτελεσμα του αγωνα χωρις να δεις το αγωνα που ειναι;; Η εκδοση να παιξεις γρηγορα χωρις πολλες ρυθμισεις που ειναι;;θυμαμαι οτι επαιζα ενα ποιο γρηγορο αλλα δε θυμαμαι πως.
lefteris210 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα σημερα πηρα το manager.Εχω να παιξω απο το 15 αν θυμαμαι καλα.Εχω μια απορια η επιλογη που υπηρχε να σου βγαλει το αποτελεσμα του αγωνα χωρις να δεις το αγωνα που ειναι;; Η εκδοση να παιξεις γρηγορα χωρις πολλες ρυθμισεις που ειναι;;θυμαμαι οτι επαιζα ενα ποιο γρηγορο αλλα δε θυμαμαι πως. http://store.steampowered.com/app/624120/Football_Manager_Touch_2018/ πλέον τα έχουν χωριστά τα 2 mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα